Ya vallahi aglicam aynaya bakmak istemiyorum(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O kremi sadece doktorun ödem dediği yere suruorum çok yavaş ovaliorum sabah aksam yapiorum bunu ayrıca yine sabah aksam bepantol kremle masaj yapiorum bastırarak bu arada contratubex krem ödemin geçmesini sagliomus doktor öyle söyledi ya ben burun konusunda gerçekten takintiliyim bunu doktora soledim rahatlicaksam her hafta gel bakayim burnuna dio hani bazi doktorlar basindan savarya bu ole değil gel bakarim her hafta burnuna yeterki sen rahatla dedi bide burnumla iki gündür çok oynadim biraz daha büyüdü ve kizardi
Doktoru aradim canim bu arada dayanamadim kortizonlu igne yapariz gecmezse ama onu yapmak için erken şuan yaparsak cokebilir orasi dedi en azindan hazirana kadar bekleyelim dedi o iğneyi yapinca oradaki ödem gidiomus sanirim öyle bisey söyledi
Ay evet mantikli aslında :)))) o kremi normal da Sgk karsilamjo canim karşılayabilme si için devlet hastanesindeki plastik cerrahinin yazmasi gerekiyor benimde calistigim yerde özel saglik sigortam var o karsiladi 13 liraya aldim ben ama normalde 70 tlymis heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?