Ondan önce ben ayrılmalı mıyım

O geceyi anlatman büyük yanlış olmuş.
Ne kadar gereksiz..
Kartları açık oynamak, bu demek değil kesinlikle
Kıskançlık krizine girmiştir ancak ayrılacak bir durum göremiyorum..
Konuşmak istedi ne diyecek bilemiyorum. Ayrılır mi simdi öğreneceğim sanırım

Ona göre bu normal gelmeyebilir sana gelebilir. Ne o ne de sen haksızsin. Muhtemelen bu konuda iki tarafta tavrını değiştirmeyecek ve uzayıp gidecek. Kendimizden ödün verip onun suyuna gitme seçeneği de var ama pek tasvip etmem.

orda kalmış olmanız ufak bir hata evet. Ama bunu erkek arkadaşınıza anlatmsnızda hata. Hata bile diyemem hatta gereksiz bir ayrıntı. Başta dürüst olmak falan diyorsunuzda gerek var mı buna. Uzunca bir süre görüşürsünüz birbirinizi tanırsınız da konu konuyu açarsa belki söyleyebilirdiniz. Ama sizi yeni tanıyan birine bunu anlatmanız doğru değil. Kabul edemiyor oluşu gayet normal. Dürüst olmak adına gereksiz ayrıntı vermekten kaçının zira karsı tarafta uyandırdığınız izlenim bu sanki suçluymussunuzda kendinizi aklamaya çalışıyormussunuz gibi.

Siz böyle düşünmeye devam edin. Biz o kişiyle kardeş gibiydik. Böyle görmesem gidip kalmazdım
Kardes gibiyseniz neden bunu kotu bi sey yapmissin gibi anlatma geregi duydunuz?
Siz benim demek istedigimi hakaret olarak algiliyorsunuz ne demek istedigimi anlamiyorsunuz.
Sizin icin normal olan bir meseleydi hadi, gidip adama anlattiniz adam da haliyle dusunmustur var bi seyler ki anlatiyor diye.
Normal bi seyi gidip bak boyle boyle bi durum var senin de haberin olsun saklamak istemedim diye anlatirsaniz olacagi bu yani.

Budur

Tatli bi dille aynen gecmiste yaptigin bisey icin seni yargilamamasi gerektigini anlatmalisin cizgini koru yoksa ezer seni

Her erkegin kabul edip edemedigi seyler var ve bu sevgiliniz icin kabul edemedigi bisey gibi duruyor. Bu yarin obur gun hep basiniza kakalanir. Bi bakmissin ilerde evlenmissin ve kavga arasinda elalemin erkeginin evinde kalmissin etmissine kadar gider. Hakli taraf yok bence herkes kendince hakli.

Ben yanlış yada doğru bir davranış diyemem o zaman doğru gelmiş yapmışsiniz.size güvenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…