Ondan soğumam için bir sebep mi bu

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
2 aydır konuştuğum biri var beni cidden baya çok seviyor arkadaşlarım falan sana nasıl değer veriyor ya bu falan diyorlar ama bir sorun var . Geçmişinde 1 yıl önce daha doğrusu çok fazla kıza yazmış biraz karşılaştıkça ayak üstü konuşmuşlar sonra hepsinden red cevabı almış ama takılmak için biraz gönül eğlendirme kızları gördüm Allah var baya iyiler ama hepsinden red cevabı alması beni biraz üzüyor kendimi düşük hissediyorum sanki herkesin Yok dediği erkeğe ben evet demişim gibi bu arada konu güzellik değil Allah’a Şükür o kızlardan altta kalır yanım yok.

Bide bunun yanına bir kız gelmiş sütyenle falan konsere gidemiyoruz da götürürmüsün arabayla falan diye çıkışta takılırız demiş buda tamam demiş götürmüş arkadaşıyla bu kızı sonra kız gelmemiş yanına falan çıkışta

Sizce bunlar takılacak konular mı sürekli red yemiş bir erkekle olmak beni üzüyor çünkü genelde erkekleri ben reddediyordum

Kendi anlattı ben sorunca
Madem takıntılı bir hatunsunuz
Neden geçmişi karıştırıyorsunuz?
Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez

Sorunuzun cevabına gelince
Soğumak için sebep değil bu anlattıklarınız
Bence siz adamı sevemediniz
Bunları da bahene yapıyor gibisiniz

Bi kaç kişi reddetmişse neyse de çok kişiye yazmış hep reddedilmişse benim de pek hoşuma gitmezdi:( ben de birini beğenirsem ve böyle şeyler duyuyorsam soğuyorum maalesef:( doğru bişey değil aslında herkes , her ilişki farklıdır. Farklı dinamikler oluşur.
Burcunuz nedir acaba ? Aynı mıyız diye merak ettim:)

Anlattıklarının doğru olduğuna emin misin. Belki de ilişki yaşadığı kızlarda vardır kıskanma diye böyle konuşuyordur.

Bi kaç kişi reddetmişse neyse de çok kişiye yazmış hep reddedilmişse benim de pek hoşuma gitmezdi:KK43: ben de birini beğenirsem ve böyle şeyler duyuyorsam soğuyorum maalesef:KK43: doğru bişey değil aslında herkes , her ilişki farklıdır. Farklı dinamikler oluşur.
Burcunuz nedir acaba ? Aynı mıyız diye merak ettim:)
Yay bilmiyorum hoşuma gitmedi çok

Back
X