Önden geniş kemikler (Resimli)

Benim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.
Takdire şayan bir davranış ve şaşırtıcı ,birçok doktor hatasını kabul etmeyip hastasını suçlama yolunu seçiyor. Benim ameliyat sonrası burun sırtım genişledi maalesef ve açık çatı defekti oluştu.

Takdire şayan bir davranış ve şaşırtıcı ,birçok doktor hatasını kabul etmeyip hastasını suçlama yolunu seçiyor. Benim ameliyat sonrası burun sırtım genişledi maalesef ve açık çatı defekti oluştu.

Bende ki sorunda aynıydı..dediğiniz gibi dr.lar kendi hatalrıni kabul etmiyolar maalesef en azından bu konuda şanslıyım.sizede geçmiş olsun

M
İlk fotoğraftaki gibi uygulama yapan doktor var mı acaba Türkiye'de? Mustafa Ali Yanık isimli doktorun instagramında birisine yaptığını gördüm ama emin değilim :/
M.A.Y .doktoru kesinlikle önermiyorum . Lütfen iyice araştırma yapınız

Arkadaşlar ben geçen sene reşit kayana ameliyat oldum burnumdan . ameliyattan önce nefes alıp verişim çok iyiydi nancak ameliyattan sonra o kadar kötü bir hale geldi ki gece bile rahat uyku uyuyamaz hale geldim . Reşit kayan da bunu farkettiği için bana paramı geri iade etti gidip kbb ciye ameliyat olacağım şimdi isteyenler gelsin gördün bursada yaşıyorum yada özelden mesaj çekin ameliyat olduğum Güne lanet okuyorum hergün

Merhaba burun ameliyatını hangi doktora oldun.Benimde genişledi ameliyattan sonra ve doktor hatasını kabul etmedi

• Beğen
Reactions: drx
Evet aynı dr. yaptı.Neden oldu bilmiyorum sanırım burun sırtım açıldı..sırt kısmında elimi gezdirdiğımde anlaşılıyodu.kontrolde dr. Direk gün verdi törpü yapıcağını söyledi..45 dk sürdü hiçbir ödeme yapmadan aynı gün çıktım.
Nasıl bir işlem yapıldı? Genel anestezi mi lokal mi ayrıntılarını yazar mısınız lütfen. Benim doktorum da benzer bi uygulama yapcak

Benim de hiç bir fikrim yok revizyona yeni karar verdim ben de burak kayan diye bir doktor gördüm instagramda onun gördüm tek kalınken incelten ama araştırmaya devam edeceğim Emre İlhan Süleyman taş aklıma gelenler
Canım Burak Kayandan fiyat aldınız mı fiyat alan var mı? Revizyon ve meme büyütme istiyorum ben de lütfen fiyat bilen yazsın 🙏🏻🙏🏻

ilk mesajdaki estetik ameliyat yapılmış burun çok güzel... tam hayalimdeki gibi. bunu yapacak doktor bulsam 2. ameliyatı hiç düşünmeden olurum.

Benim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.
Ucret aldi mi peki

Back
X