Bu ne yahu?!
Eşiniz de ailesi de sizin maasiniza güveniyor belli ki. Dunya tersine döndü valla. Artık ogullari evlenmiş, sorumlu old bi eşi bi evi var, hesabı kitabı aylik giderleri var. Eğer az da olsa düzenli bi maaş veremeyecekse babası, ayrılsinlar yani. Malesef su durumda babasi oğlunu sömürüyor, oğlu sizi.. :/ Babasının işi dönsün diye böyle paralanmak niye? Olmuyorsa olmuyor..
Önünü kesin, neyi nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama böyle gitmez. En yakın arkadasim aynı şekilde. Esiyle severek evlendi. Kocası hep kendi işim olsun modundaydi. Bu sebeple kiz kaç kez kendi maasina karsilik kredi cekti, senelerdir oduyor. Baksaniz eşinden daha eğitimli ve daha fazla maas aliyor. Eşi hem kizin maasina güya tamah etmiyor hem de istiyor ki hanım maaşı alsin, getirip benim elime saysin. Oyle de yaptılar yine olmadi.. 8 senelik evli. Ne umutla heyecanla evlenmişti. Simdi nefret ediyor eşinden Boşanmayı düşünüyor
hem de küçük bebeği var ve yine hamile !! Şimdi işler içinden çıkılamaz bi hal aldı. Bir de aynı şekilde bi kaynı var. Kv kp mutfak alışverişini dahi yapıyor, faturalarını oduyor. Hem de surekli. Ona bu şekilde yardım ederken, bu oğullarına beş kuruş yardım yok. Ne paralar battı gitti. Evlilik kötüye gidiyor, kız bebeğine meyveyi sayıyla alıyor. Yine de yardım etmiyorlar. Kızın maaşı var, güvendikleri o. Nasılsa halleder diyorlar.
Siz esinizle mi konusacak rest çekip ikna edeceksiniz, kendi ailenizi mi mi devreye sokacaksiniz ne lazımsa yapın. Ama bu ara dikkat edin çocuk niyetiniz varsa bu şeyler cozulene kadar erteleyin..
Bence moderatore mesaj atıp konuyu bir derdim var bölümüne tasitin. Allah yardımcınız olsun. İnş düzelir..