Nihan arkadaşım
özelden atmayı bilemedim . Ben de 3. denememi olacağım micro. son gittiğim dr umdan çok memnun kaldım ama tedavi sürecini seninkiyle karşılaştırmak istiyorum . 3 günde bir alıyordu beni ve e2 ölçüyordu her seferinde. Yalnız transfere 3 gün kala endometrium hala ince idi ostrojen hapını 3 e çıkarttı ama kalınlaşmadı işte tutmadı sonuçta. Her gün bi dürü hap alıyorduk herkes yani. sizinki nasıldı burayı meşgul etmeyelim dersen özelime yaz sevinirim sağol
slm arkadaşlar.ben 9. gün idrar testi yaptım cıkmadı.12.kanda cıktı.kesinlikle eğer erkek sorunu şidetliyse memorial derim süperler.ben bir kez istanbul tüp bebek de yaptırdım berbat.hemşireler sanki seni devlet hastanesindeymiş gib azarlıyor.düne kadar sinek avliyorladı.özel bi kanalın sayesinde adamların reklamı oldu şimdi ful.2. medicana ordada sağolsun hemşirenin biri yine psikolojimi okadar bozduki.hatta transfer günü okadar acayiplikler olduki burda anlatsam uzun oldu.ama doktor cok iyiydi.tabi yine olmadı.tabi buarada ben başta 3 aşılamam vardı.3. memorial erker sorunu üzerine bir numaralar.ve allahıma şükür hamileyim.rabbim bütün isteyenlere versin.
slm canım.cok teşekkürler.allah tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin.benim ocaktan kalma ilaclarım vardı.onun dışında ilaca para vermedim.1900 euro tutuyor.ama gercekten cok iyi bi yer.özeliklede erkek sorunu olanlar.ve cok dikkatli bi ekip calışması var tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
canımcım,memorial hep düşündüğüm bir yerdir...ama çok pahalı...benim orda kalacak yerimde yok çünkü...
umut tüp bebek fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşım varmı acaba???
:çok üzgünüm:anadolu yakasında varmı önerecegınız merkez yada doktor eşim mikro tese amelıyatı olacakta..
umut tüp bebek merkezi
selam ben acıbadem kadıköyde tedavi gördüm cem beyde şu an 7 aylık ikizlerim var doktor cem bey süper fakat çok yoğunlar ama benim zaten gebelik sorunum yoktu sadece dış gebelikle sonuçanıyordu herseferinde ben memnun kaldım ilk denemede başarılı oldum darısı umarım herkesin başına
benim iki tüpümde alındı maalesef o yüzden tek çare tüp bebekti diğer tüpte hiçbir tıkanıklık olmamasına rağmen dış gebelikle sonuçlandı herseferinde. Tüp bebek tedavisindede dış gebelik ihtimali var o yüzden çok iyi bi hastane seçmen gerekki herşey kontrol altında tutulsun umarım allah hepinizin gönlüne göre verir ve şuna inanki bebekler herşeye değer tüm yaşananları unutturuyor sakın pes etmeyin/
tşk ederim.dış gebelik malesef tüplerde hasar bırakıyor.çok üzücü.ne güzel şimdi ikizleriniz var.allah analı babalı büyütsün.benim bir tane kızım var.2,5 yaşında.kızımdan sonra bir dış gebelik geçirdim.geç farkettiğimiz için tüpüm alındı.şimdide 1 senedir hamile kalamıyorum.bu ay aşılama denedik.2 gün sonra sonuç belli olacak.ama çok umutlu değilim açıkçası.aşılamayla uğraşmak zaman kaybı diye düşünüyorum.tek tüple hamile kalmak zor.o yüzden tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım.bana burdan yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.kaliteli güvenilir bir yer bilen ankarada varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?