Canım öncelikle geçmiş olsun ben ankarada genart tüp bebek merkezine gidiyorum buradaki yorumları oku merkezler hakkında üç aşağı beş yukarı merkez hakkında fikrin oluyor, aslını sorarsan bende olsam yönlendirmelere kulak asmadan git tüm merkezleri gez görüşme ücretsiz bir çok merkezde için kime ısınıyorsa en iyi merkez orası ankarada bir çok merkeze gittim benim en çok ısındığım merkez genart olduğu için benim gözümde en kaliteli merkez genart oluyor. oysa belkide gidip aradığını bulamayan insanlarda olabilir. benim arkadaşım genartta gebe kaldı diye genartı seçmişte olabilirim. onun için git doktorla yüz yüze görüş bence. çuvalla para harcıyoruz merkezler elbette şirin gözükecekler iyi karşılayacaklar ve tedavinin sonuna kadarda bu şekilde devam edecekler. doktorundan cep telefonunu iste hemşirenin cebini iste kesin lazım oluyor. akşamın bir saatinde kıvranmaya başlıyorsun ortada muhatap yok. mesai saati olacakta doktoruna ulaşacaksın.... bence her yeri gez en son artıları eksileri topla ortaya bir merkez çıkar. kendine iyi bak. yakında bana doğrucu davut diyecekler. inşallah doktorum okuyup beni fırçalamaz para göz geğiliz diye....zemuszemustşk ederim.dış gebelik malesef tüplerde hasar bırakıyor.çok üzücü.ne güzel şimdi ikizleriniz var.allah analı babalı büyütsün.benim bir tane kızım var.2,5 yaşında.kızımdan sonra bir dış gebelik geçirdim.geç farkettiğimiz için tüpüm alındı.şimdide 1 senedir hamile kalamıyorum.bu ay aşılama denedik.2 gün sonra sonuç belli olacak.ama çok umutlu değilim açıkçası.aşılamayla uğraşmak zaman kaybı diye düşünüyorum.tek tüple hamile kalmak zor.o yüzden tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım.bana burdan yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.kaliteli güvenilir bir yer bilen ankarada varmı acaba
Canım öncelikle geçmiş olsun ben ankarada genart tüp bebek merkezine gidiyorum buradaki yorumları oku merkezler hakkında üç aşağı beş yukarı merkez hakkında fikrin oluyor, aslını sorarsan bende olsam yönlendirmelere kulak asmadan git tüm merkezleri gez görüşme ücretsiz bir çok merkezde için kime ısınıyorsa en iyi merkez orası ankarada bir çok merkeze gittim benim en çok ısındığım merkez genart olduğu için benim gözümde en kaliteli merkez genart oluyor. oysa belkide gidip aradığını bulamayan insanlarda olabilir. benim arkadaşım genartta gebe kaldı diye genartı seçmişte olabilirim. onun için git doktorla yüz yüze görüş bence. çuvalla para harcıyoruz merkezler elbette şirin gözükecekler iyi karşılayacaklar ve tedavinin sonuna kadarda bu şekilde devam edecekler. doktorundan cep telefonunu iste hemşirenin cebini iste kesin lazım oluyor. akşamın bir saatinde kıvranmaya başlıyorsun ortada muhatap yok. mesai saati olacakta doktoruna ulaşacaksın.... bence her yeri gez en son artıları eksileri topla ortaya bir merkez çıkar. kendine iyi bak. yakında bana doğrucu davut diyecekler. inşallah doktorum okuyup beni fırçalamaz para göz geğiliz diye....zemuszemus
arkadaşlar bende araştırıyorum 2 denememde negatif oldu.....umuttaydımdım ben enver beyden çok memnunum eminimki elinden geleni yaptı ama negatif sonuç aldığım için acaba merkezimi değiştirsem diyorum....ama karar veremiyorum birinin iyi dediğine diğeri değil diyo.........
ben ne yapıcammmmmmmmm...........
nereyi önerirsiniz.........
3.kez negatif almaktan çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevgili nihan, bence bu anketi başlatmakla çok iyi etmişsin. Ben yeni katıldım bu siteye daha önce girmiş olmayı çok isterdim. Sonuçlarımız tabiki rabbimin takdiri ol derse oluyor ama bence doğru ellerde olmak da çok önemli. Sonuçta geleceklerimizi umutlarımızı hayellerimizi ailemizi emanet ediyoruz onlara. Kafam çok karıştı benim bu konuda. Bizler nasip olmadığı için mi alıyoruz o sonuçları yoksa tedavi mi eksik yada fazla.. Herşey allahtan. Inancım sonsuz. Yine de ticarethane değilde gerçekten elinden gelen herşeyi yapan merkez istiyoruz dimi çok mu??? Bizlere hassas davranmalarını ailelerinden biri gibi yaklaşmalarını istiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısını nasip etsin, bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
rica ederim arkadaşım burda okudukların sana faydalı olur inşahlah
alman hastanesinde mustafa bahceci ayrıldı şuan bahceci ekibi umut tüp bebek merkeziyle yola devam ediyorlar bende umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve benim sorumda erkek infertilitesiydi allahıma şükürler olsun şuan gebeyim ve kızım olacak allah isteyen herkese bebiş nasip etsin
ben bütün cevreme umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyoum çünkü ben ordan hakikaten çok memnun kaldım her açıdan
rica ederim arkadaşım burda okudukların sana faydalı olur inşahlah
alman hastanesinde mustafa bahceci ayrıldı şuan bahceci ekibi umut tüp bebek merkeziyle yola devam ediyorlar bende umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve benim sorumda erkek infertilitesiydi allahıma şükürler olsun şuan gebeyim ve kızım olacak allah isteyen herkese bebiş nasip etsin
ben bütün cevreme umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyoum çünkü ben ordan hakikaten çok memnun kaldım her açıdan
bende memorialda ocak ayında kısmetse başlıcam. orası içinde iyi şeyler duydum özellikle erkek kaynaklı sorunlarda. ilgililere duyrulurrrrrrr.
ilk olarak umut vardı aklımda. ama avrupa yakasında oturuduğum ve çalıştığım için umuta gidip gelmek işim açısından izin almam açısından sorun teşkil ederdi. memoriala metrobüsle gider gelirim inşallah.
allah isteyen herkese sağlıklı bebekler asip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?