önemli bir konuda yardıma ihtiyacımız var

werser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
3
0
1
37
4 senelik evliyim, çocuğum yok. Eşimle severek evlendik ancak eşim babasını. Yanında çalışıyor ama maaşlıda değil patronda değil karın tokluğuna gibi iş olunca para alıyo olmayınca açmıyo önce borçları ödüyo benim ayrı işim var kendi paramı kazanıyorum. Maaşım da iyi sorunum şu eşim sürekli benden babasının iş yerinin borçları için para istiyo tabi birde eşimin kardeşi var onun işi ayrı ama her ihtiyaçlarına kayınpederim yardım ediyor ev ve araba imkanlarını da kocama ben sağladım ve benden para istemesi zorum gidiyor sürekli tartışıyoruz ve ben kaynıma bu kadar yardım edilirken eşimin benden para istemesine çok kızıyorum kavga çıkarıyorum bu durumda olsanız ne yaparsınız

Tartışmadan oturup konuşun kendisi icin aileniz icin tamamda kendi ailesi icin verme kesinlikle bu bir kere iki kereyle kalmaz alıştıkca sömürürler.Onlar istedikce sen de mazeret bul kendi ailen icin harca.
Bu durumu kesinlikle eşinle aranı bozmasına izin verme.

Veriyorsunux zaten alismis...ilk basta tavrinizi ortaya koyacaktinix.kavga ettiginix halde yine istemeye devam ediyorsa sizi somuruyor maaelesef..

Bu ne yahu?!

Eşiniz de ailesi de sizin maasiniza güveniyor belli ki. Dunya tersine döndü valla. Artık ogullari evlenmiş, sorumlu old bi eşi bi evi var, hesabı kitabı aylik giderleri var. Eğer az da olsa düzenli bi maaş veremeyecekse babası, ayrılsinlar yani. Malesef su durumda babasi oğlunu sömürüyor, oğlu sizi.. :/ Babasının işi dönsün diye böyle paralanmak niye? Olmuyorsa olmuyor..

Önünü kesin, neyi nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama böyle gitmez. En yakın arkadasim aynı şekilde. Esiyle severek evlendi. Kocası hep kendi işim olsun modundaydi. Bu sebeple kiz kaç kez kendi maasina karsilik kredi cekti, senelerdir oduyor. Baksaniz eşinden daha eğitimli ve daha fazla maas aliyor. Eşi hem kizin maasina güya tamah etmiyor hem de istiyor ki hanım maaşı alsin, getirip benim elime saysin. Oyle de yaptılar yine olmadi.. 8 senelik evli. Ne umutla heyecanla evlenmişti. Simdi nefret ediyor eşinden Boşanmayı düşünüyor hem de küçük bebeği var ve yine hamile !! Şimdi işler içinden çıkılamaz bi hal aldı. Bir de aynı şekilde bi kaynı var. Kv kp mutfak alışverişini dahi yapıyor, faturalarını oduyor. Hem de surekli. Ona bu şekilde yardım ederken, bu oğullarına beş kuruş yardım yok. Ne paralar battı gitti. Evlilik kötüye gidiyor, kız bebeğine meyveyi sayıyla alıyor. Yine de yardım etmiyorlar. Kızın maaşı var, güvendikleri o. Nasılsa halleder diyorlar.

Siz esinizle mi konusacak rest çekip ikna edeceksiniz, kendi ailenizi mi mi devreye sokacaksiniz ne lazımsa yapın. Ama bu ara dikkat edin çocuk niyetiniz varsa bu şeyler cozulene kadar erteleyin..

Bence moderatore mesaj atıp konuyu bir derdim var bölümüne tasitin. Allah yardımcınız olsun. İnş düzelir..

Son düzenleme:

durumumu çok güzel anlamışsınız o kadar çözümsüzüm ki çok mutsuzum

Kaynınızın ve esiniz baska geliri yok diye mecbur onlara yardım ediyor olabılırler nasıl olsa sizin geliriniz varya ona güveniyor olabılırler ama ölümlü dünya sıkıntıya girmiyorsanız sorun yok ama burada önemli olan bir nüans var esiniz kazansa gelirini sizinle paylasırmı yoksa cimrilik edermi hani olsa hic acımaz derlerya önemli olan o sakınırmı sakınmazmı agırınıza gidecek biseyde yok nedense türk milletinde var bu erkek evi gecindirmek zorunda diye düsünce yapısı hayat müsterek esiniz hasta olsa siz kazanmak zorunda olsanız ne olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…