Merhaba arkadaşlar,
Ben tecrübelerimden sonra Alman Hastanesi'ni tavsiye ederim.4.denememden sonra olumlu sonuç aldım.Ve yıllardır tüp bebekte neden sonuç alamadığımın sebebini araştırıp tedavi ettiler ve sonra tüp bebek yaptırdım.Umut tüp bebek merkezi ni ise kesinlikle tavsiye etmiyorum.
acıbademi önermiyorum
Ben bişeyi merak ettim, eurofertil ın hangisi bu önerilmeyenler listesindeki,
4 tane eurofertil var da..
bende kızlar hospitalyum veeeeeee 7tepe üniversite hastanesini önermiyorum 7 tepedee 2 kere yaptırdm olmadı şimdi araştırıyorum hastanelerin iiiside hep karşida oluyoo anadolu yakasında yok niyeyse
merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?