Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende kesinlikle önermiyorum çünkü ona ameliyat oldum ve çok pişmanım burnumu çok kötü yaptı ucu çöktü ve deliklerim eşit değil kendisi ve ekibini ALLAHA havale ediyorum randevu bile vermiyorlar kontrol için sürekli bahane ve erteleme yapıyorlar kısacası sallıyorlar her şey parayı alana kadar dr dediğin hastasına yardımcı olur bu kaçıyor resmen rezillik yani beni çok üzdü yazıklar olsun
Benim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.
Fotoğraflardaki durum açık çatı deformitesi. Kemer alınırken sırt çok oyulduğunda doktor burun kemiklerini yandan kırıp daraltmazsa böyle bir görüntü oluşuyor. Ameliyatı yarım bırakmak bir nevi. Çok sinir bozucu.