Onemli kizlar

Ama dedigin gibi fondoten burundaki kusurlari kapatio bende çok kullanmamaya calisiorm bide benim yüzünde sivilcelerim cikiodu onlardan kurtuldm smdi izleri kaldi onlar içinde dermatixsi JEL var onu kullaniorum ay ben bu kaportayi evlenene kadar anca duzeltirim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada canim doktoruna gittiğinde kortizonlu iğneyi sormayi unutma olur mu ben smdi is yoğunluğundan başka bi doktora gidemiorum en azindan fikir olmuş olur banada

aynen sorucam merak etme sanada haber verırım bu arada sımdı doktorum bana masaj yapma dedı ya bende sonra baya aradım dedım ben yapıcam masaj ya dedım hadı ınmezse falan dedım yok dedı masaj yaparsan mahvedersın burnunu dedı ya ne alaka ama odem olan yere yapım dedım buseferde orası cokerse kotu olur falan dedı ya ben azıcık yapsam olmazmı sence ya

Allahallah benimkide ödem ama doktor masaj yap dedi hatta masaj yapmamissin diye kiziyo burnuma dokundugunda anliyo masaj yapip yapmadigimi ama sen yapma kuzum belki sende farklı bisey vardır yani farklı bisey vardır sende masaj yaparsan belki kotu etkiilenecek orasi o yüzden sen masaj yapma bence biraz daha bekle en azindan bi sonraki kontrolünü bekle doktorla yuzyuze konuşursun en azindan

hahhahaha aynen işte bende öyleyim bizim bi erkek hocamız var mesela adamın burnu yok ya koca adamın mınnacık burnu var bende dderste dedımkı arkadasa adamın burnu bende olcaktı benım kı onda erkek burnu büukadar mınık olurmu ya bu ne hıc guzel dıl dedım ahahahaha sınırlendım canım bızım kaderımız bu ınsanlar dıyo bana burnun yusyuvarlak bebek burnu gıbı olmus dıyo begenıyoşar ama ben hala aynı psıkoloji işte anlattıgın perdecıye cok guldum ya ahahahahahah bende erkek arkadasıma dıyorum kı senın burnun nıye bukadar küçük yaa hayır yanı nıye ufak bence cok cırkın benımkı daha guzel dıyorum ahahahah oda yazık tabıkı senınkı cok guzel hayatım dıyo hahaah kavga cıkarırım dıye ahahahaha

Onlara yazik ya bende hep basinin etini yiyorum burnunun sağdan resmini çek soldan resmini çek yaninda olduğum zaman paso burnumun resimlerini çektirip bakiorum oda katlanio hicbisey demio kavga ederiz DİE seninki gibi hatta bi ara bana dediki sen bu kadar takintilisin ya burun konusunda yarin oburgun senin çocuğun oluomus burnu olmuomus falan die korkutuo beni :)) allah korusun ya töbe töbe

hahahahahha allah korusun ya bun burnum agrıyo bıraz resmını ceksene burnunun bı bakalım o odeme ben anlarım ne oldugunu artık usta oldum ınan

Şimdide bu tabi ilk hali buna gore daha iyiydi

aaaaa bak senın burnundakı odemde sag tarafta oyuzden sagdan kavıslı duruyor soldan tumsek var gıbı duruyor anladım canım aynı benımkıde bole bak senın odemın yukarı dogru cıkmıs benımkıde yukarı dogru cıktı ıste aynı benmde bole ya ahahahahah ama kocaman burun durmuyo bende sende de ole durmuyo bukadar uzulme cnm bende resım koyayım dur bakım nasıl resım atılıyor

Selam. Firuzan burdamisin? Belki bilirsin burun torpulendigi zaman yine morluk, sislik oluyormu? Yine alci, tampon takiliyormu?

tabı canım tampon ılk gun kalıyor ertesı gun cıkıyor morartı oluyor bıraz cok degıl ılk gece buz koyuyorsun gecmesı 10 gun suruyor bu arada resım gorunuyormu koyabıldımmı anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…