Memorial da var bu tenik , florance ve Yucel Karamani oneriyorum.morfoloji sorunu olanlar lutfrn imci olmayan bir yere gitmesin.6 mikrom negatif oldu IMCI si olmayan yelerde.Lutfen bu sozumu yabana atmayin benim yasadigimi siz yasamayin...
:umursamaz:Amerikan hastanesini önermiyorum
:umursamaz:İstanbul tüp bebek merkezini önermiyorum
:lepi:Umut tüp bebek merkezini öneriyorum
Morfoloji probleminiz varsa IMCI mikroskopu olmayan tum merkezleri onermiyorum.Umut, Alman vs. i bu yuzden Imci olmadigi icin bu tur problemi olana onermiyorum.
ÖNERDİĞİM
1-KESİNLİKLE UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ DR ENVER KURT-DR EMRE BAKICIOĞLU
2-ALMAN HASTANESİ DR. HALİT FIRAT ERDEN
ÖNERMEDİĞİM MERKEZLER
1-MEMORİAL
2-EURPFERTİL
3-İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİ
NOT BENİM EŞİMİN AZOOSPERMİA SORUNU VARDI DÜN AMELİYAT OLDU VE ÇOKCA SPERM BULUNDU AMA DAHA ÖNCE DENEDİĞİM HASTANELERDE TESE SONUCUNDA SPERM BULUNMAMIŞTI HATTA BAŞKASININ SPERMİ İLE TEDAVİYİ ÖNERMİŞLERDİ .......................ÖZELLİKLE ERKEK FAKTÖRÜ OLAN HASTLARA UMUT TÜP BEBEK MEREKZİNİ ÖNERİYORUM:lepi:
istanbul tüp bebekte varmı acaba
memorial ı öneriyorum a.s
Benim over rezervim az ve eşiminde sperm kalitesi kötü morfolojisi ve ileri hareketliliği
Ben umut tüp bebek merekzinde tedaviye başlamadan önce 3 kere farklı merkelerde tedavi gördüm ve hep hüsranla sonuçlandı ama umut tüp bebek merkezinde ise hüsran yerini mutluluğa bıraktı şuan 10 haftalık gebeyim ayrıca bu tedavimi ilaç dahil 4500 TL yaptırdım öğle söylendiği gibi ilaçlarda kısıtlamaya gidilmedi nekadar ilaça ihtiyacaım varsa verildi.
DOĞRU YUMURTA DOĞRU SPERM
ist tüp bebeğin sayfaları var burada baştan aşağı girip okumanı ve gitmemeni öneririm ben de bir de eurofertil istanbul a gitme
aynı andamı yazmışız neden beğenmiyorsun sen hangine gitmiştin bide varmı bebeğin
canım ilkini almanda yaptırdım doktorumu beğenmedim. herkes halit beyden memnun gidersen ona git. ist tüp bebek görüşmeye gittim neredeyse suratıma bile bakmadı gel başlayalım dedi. buradan bir arkadaş kararsız kaldı ve sonra piman oldu hiç ilgi yok ve sadece para almak için kurulmuş merkez dedi. büyük merkezler içinde memorial a 2 kere gittim maddi olarak başlayamadim ama çok beğendim. kadıköy şifa hastanesinden birgül hn i deneyim ve insaniyet olarak çok öneriyorum. labaratuarı ve embriyoloğu engin bey çok iyi. ben pazartesi histeroskopimi yaptırdığım çamlıca medicana da faruk vanlıoğlunvda başlayacağım. fiyat olarak daha iyi burada el muallim arkadaşımızın doktoru ve deneyimi de çok iyi diyerek. hakkında hayırlısı ama memorial kadıköy şifa ve çamlıca medicana gerçekten iyi gibi. memorial hariç diğer ikisinde biraz pazarlık yapılabiliyor
kaçıncı denemen canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?