• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli açıklama-Aileler arası eğitim uçurumu

Kıııız onu ben söylemiştim. "Bak git", noluyormuş ki öyle söyleyince.:49:

yağmur yağdı deyince sen bana ördek dedin anlayışı doğrultusunda şöyle oluyor;

aylin bak git demek ağır tehdit. sen yandın kuzum. 10 yıldan aşağısı kurtarmaz

gülebilirsin
izin verdim :27:

aylin, eğer konunun başında dursaydın böyle olmazdı
ama sen taşı atıp kaçtın

ben çıkıyorum, rahatsızım bile demedin
çok zor birşey değildi bu sanırım

İnternete giremedim, olmayan bir internetten, acil bir durum sonrası böyle bir şey yazamazdım. Evet bu anlamda hatalıyım, fakat hayır bu durum hakaret yememi gerektirmezdi. İyi günler

İşte bakın hor görülme kısmı sizin yorumunuz!! Neyse halen çok hastayım, ve açıklamamın gayet net olduğunu düşünüyorum..Seviyeli yorumunuza teşekkürler.

benim yorumum değil ki bu yazdıklarınız ortada

yazdıklarınızdan inan başka birşey anlaşılmıyor

başka türlü yazsaydınız kimse size evlenin demezdi zaten çünkü aileler arası denge çok önemli

ileride mutlu olamazsınız ama yazış tarzınızdan dolayı bu tepkileri aldınız yoksa herşey açık ve net o aileyle sizin aile denk değil evlenmemeniz yararınıza olur

ama bu şekilde anlatmak yerine derdinizi

cahil cahil konuşmalar yerine misal ailesinin düşünce tarzıyla ailemin düşünce tarzları çok zıt aynı pencereden bakamıyor vs diyebilirdiniz sanırım

gelin gitmeyi düşündüğünüz aile hakkında bu söylemler hoş olmadı

bu arada dediğim gibi, eğer gerçekten evlenmeyi düşünüyorsan bence vazgeç
çünkü mutlaka sorun yaşayacaksınız ilerde
yol yakınken dön

Su yukarda ki yazinizi iyice bir okuyun özellikle kirmizi ile isaretli bölümleri.
Siz yukarda ki cümleleri yazacaksiniz, suclu bu cümlelere yorum yapan üyeler mi olacak?
Simdi söylemlerinizi degistirmeyin. Kirmizi ile isaretli yerlerde neden anne, baba demek istemediginizi acik net ifade etmissiniz.
Bu kadar kücük gördügünüz ve "size batacak kadar düsük seviyede" gördügünüz insanlarin hakkini savunmakta bize düstü.
Madem okumamis olmalari, siveli konusmalari size batacak kadar rahatsiz edici.
Lütfen sizde o insanlari rahat birakin.
Ayrica buraya gelip hukuki islemle tehdit etmeyin insalari cünkü siz sordunuz insanlar düsüncelerini yazdi.
Ayrica dün yaptigim yorum asagida ve aynen tekrar ediyorum.

Bence hemen ayrilin.
Mümkünse arkaniza bile bakmayin.
Birdaha dönmemek üzere terkedin lütfen.
Kimse sizin kadar kibirli, kendini begenmis, egitimle adam olunacagini zannedecek kadar cahil ve insanlari dis görünüsü, sivesi vb. seylerine bakip yargilayack kadar kendini bilmez gelin istemez.
Lütfen insanlarin basini yakmayin.
Gidin size uygun! okumus, egitimli, sivesiz bir es ve aile bulun.
Bu arada sizin o Üni mezunu diye kibirlene kibirlene bahsettiginiz insanlar arasindan tecavüzcüler bile ciktigi hatirlatiyor ve uslubum agir olduysa kusura bakmayin, kibirlilere karsi aslinda daha sert tutum icerisindeyimdir ama kendimi tutuyorum diyerek uzaklasiyorum.

Hiç işte yaa. Sanki dün onca hakareti biz yaptık o gariban anne babaya. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama Aylincim(bak Aylincim diyorum) saygı duymak zorunda. Kusura bakma Aylincim hiçbir şekilde haklı değilsin. Bu şekilde sana karşı hiçbir kusuru olmayan insanları da aşağılayamazsın. Çok kibirli gördüm seni Aylincimm:6:

yağmur yağdı deyince sen bana ördek dedin anlayışı doğrultusunda şöyle oluyor;

aylin bak git demek ağır tehdit. sen yandın kuzum. 10 yıldan aşağısı kurtarmaz

Ben ne böyle bir şey söyledim, ne böyle bir şey iddia ettim.Halen olayı saptırıyor ve kendinize göre yorumluyorsunuz..Ben sadece hukuki düzeyde bile hakaret sayılacak sözler geldi dedim..

Ben ne böyle bir şey söyledim, ne böyle bir şey iddia ettim.Halen olayı saptırıyor ve kendinize göre yorumluyorsunuz..Ben sadece hukuki düzeyde bile hakaret sayılacak sözler geldi dedim..

aylin bak git demek tehdittir dediniz. alıntılayıp kırmızıyla mı göstereyim. o konuda kimse hakaret etmedi size. ha ama yağmur yağdı ördek zihniyetine sahipseniz evet size baya hakaret edildi.

Amaaan neyse ne yaav. Ben gidiyorum evde kuzularım bekler. Zati oğlan sünnet olalı 10 gün oldu daha iyileşmedi.

Aylin benden sana abla tavsiyesi, kimseyi ama kimseyi hor görme. Kendini onlardan hiçbir şekilde üstün tutma. Kimseyi kınama. Gün gelir kınadığın duruma düşersin. Gün gelir onların yardımına muhtaç olursun. Her zaman say, sayıl.Ha severmisin sevmezmisin o senin bileceğin iştir, ama güleryüzünü eksik etme, hürmette kusur etme ki kazanan sen ol her zaman.

Behlül kaçar.

Herkese merhaba,

Hakaretler gelmeye devam ederse kendilerine de gerekli hukuki işlemlere eklenecektir. Yorumlara da cevap yazmayacağım, çünkü dersimi aldım, hayatımda yemediğim hakaretleri yedim. Anlamadan, dinlemeden, tanımadan son derece saldırgan (Aylin bak git diyenler hani, o videoyu Türkiye biliyor, altındaki 'seni döverim' tehditini de, avukatlara danışılmıştır) tavırlarla hakaret edenleri herşeyden önce ALLAH'a havale ediyorum, o benim gönlümü biliyor..Dinden imandan bahsedenlereyse, ön yargı ve hakaret sevap mıydı pardon?

Saygılarla,
Aylin

işte burda kendi yazdıklarınız. aylin bak git hoş bir espriydi. eğer tehditse, olaki dava ve ceza sebebi ise mümkünse ben hukuksuz bir ülkeye gitmek isterim. hukuğun böle işleyebileceği hiç bir yerde duramam yani.

28 sayfa,278 yorumu okumayı gözüm yemedi..ama herkes aynı kanıdaysa dünki yazımlarınızda,anlatımınızda,uslubunuzda bir problem var demektir..bir daha yanlış anlaşılmamak için,önemli açıklamayı birde kendinizde uygulamanızı tavsiye ederim...

işte burda kendi yazdıklarınız. aylin bak git hoş bir espriydi. eğer tehditse, olaki dava ve ceza sebebi ise mümkünse ben hukuksuz bir ülkeye gitmek isterim. hukuğun böle işleyebileceği hiç bir yerde duramam yani.

Espri anlayışına göre değişir..Sadece yazılanlar içinde çok ağır şeyler olduğuna dikkat çekmek istedim..Her zaman ki gibi konudan sapılıyor, ben diyorum aileye hakaret etmedim aşağılamadım, burada tek tek cümlelerimi incelemeye vardı iş..İyi günler..

Aylin hanim az önce yazdiklarinizdan bile dönüyorsunuz.
Ben öyle birsey demedim diyorsunuz.
Insanlar hakkinda hukuki islem baslatacaginizi söylediginiz cümleler asagida.

Herkese merhaba,

Dün burada bir konu açtım: Aileler arası eğitim farkı..Fakat bir rahatsızlığımdan dolayı internete bir gün giremedim ve biraz önce cevapları okurken kanım dondu!!! Ne e*ekliğim kalmıştı, ne sevgilimin şerefi! Burası bir hukuk devleti ve insanlara takma isimler arkasından küfür etmek o kadar kolay değil..Neyse ki ailemin yarısı hukukçu, öncelikle bu noktaya değineyim..
Sevgilim dünyanın en şerefli insanıdır, kendisinin de evlatlığına ve şerefine yapılan hakaretler hakkında gereken hukuki işlem yapmayı planlıyorum.
Hakaretler gelmeye devam ederse kendilerine de gerekli hukuki işlemlere eklenecektir.

Saygılarla,
Aylin

Ayrica buraya gelip hem evlenecegi insanin ailesini asagilayip, hemde buna tepki gösteren insanlara hukuki islem tehdidi savuramazsiniz.
Elinizden geleni arkaniza koymayiniz.
Bakalim kim suclu bulunacakmis.
O insanlar hakkinda ki düsünceleriniz vicdani bir suctur zaten anlayana.

Aylin hanim az önce yazdiklarinizdan bile dönüyorsunuz.
Ben öyle birsey demedim diyorsunuz.
Insanlar hakkinda hukuki islem baslatacaginizi söylediginiz cümleler asagida.

Ayrica buraya gelip hem evlenecegi insanin ailesini asagilayip, hemde buna tepki gösteren insanlara hukuki islem tehdidi savuramazsiniz.
Elinizden geleni arkaniza koymayiniz.
Bakalim kim suclu bulunacakmis.
O insanlar hakkinda ki düsünceleriniz vicdani bir suctur zaten anlayana.

Bir insanın doğmamış çocuklarına kadar yapılan hakaret sizin için çok makul bir şeyse bu da sizin vicdanınız..Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum. Acilen ayrılmamla ilgili verdiğiniz ulvi tavsiye içinse sonsuz teşekkürler, iyi günler.

bence seni düğün evlilik stresi sarmış. ciddi korkuların var galiba evlilikle ilgili. senn k.peder ve k. validenle ilgili söylediklerin hakaret olmuyor ama onları savunan cümleler senin doğmamış çocuğuna bile hakaret oluyor. anlamadım bu işi ben. yazdıklarını sakince bir daha oku istersen.

Espri anlayışına göre değişir..Sadece yazılanlar içinde çok ağır şeyler olduğuna dikkat çekmek istedim..Her zaman ki gibi konudan sapılıyor, ben diyorum aileye hakaret etmedim aşağılamadım, burada tek tek cümlelerimi incelemeye vardı iş..İyi günler..

cidden merak ediyorum
bu kadar eğitimli bi ailede yetişmişsin avukatlar doluymuş ailede
cahil demek ne demek sizce aşağılamak değil mi
hemde 8,5 yıllık sevgilinin anne babasına dedin bunu
konuyla şiveli konuşmanın ne bağlantısı vardı
sen kendice hakaret saymıyorsun bu dediklerini ama karşıdan hiç bu şekilde gözükmüyor
eğitimli biriyim diyorsun
bu yazdıklarını daha düzgün bi şekilde ifade edemez miydin
benim ailem hakkında bu şekilde düşünseler çok üzülürdüm onu da mı düşünemedin
ya senin ailen hakkında böyle düşünseydi sevgilin ya olaylar tam tersi olsaydı hoşuna gitmezdi sanırım

Back
X