Onemli kizlar

firuzan86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
48
0
1
Antalya
Ben 3 kez burun ameliyati gecirdim cok acele edince doktoru iyi secemedim malesef beni rezil etti hem nefes alamadim hem sag tarafta oolusan odem kalici oldu gecmesi ayni kisiye bikez daha ameliyat oldum yine gecmesi burnumu mahvetti cok arastirdim ve doktor buldum once silikon yaptirdim harika oldu ayni doktora bide burnumu yaptirdim yillardir ilk defa agzim kapali uyuyorum nefesimi acti icini temizledi torpuledi daraltti burun ucumu biraz indirdi daha 20 gun oldu cok iyiyim morluklarim 15.gun gecti masaj kesinlikle hayir dedi burun seklini bozabilirsin dedi masaj vermedi kendisi inecek sadece sabir ediceksin dedi tabiki sis sagda odem var inecek dedi bekliyorum bende sabredelim burun cok onemli doktorunuzu iyi secin gercekten

Canim ben 2010 yolunda burun estetik oldum herşey çok güzeldi bu sene burnunun üzerinde hafif bi kemer belirdi bende bi kaç araştırma yaptm ve oturduğun yerde bi KBB buldm ben yaparim 10 dk bisey sadece o kemiği torpulucez dedi mart 20 de tekrar ameliyat oldum farklı bi doktora ama simdi eski kemiğin olduğu yer hala durup ve daha da belirginleşti doktora gttm ödem geçmesi 6 ayi bulur dedi ve masajlar verdi ama bana geçecek gibi gelmio acaba doktor beni oyaliomu tecrübelerine dayanarak soruorm:44:

canım ben kbb cilere asla guvenmıyorum neden dersen benım burnum kotulestıgınde bana dedılerkı kbb cılar ıcını bız temızleyelim nefes al ıste kemıgını alalım etını alalım bende dedımkı ole sey olurmu benım hem ıcınde hem dısında sorun var dısınıda yaparız dedı ben asla ve asla guvenmem estetık cerrah tan baskasına kendımı teslım etmem kı oyle yaptım benım kuzenım kbb cıye burun amelıyatı oldu ya kızın burnunu mahvetmısler kocaman duruyo ve sıs o kadar zaman oldu ya dedım nasıl guvenırsın,bı arkadasım burnundan tam 7 kez amelıyat oldu ınanabılıyormusun dusunsene o psıkolojıyı hep aglardı artık sonra bı doktor buldu son kez oldu ve duzeldı benım sana onerım su tabı fıkır senın ama sen bı estetık cerraha gıt herseyını anlat once onlar o kemıgı gayet guzel temızlerler ve masajını cok bastırarak yap hıc korkma bastırkı yapıssın belırlı zaman sora yapma sure gecıyor et tazeyken sureklı yap bazen baslarından savıyolar zamanla ıner dıyolar evet zamanla ınıyor ama emın olmalısın orda kemık varmı yokmu madem okadar ıyı yaptılar neden belırdı o cıkıntı burnunda ıste hep doktorların dıkkatsızlıgı sen bastıra bastıra masaj yap bıraz daha bekle baktın kı gecmıyor gıt hemen soyle sonucta para verıyoruz ya herseyı bırak bu saglık ve yuzumuzun ortasındakı sey bızı komplekse sokuyor senı cok ıyı anlıyorum,ılk amelıyatımda sagda odem oldu burnum yamuklastı kac kez gıttım ıner ıner dedı sora dedıkı sen masajı yeterlı yapmamıssın dedı saglıgımla oynadı ve o gecer dedıgı odemle 4 sene yasadım ben cok psıkolojım bozuldu bı bılsen neler cektım ıkıncı kez aynı adama odemı alsın dıye oldum bı cıktım allahımm bır 4 sene daha kalıcı oldu odem bılıyormusun yanı sen ınanma sureklı gıt allah korusun kalıcı olabılır

Benim ilk ameliyat olduğum doktor plastik cerrahiydi 4 sene sonra kemik cikinca KBB gittm oda dediki sadece kemiği torpulucez burnunun sekli degismicek ama ufak kemik cikintisi daha kotu duruo şuanda doktora gidiorm ödem dio ödem cabuk insin die contratubeks verdi smdi onu kullaniorm eylül de dugunum var bide

allahallah demekkı doktorun hatası benımkı gıbı olmuş bende kalıcı oldu umarım sende olmaz canım korkma ınsallah dugunune kadar gecer ben bide şöyle yapıyorum ıstersen sende dene banyoya gırdıgımde duştan sıcak suyla yuzune aksın bol bol o sırada o odeme masaj yap sıcak suyun altında sıcak su herzaman ıyı gelır ben goguslerıme sımdıkı doktoruma sılıkon yaptırdım odemlerımı sıcak dusun altında guzelce masaj yaptım.sımdı banyoya gırdıgımde burnum ıcınde onu yapıyorum burnumu kaldırıyorum sıcak su ustune gelıyor hafıf hafıf odemı ovuyorum sende dene benımkı sankı kuculuyor dısardan bırı gordugunde azaldıgını soyluyor dene bakalım belkı senınkıde ıner ama senınkı kemık degıldır cnm kemıgı anlarsın odemdır o bu arada kullandıgın krem ısmımı bende alayım bu hafta nasıl suruyosun dısına odemın oldugu yere suruosun dımı bana masaj yapma dedıgı ıcın masajla uygulayamam ama sen nasıl uyguluyosun pekı o kremı

O kremi sadece doktorun ödem dediği yere suruorum çok yavaş ovaliorum sabah aksam yapiorum bunu ayrıca yine sabah aksam bepantol kremle masaj yapiorum bastırarak bu arada contratubex krem ödemin geçmesini sagliomus doktor öyle söyledi ya ben burun konusunda gerçekten takintiliyim bunu doktora soledim rahatlicaksam her hafta gel bakayim burnuna dio hani bazi doktorlar basindan savarya bu ole değil gel bakarim her hafta burnuna yeterki sen rahatla dedi bide burnumla iki gündür çok oynadim biraz daha büyüdü ve kizardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya vallahi aglicam aynaya bakmak istemiyorum(

Canım aglamaa keske bı burnunu gorseydım ınan bana bende ınanılmaz takıntılıyım hı turlu kucuk olmuyor neysekı sımdı daha kuculdu ama duz mesela sekıl yok benım tek takıntım buyumesın odem kalmasın baska bısey ıstemıyorum,ssenı cok ıyı anlıyorum ya oymama lutfen burnunla allah korusun bısey olmasın canım yaa

bak ben o ilacı arastırdım bazen haftalar bazende aylarca surebılır odemı gecırmesı dıyor sıvılce ızlerınde bırebırdır duzgun kullanılırsa super etkı yaratan tek ılactır dıyor bende alıcam

Doktoru aradim canim bu arada dayanamadim kortizonlu igne yapariz gecmezse ama onu yapmak için erken şuan yaparsak cokebilir orasi dedi en azindan hazirana kadar bekleyelim dedi o iğneyi yapinca oradaki ödem gidiomus sanirim öyle bisey söyledi

Benim yüzünde sivilce izlerinde var onlara da sursemmi acaba bu kremi

cok sevndım senın adına en azından denersınsonucuda soylersın bende doktoruma gıdıcem o ıgneden bahsedıyım bende bakalım ne dıcek pekı o krem nekadar canım

Valla super krem diyolar sivilce izleri icin bu arada aklima su geldu acaba burnumuzu bantlasaktami yatsak ole dusundum odem olan yeri bantlasak iyi gelirmi acaba bikacgun :)

Ay evet mantikli aslında :)))) o kremi normal da Sgk karsilamjo canim karşılayabilme si için devlet hastanesindeki plastik cerrahinin yazmasi gerekiyor benimde calistigim yerde özel saglik sigortam var o karsiladi 13 liraya aldim ben ama normalde 70 tlymis heralde

olsun bende alayım ondan bıde hep sola yatıyorum ya hıc saga yatmıyorum sagda odem var dıye ıyıce sısmesın dıye bılmıyorum ıyımı yapıorum valla boynum koptu sola yatmaktan duz yatmaktan ama saga yatmak yok

Sorma bende de var öyle takintilar :) biz napicaz ne zamana kadar boyle gidicek ya artik bitsin bu işkence ama senin nasilki sende de benimki gibi ödem mi varmis şuanda üzerinde mi seninde burnunda kemer gibimi gorunuyor

canım benım sag tarafımda odem var burnum azıcık yamuk duruyor cok bellı dıl ama mesela ben hergun yuruyuse gıdıorum eskıden saclarımı toplayamazdım burnum cıkıyo dıe sımdı toplıyorum ıyıce havadan ohhhavamıda atıorum kuculdu tabı hıraz burun fondotenıde yukarı dogru suruyorum fondoten sankı sıslıgı kapatıyo ya

ya sorma mesela ben yolda cok dıkkatlıyımdır butun kızların burunlarına bakarım bununkı soyle bununkı boyle dıe ahahhaahah napım dıkkatımı cekıyo kucuk guzel burunlar arkadas bendede ne burun varmıs yont yont bıtmedı yaaaa ahhaahah

ya sorma mesela ben yolda cok dıkkatlıyımdır butun kızların burunlarına bakarım bununkı soyle bununkı boyle dıe ahahhaahah napım dıkkatımı cekıyo kucuk guzel burunlar arkadas bendede ne burun varmıs yont yont bıtmedı yaaaa ahhaahah

Ya sana inanmiorum bende oyleyim insanların direk burnuna bakiorum artik sadece burunlari dikkatimi cekio hatta biz eylülde evlenicez ya perdeci geldi bizim eve ölçü alio nisanlima diorum ki adamin burnu çok güzelmiş sende dikkat ettinmi kalkik duruo falan diyorum saka gibiyim yahahahaha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…