• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli açıklama-Aileler arası eğitim uçurumu

Bence de acilen ayrıl yazık etme gençliğine.

Hem sen ki eğitimli, elit, asil, soylu zengin bir muhitte yaşıyorsun; bırak şu köylüleri sana koca mı yok ?

En kötüsünden hukukçu yakınlarının hukukçu dostları yeter ayol :32:

bence seni düğün evlilik stresi sarmış. ciddi korkuların var galiba evlilikle ilgili. senn k.peder ve k. validenle ilgili söylediklerin hakaret olmuyor ama onları savunan cümleler senin doğmamış çocuğuna bile hakaret oluyor. anlamadım bu işi ben. yazdıklarını sakince bir daha oku istersen.

Evlilik korkusu yaşamayan kimse görmemiştim etrafımda, bu da suç değil herhalde..

Kayınvalidemle ilgili haydi diyelim hakaret yazdım, bu insanlar burada tamamen anonim, kimdir belli değil..Ama hakaret bana, adıma, yazdıklarımın altına yapılıyor..İkisi çok ayrı..Neyse konu gerçekte yine bağlatısız yerler uzadı..İyi akşamlar

seni kesinlikle destekliyorum aylincim,gerçekten aileler çok önemli ben de istemem öyle cahil şiveli aileyi,çok haklısın,ne kültür düzeyi ne yaşam tarzı uymuyorsa mesafe koyacaksın tabii...ya ne olacaktı...
kayınvalidem benimle birlikte starbucksa gelemeyecekse,benimle oturup bir tim burton bir lars von trier eleştiremeyecekse niye görüşeyim ki onunla?
kayınpederimle leonardo da vinci den picasso dan dem vuramayacaksam,bir brahms dinlerken kendimizden geçemeyeceksek ne yapayım ben o kayınpederi?üstelik bir de hastaymış böööğk geldi yaaani...

yüzde yüz katılıyorum,eş olduğu kadar eşin ailesi de önemli,bence sen hasta yatağından kalkıp seni istemeye gelmiş olsa bile o kayınpederle kayınvalideyle alakadar olma,sevgilinle evlen ama evlenmeden önce mümkünse "eternal sunshine of the spotless mind" filmindeki gibi hafızasını sildir,hiç bir emare kalmasın o cahil ailesinden,tamamen unutsun onları,sen de sok sevgilini yarısı hukukçu olan ailenin içine...en güzeli bence budur.

yüzde yüz katılıyorum hatta:46::46::46::46::46::46:

Evlilik korkusu yaşamayan kimse görmemiştim etrafımda, bu da suç değil herhalde..

Kayınvalidemle ilgili haydi diyelim hakaret yazdım, bu insanlar burada tamamen anonim, kimdir belli değil..Ama hakaret bana, adıma, yazdıklarımın altına yapılıyor..İkisi çok ayrı..Neyse konu gerçekte yine bağlatısız yerler uzadı..İyi akşamlar

o zaman bizde k.valide ve k. pederinize haber salalım da onlar da size hakaret davası açsın.

seni kesinlikle destekliyorum aylincim,gerçekten aileler çok önemli ben de istemem öyle cahil şiveli aileyi,çok haklısın,ne kültür düzeyi ne yaşam tarzı uymuyorsa mesafe koyacaksın tabii...ya ne olacaktı...
kayınvalidem benimle birlikte starbucksa gelemeyecekse,benimle oturup bir tim burton bir lars von trier eleştiremeyecekse niye görüşeyim ki onunla?
kayınpederimle leonardo da vinci den picasso dan dem vuramayacaksam,bir brahms dinlerken kendimizden geçemeyeceksek ne yapayım ben o kayınpederi?üstelik bir de hastaymış böööğk geldi yaaani...

yüzde yüz katılıyorum,eş olduğu kadar eşin ailesi de önemli,bence sen hasta yatağından kalkıp seni istemeye gelmiş olsa bile o kayınpederle kayınvalideyle alakadar olma,sevgilinle evlen ama evlenmeden önce mümkünse "eternal sunshine of the spotless mind" filmindeki gibi hafızasını sildir,hiç bir emare kalmasın o cahil ailesinden,tamamen unutsun onları,sen de sok sevgilini yarısı hukukçu olan ailenin içine...en güzeli bence budur.

yüzde yüz katılıyorum hatta:46::46::46::46::46::46:

Evde kalırsın bak demedi deme :1::1::1::1:

dünkü konunu sonradan okudum, endişelerin vs. düşüncelerinde haksız değilsin ama yaptığın tanımlar çok sivri geldiğinden insanlara bu yüzden tepki aldığını düşünüyorum. bunun haricinde herkesin evlilikten beklentileri, istekleri değişkenlik gösterebilir çekincelerin de normal aslında.

dünkü konunu sonradan okudum, endişelerin vs. düşüncelerinde haksız değilsin ama yaptığın tanımlar çok sivri geldiğinden insanlara bu yüzden tepki aldığını düşünüyorum. bunun haricinde herkesin evlilikten beklentileri, istekleri değişkenlik gösterebilir çekincelerin de normal aslında.

Seviyeli yorumunuz içi çok teşekkürler, sevgiler

Seviyeli yorumunuz içi çok teşekkürler, sevgiler

Evde kalırsın bak demedi deme :1::1::1::1:

nişanlıyım bebeim ben,hem de nişanlımın ailesi var yaa,gör o biçimler,aşk-ı memnuyu bildin mi?ha bildin?aynı ordaki ziyagil ailesi... bizimkiler de yöreoğlu ailesi zaten geçinip gidiyoz öyle...bi behlülümüz eksik...:9::9:
yapamam öyle cahil insanlarla ben şükür ki dengimi buldum,evde gala elbiseleriynen,topuklularnan dolaşıyoz,dekoratörler ayaımıza geliyor bizim:1::1::1:

Bir insanın doğmamış çocuklarına kadar yapılan hakaret sizin için çok makul bir şeyse bu da sizin vicdanınız..Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum. Acilen ayrılmamla ilgili verdiğiniz ulvi tavsiye içinse sonsuz teşekkürler, iyi günler.

İleri de cocuklarınız olacak, mesafe koyarak cözeceginizi düsündügünüz insanlarin bir veya bir kac torunları olacak, bunu dememiz mi hakaret?
Siz egitim ve kültürsüz oluslarının hemen ardından, özlem duyabilecegim, birsey paylasabilecegim insanlar degiller demediniz mi? Isınamadıgınız icin mesafe koymayacak myıdınız?
Peki cocuklarınız oldugunda ne olacak dedik bizde? Torunlarını görmek isteyecekler ki, kücük yerlerde yetisen insanların cogunun aile bagları kuvvetli olur, ic ice yasamaktan hoslanırlar ( istisnalar haric) o zaman mesafe ise yarayacak mı? dedik, bunlar sorun olur dedik, bu cözüm degil dedik, ama siz isinize geldigi bigi anlamıssınız o baska. :ssz:

Yoksa eklemek istiyorum denklik cok önemlidir, kültür farkı, yasam bicimi vs. v.s
Ama siz bu cahil, kültürsüz ve egitim almamıs insanların cocugunu, iyiyiz, uyuyoruz diyerek kayırıyorsunuz, insanlar aile' den illa birseyler tasıyor, sadece kayınvalideniz ve kayınpederinizle sorun yasayacaksınız diye düsünmeyin, sevdigini kisi onların cocugu ve onların dogrularıyla büyümüs bu yasa gelmis. İnsan aile' den birsey almasa, kendine katmasa siz o modern, egitimli, kültürlü diye tabir ettiginiz ailenize benzemezdiniz..

Son düzenleme:
İlk açtığınız konuda iğneleyici bir çok söz vardı, burada o yüzden tepki topladı, eğer ilk konunuz şuanda yazmış bulunduğumuz konu olsaydı daha farklı cevaplar alırdınız..

Evet ileride büyük problemler olur..

Mrb cnm ;

Ben seni anlıyorum ve dünkü konunu okudum.

Damdan düşeni getirin denmiş ya ben o damdan düşenim işte pek yerinde bir tabir değil ama tekrar söylüyorum seni anlıyorum çünkü benim eşimin ailesi ile benim ailemin ve hatta benim bile konuşacak neredeyse hiç ortak noktamız yok.

Yani ben onlarla oturup Cumhurbaşkanı seçim süresi 7 yıla çıkmış,bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? muhabbeti yapamam aynı şekilde onlarda benle kiraz bahçesi,tarla ekinleri falan muhabbeti yapamaz çünkü bambaşka, farklı konular!
Bakın kötü anlamda söylemiyorum!
Lütfen yanlış anlamayın!
Sadece oturup ortak muhabbet edilecek nokta yok ya da az var diyorum diyeceksin ki bununla ilgili ne yapabilirim?
Yapılacak bişey yok ki.
Anlaşılıyor bir şekilde.
Ayrıca şu konuda da sana katılıyorum kayınvalide,elti vs bunlarla konuşulacak ortak konular olup da hergün didişip,hergün kavga etmektense böylesi çok çok daha iyi inan bana!
İyi insanlar olsunlar da gerisi önemli değil be canım,takma....

Back
X