Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

Canım öncelikle geçmiş olsun ben ankarada genart tüp bebek merkezine gidiyorum buradaki yorumları oku merkezler hakkında üç aşağı beş yukarı merkez hakkında fikrin oluyor, aslını sorarsan bende olsam yönlendirmelere kulak asmadan git tüm merkezleri gez görüşme ücretsiz bir çok merkezde için kime ısınıyorsa en iyi merkez orası ankarada bir çok merkeze gittim benim en çok ısındığım merkez genart olduğu için benim gözümde en kaliteli merkez genart oluyor. oysa belkide gidip aradığını bulamayan insanlarda olabilir. benim arkadaşım genartta gebe kaldı diye genartı seçmişte olabilirim. onun için git doktorla yüz yüze görüş bence. çuvalla para harcıyoruz merkezler elbette şirin gözükecekler iyi karşılayacaklar ve tedavinin sonuna kadarda bu şekilde devam edecekler. doktorundan cep telefonunu iste hemşirenin cebini iste kesin lazım oluyor. akşamın bir saatinde kıvranmaya başlıyorsun ortada muhatap yok. mesai saati olacakta doktoruna ulaşacaksın.... bence her yeri gez en son artıları eksileri topla ortaya bir merkez çıkar. kendine iyi bak. yakında bana doğrucu davut diyecekler. inşallah doktorum okuyup beni fırçalamaz para göz geğiliz diye....zemuszemus

tşk ederim canım bilgilerin için.tabiki gezicez görücez neresi bizim için hayırlıysa orası olsun.allahım bizim için neresi iyiyse bizi oraya yönlendirsin.peki senin durumun nedir.tüplerinde sorun var mı.

bende 2 denememde olumsuz sonuç aldım şimdi umutu düşünüyorum cumartesi görüşmeye gittim orda başlamayı düşünüyoruz ama burda yazılanları okudukca kararsız kalıyorum iyice kafam karıştı off ne yapacağımı bilmiyorum.ben aslında enver bey orda diye gitmiştim ama ayrılmış malesef süleyman beyle görüşdük o da ilgili ve iyi bir doktora benziyo hakkında bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim.evet gerçekten karar vermek çok zor o kadar çok merkez varki sizinde söylediğiniz gibi birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.inş sizde hayırlısıyla biran önce bebeğinize yada bebeklerinize kavuşursunuz

arkadaşlar ben üç deneme yaptım sonuncuda gebelik yakaladık şatıroğlu klinik çok iyi doktor çok ilgili gürganı kesinlikle önermem ve ankalife ı asla önermem orda başarı sağlayanları bilmem ama ben memnun kalmadım kolaylıklar diliyorum herkese

arkadaşlar mrb, bende ilk aşılama deneyiminden sonra şimdi yine genartta tüp bebek tedavisine başlıyorum, doktorlar çok ilgili, memnun kalmayan pek görmedim buradan umarım bende olumlu sonuç alırım :),
aslında anatolia yı düşünmüştüm( bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine) ama ben Ankarada değilim başka ilden gidicem ve ilk önce telefonla bilgi almak istedim doğru dürüst bilgi vermediler (fiyat vs.) diğer tüm merkezler yardımcı oldu, birde telde konuştuğum hemşire şapur şupur bir şeyler yiyordu benle konuşurken hoş değildi ,

merhaba arkadaşlar ben eurofertill istanbul u önermiyorum. samimiyet yok ilgi ve alaka yok hassasiyet yok lmaz::umursamaz: tedavi süreci CADIARZUyasakkelime

benim sorunum erkek infer. bir sonraki tedavimi alman hast. diye düşünüyorum yinede tam karar vermiş değilim. umut tüp mrkz den enver bey ayrılmış diye duydum doğru mu? ilk sperm testi için gitmiştik oraya enver bey e tedaviye ne yazık ki eurofertilde başladım sonuç negatif çok pişmanım

Sevgili Nihan, bence bu anketi başlatmakla çok iyi etmişsin. Ben yeni katıldım bu siteye daha önce girmiş olmayı çok isterdim. Sonuçlarımız tabiki rabbimin takdiri ol derse oluyor ama bence doğru ellerde olmak da çok önemli. Sonuçta geleceklerimizi umutlarımızı hayellerimizi ailemizi emanet ediyoruz onlara. Kafam çok karıştı benim bu konuda. Bizler nasip olmadığı için mi alıyoruz o sonuçları yoksa tedavi mi eksik yada fazla.. Herşey Allahtan. inancım sonsuz. Yine de ticarethane değilde gerçekten elinden gelen herşeyi yapan merkez istiyoruz dimi çok mu??? Bizlere hassas davranmalarını ailelerinden biri gibi yaklaşmalarını istiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısını nasip etsin, bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rica ederim arkadaşım burda okudukların sana faydalı olur inşahlah

alman hastanesinde mustafa bahceci ayrıldı şuan bahceci ekibi umut tüp bebek merkeziyle yola devam ediyorlar bende umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve benim sorumda erkek infertilitesiydi allahıma şükürler olsun şuan gebeyim ve kızım olacak allah isteyen herkese bebiş nasip etsin

ben bütün cevreme umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyoum çünkü ben ordan hakikaten çok memnun kaldım her açıdan

sizin adınıza çok sevindim gerçekten inş.hepimize nasip olur bende umut tüp bebekde 3. deniycem sizden böyle güzel şeyler duydukca dahada umutlanıyorum ben aslında enver bey için gitmiştim ama ayrılmış süleyman beyle görüşdük oda çok ilgili yalnız orası çok fazla kalabalık şuana kadar 4-5 merkez dolaştım hiç biri bu kadar yoğun değildi.inş. hakkımızda hayırlısı olur.

verdiğin bilgiler için sağol cnm. rabbim kızını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin rabbim:Saruboceq: sağlıklı, hayırlı, mutlu bir kızın olur inşallah.:CüvCüv::ecrin_bebek:

Trabzon clınart tüp bebek ve kadın sağlığı merkezi öneririm herkese ..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba. ben yeni gördüm bu topiği, çok iyi olmuş...
hemen sorayım size anadolu sağlık merk.de tedavi gören var mı? Memnunmusunuz ve fiyat konusunda bilginiz var mı?

bende memorialda ocak ayında kısmetse başlıcam. orası içinde iyi şeyler duydum özellikle erkek kaynaklı sorunlarda. ilgililere duyrulurrrrrrr.
ilk olarak umut vardı aklımda. ama avrupa yakasında oturuduğum ve çalıştığım için umuta gidip gelmek işim açısından izin almam açısından sorun teşkil ederdi. memoriala metrobüsle gider gelirim inşallah.
allah isteyen herkese sağlıklı bebekler asip etsin inşallah

tedavin şimdiden haırlı olsun canım...bende memorialde yaptırmayı çok istiyorum ama parası çok diye biliyorum...biraz fiyatları düşürselerde daha kısa sürede başlayabilsek keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…