canım kuçultucektım ben ve kemer aldıracaktım ama sonra sagda odem oldu yamuklastı ıkıncısıde oyle oldu allaha sukur sımdı baska doktoruma oldum beklıyorum bakalım umarım kalıcı olmaz bu sefer
Seyo 1989 ameliyatini hangi dr yapmisti cnm.bi sakincasi yoksa ismini ogrenebilir miyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi hangi doktora oldunuz acaba ve nasıl ikna oldunuz 3. De daha da temkinli yaklaşılır doktorun düzeltebileceğine nasıl ikna oldunuz
Tamam cnm kortizon ignesiyle ilgili haberini bekliyorum o zaman :) ya dudaklarima bende istiyorum ama kalici olmuyo dimi o 6 ayda bir yenilenmesi lazim
Canim gttinmi doktora ne dedi çok merak ettim
Mail yazarsan paylasabilirim arkadasim tabikiCanim senin şuan son durum ne merak ettim ameliyat oldunmu tekrar şuan burnun ne durumda resim gonderebilirmisin
Canim ben çok anlayamıyorum koyduğun resimden sadece burnunu çekip buradan yollayabilirsen en azindan sana fikir vermiş oluruz:sly:
Doktoru aradim canim bu arada dayanamadim kortizonlu igne yapariz gecmezse ama onu yapmak için erken şuan yaparsak cokebilir orasi dedi en azindan hazirana kadar bekleyelim dedi o iğneyi yapinca oradaki ödem gidiomus sanirim öyle bisey söyledi
o iğne vurulduğu yeri eritiyor....
böylece orası düzelmiş olacak güya....
iyi araştırın....
Sizin yada yakininizin boyle bi tecrübesi varmi merak ediyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?