Önemli detay

alohabadbitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
28
0
0
İzmir
Kızlar bi konuyu açıklarken çok uzun uzadıya anlatmanız ne size ne bize faydalı siz o kadar uzun yazınca hem bizim okuyasımız gelyo hem de yazarken gereksiz yoruluyosunuz daha kısa ve öz anlatırsanız size daha çok yardımcı olabiliceğimizi düşünüyorum bu benim fikrim tabiki katılmayanlarda olabilir

Düzgün bir türkçe ile, paragraflara ayırarak, tekrar tekrar aynı şeyleri anlatmadan yazılırsa uzun olsa da konu okunabilir. Derdi eski olaylarla ilişkili ise kısa anlatırsa bile anlaşılmıyor. Hele de olayı nasılsa biliyormuşuz gibi anlatanlar var ki gereksiz beyin jimnastiği yaptırıyorlar insana.

Evet düzgün yazılırsa okunuyor ama noktalamasız,konuşur gibi yazılanlar anlaşılmıyor.
Konu sahipleri kendilerini kaptırıp,yazdıkça yazıyorlar herhalde:)

Ben bir de özellikle rica ediyorum o upuzun konuları alıntılayarak cevap yazmayın ne olur.
Bir sayfa dolusu yazıyı alıntılayıp 2 satır cevap yazanlar var.
Sayfalar gereksiz yere doluyor,geç geç bitmiyor.

Ay, buna katiliyorum! Alintilari gecmek beni de cok yoruyor. :)
Bir de en onemlisi dilbilgisi kurallarina uymak. O kadar mutlu olacagim ki herkes turkcemizi guzel kullansa. :)

Başlığa bakıyorum, ilgimi çekmişse içeri giriyorum. İki üç cümle okuyorum. Bakıyorum konu saracak gibiyse devam ediyorum; aksi takdirde okumayı bırakıyorum...

noktalama işaretleri olmayınca aynen şöyle okuyorum ben de: bıdıbıdıbıdıbıdıvırvırvırbıdıdıdıdı

- noktalama işaretlerini kullanalım.
- konu uzunsa paragraflara ayıralım.
- sesli harfleri yutmayalım.

böylece daha okunur olur yazılan yazılar...

aynen katılıyorum sana arkadasım ınsanın bazen okuyası gelmıyo valla

Of benim için dert olan da, ''onceki konumda bahsetmistim'' diye baslayan konular. Kardeşim sen kimsin,onceki konun hangisi biz nerden bilelim. Bi konuna yorum yapacaz diye butun konularini bastan asagi okumak zorunda miyiz. Bahsediver iste su önceki konundan da. Bi ozet gec de biz de ugrasmayalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzun konular olduğunda ilk kişi alıntı yapması iyi oluyor çünkü konu sahibi keyfine göre konuyu silebiliyor alıntı olduğunda okuyoruz. Ama diğer uzun uzun alıntı yapıp altına bir cümlelik yorum yaptılar mı fenalık geçiriyorum resmen..

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

IV) Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı küçük harf kullanarak yazınız.

V) Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.

- Konulara başlık yazılırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;

5.1- Konu başlıkları konunun içeriğini açık bir şekilde ifade etmelidir.

5.2- Konu başlıkları, açık ve anlaşılır bir Türkçe’yle yazılmalıdır.

5.3- Konu başlıklarında sözcükleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak yasaktır.

5.4- Moderatorlerin (ya da yeni ifadeyle editörlerin) yanlış yazılmış konu başlıklarını düzeltme ve değiştirme hakkı saklıdır.

Forumda yazılı olan bu kuralları okuyan herkes zaten kurallara uyması gerektiğini bilir fakat maalesef okumama gibi kötü bir alışkanlığımız olduğundan siteye üye olurken bile sabırsız davranıyor, site kurallarını okumadan " okudum, kabul ediyorum" diye işaretliyor, üye olunduğunda yönetimden gelen otomatik mesajı da okumuyor ve sonrasında kuralları bilmiyordum diyoruz.

Şimdi eminim bu yazı da size uzun gelmiştir.

maviask,
konusunu veya mesajını silen üyeleri mutlaka bildirin, silmek yasak olduğundan üyeye ceza verip yazdıklarını geri getiriyoruz.

Hesaptan çıkış yapınca cookies silindi diyo ne demek bi de hesabımızı silme ihtimali var mı açıklar mısınız

Çerezler silindi demek, siteye girerken ki üyelik isminiz, şifreniz vb pc hafızasında kalmıyor, siliniyor demek.
Hesabınızı bize özel mesaj atarak iptal ettirebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…