Bende bunu anlamıyorum. Evet bu hata olsa bile hayatımda kimse yoktu. O yoktu. O olmadan önceydi. Kakmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Bu hata olarak görülse bile herkes hata yapar. Ve nasıl bir insan olduğumu biliyor güvenmesine rağmen böyle konuşmamalıBu sorunlar yakın zamanda kapansa bile ileride sana yol su olarak geri döner hep başına kakar bundan emin ol.
Size çok ama çok teşekkür ederim.Merhaba,
Arkadaşlariniz ile ayni oda da kalmanizin bence hiç bir sakincasi yok.
Ayrica sevgiliniz sizi daha çok sevmesi lazim zira durustce ona olup biteni anlatiyorsunuz. Gizliniz sakliniz yok.
Bence her iliski de boyle olmasi gerekiyor. Anlatmasaydiniz diyenlere aldiris etmeyin.
Ayrica durust oldugunuz icin sevgilinizin size daha çok guvenmesi gerekiyor.
Sizi siz olarak kabul etmesi lazim. Eger kabul etmiyorsa da zaten surdurmenin bir anlami yok.
Ama ben olumsuz gormuyorum. Ayrilmayin karari ona birakin.
Sevgilerimle,
Biz birbirimize herşeyi anlatıyoruz. Ve onunda bunu yaptığından eminim.me kadar gereksiz ve boş bir muhabbet olmuş
ne gereği var her ayrıntıyı anlatmanın
sanki o her şeyi anlattı size
çiftler geçmiş le Bu kadar ugrasmak yerine gelecekle ilgili planlarını paylassalar birbirlerini tanımları açısından iliski açısından daha iyi olmaz mı
bu kadarcık bir şeye takılan biri bos insandır bana göre hiç ugrasmam
Biz birbirimize herşeyi anlatıyoruz. Ve onunda bunu yaptığından eminim.
Bu yüzden anlattım.
Geleceğe dair planlarımız elbette var. Fakat şu ara zor bi zaman geçiriyoruz ve sanırım iki tarafta birbirine patlıyor.
P
Bende bundan korkuyorum işte. Gerçekten bir hata yapsaydım neler yapmazdı diyorum. Ayrılığı düşündüren bu nokta banada.birbirlerine değer veren insanlar zor zaman geçirdiklerinde birbirlerine patlamaz huzuru birbirlerinden bulur dertlerini birlikte çözer
bu kadar gereksiz bir ayrıntıya bu tepkiyi veren daha büyük sorunlarda neler yapmaz
Bende dünden beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Tamam hoşuna gitmemiş olabilir bu ama bu ondan önceydi. Geçmişte olan birşey yani. Bu hata bile olsa affedilemez olmamalıKötü bir şey yapmış olup bunu anlatsaydınız vah halinize. Dürüstçe anlatmışsınız sevineceğine kızıyor mu. Bide sizden önce olan bir şey onunla beraberken yapmış olduğun bir şey değil ki bu.
Bende bundan korkuyorum işte. Gerçekten bir hata yapsaydım neler yapmazdı diyorum. Ayrılığı düşündüren bu nokta banada.
Zamana bırakmak en iyisi galiba çok teşekkür ederim yorumlarınız için iyiki varsınızbir süre bekleyin
hala aynı şeyleri söyler durursa sürekli lafı bu olaya getirirse
ayrılmak en iyisi olur
Ama çok üzüldüm. Lütfen o hareket eden yorumlarınızdan yapınız
Sen kendini biliyorsun gerisi öneml değil zaten hayatına son giren erkek olacak değil.Ve yaptığım yanlış birşey de yok.
Otomatik düzeltme. Hakaret olacaktı.Yorumlarim harekete mi baslamis? Ruh halim onlara da yansiyor demek ki. :)
Alinacak ve kizacak bir durum yok. Biz de zamaninda bu yollardan gectik, biz de zamaninda ergen olduk. Bu zamanlar epey geride kaldigi icin simdi bu tarz mevzular gereksiz geliyor.
Yorumuma kirilmayin lutfen.
Biraz önce da Allah kabul etsin yazmış. 2 saat önce bana patlayan insan değilmiş gibi.Sen kendini biliyorsun gerisi öneml değil zaten hayatına son giren erkek olacak değil.
Karşımdaki insan hemcinsim olmadığı için anlattım ona bu durumu . Bu nedenle bilsin istedim .Sizin icin bu kadar normal bi sey olsa bilsin diye anlatmazdiniz.
Siradan bir kiz arkadasinizda kaldiginiz bir geceyi anlattiniz mi bu sekilde, hayir.
Demek ki sizin icin o arkadasiniz gercekten kardes gibi gordugunuz normal bir arkadasiniz degilmis.
Ben bize yalan soyluyorsunuz demedim. Sizin icinizde durum boyle degilmis dedim. Hala da bunu savunuyorum.Karşımdaki insan hemcinsim olmadığı için anlattım ona bu durumu . Bu nedenle bilsin istedim .
Kusura bakmayın ama haddinizi aşan bir cümle kurmuşsunuz. Burada size yalan borcum mu var da kardeşim gibi görüyorum diyorum
Siz böyle düşünmeye devam edin. Biz o kişiyle kardeş gibiydik. Böyle görmesem gidip kalmazdımBen bize yalan soyluyorsunuz demedim. Sizin icinizde durum boyle degilmis dedim. Hala da bunu savunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?