Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

arkadaşlar ben 2010 ocak ayında tedavıye baslamak istıyorum fakat merkez konusunda kararsız kaldım bana 3 yer önerdıler bahceci klınıgı amerıkan hastanesı ve doç.dr ertan kervancıoğlu (pakize tarzi has.) sizce bunların içinde en ıyısı hangısı ??

Merhaba arkadaşlar,

Ben tecrübelerimden sonra Alman Hastanesi'ni tavsiye ederim.4.denememden sonra olumlu sonuç aldım.Ve yıllardır tüp bebekte neden sonuç alamadığımın sebebini araştırıp tedavi ettiler ve sonra tüp bebek yaptırdım.Umut tüp bebek merkezi ni ise kesinlikle tavsiye etmiyorum.

arkadaşım diğer tarafada yazdım alman hastanesindeki bahceci ekibi ayrıldı ve şuan sanırım umut tüp bebek merkezi ve bahceci kliniği olarak devam ediyor yani alman hastanesinde tedavi gördüğün ekip artık orda yok

umut tüp bebek ve alman hastanesi tavsiye edeceğim merkezler her ikisinede gittim ilk alman hastanesine gittim başarısızlğın nedenlerini araştırdlar bişey çıkmadı tedaviye başladık maddiyattan dolayı umuta gittik ssk raporlu olduğumuz halde beklediğmiz ilgiyi görduk veee mutlu sooon bebeğimiz bizimle artık doktorum ulun bey mükemmel bir doktor bize her konuda yardımcı oldu sonsuz teşekkürler umut tüp bebek ve ulun bey....

memorial ilk deneme pozitif...erkek problemi olanlara özellikle öneriyorum..ama çok kalabalık bir merkez ve çok ilgi alaka beklemeyin,illa kendi doktoruma muayene olacağım diye takıntı yapmayın ve ekibe güvenin,çok soru sormayın,gidin ve teslim olun:)
herkese bol şanslar...

Ben bişeyi merak ettim, eurofertil ın hangisi bu önerilmeyenler listesindeki,

4 tane eurofertil var da..

canım hepsi birbirinden kötü: bi te g. antepteki iyiymiş diyoarlar. mardin de oturuyormuşsun . ben de daha önce mardin de görev yaptım az buçuk biliyorum oraları. diyarbakır ı asla tavsiye etmem. eski adı jinferdi. çok yakın arkadaşım orda oldu hiç hiç memnunn değiildi.

9 eylülü kesinlikle önermiyorum... embiryolarımızı donduracaklarını söylediler birkac ay sonra tekrar transfere gittik kusura bakmayın atlamışız dondurma işlemi yapılmamış dediler dr bülent gülekliydi ...ama şimdi değilmiş galiba dr

bende kızlar hospitalyum veeeeeee 7tepe üniversite hastanesini önermiyorum 7 tepedee 2 kere yaptırdm olmadı şimdi araştırıyorum hastanelerin iiiside hep karşida oluyoo anadolu yakasında yok niyeyse

Kendi deneme ve muayene , tetkik, histeroskopi gibi farklı işlemlerden sonra önermediğim Amerikan, Jinemed,
Önerdiğim yurt içinde şu anda yok. ( Yurt dışında ABD de bir klinik beni çok etkiledi çünkü 100% para iadesi yapıyorlar şayet başarısız olursa. Bunu diğer mesajlarımda daha detaylı okuyabilirsiniz)

Son düzenleme:
arkadaşlar bende emre karatekelioglu florance nıgtangele derim sadece ön görüşmeye gidin kesinlikle aradıgım doktor bu diyceksiniz

merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.

nuri bey gibi hastayı para kaynağı görmeyen bir doktor için söyledikleriniz saçma.kendisi son derece işinin ehli bir doktordur.ben herkeze tavsiye ederim gidip görüşün farkı görüceksiniz.

Çok şükür olumlu sonuç aldığım için iç rahatlığıyla burada yazabiliyorum.Benim merkezim Umut tüp bebek doktorumda Süleyman Tosun.Bende yumurta yetmezliği eşimde de sperm problemi vardı.IMSI ve embriyoskop olduğu için tercih etmiştim.Sağolsunlar ellerinden geleni yaptılar şimdi taze gebeyim.Tavsiye ederim

Tavsiye ise istediğiniz tavsiye edebileceğim merkez Umut tüp bebek .Anladığım kadarıyla zaten birçok hastanın ortak yönde tavsiyesi de Umut tüp bebek olmuş.Allah isteyenherkese nasip etsin.Nasip nerde ise onun önüne geçilemez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…