ama o hastanede ımc yokmuş
sorun sende değilmişki yüksek doz verilsin. Rezerv azlığı yaşayanlara yüksek doz veriliyor. Ben hep 450 iu kullanılması gerekirken 150-300 iu verilenlere rastladım.lmaz:
IMCI almaya veren merkezler zaten isin laboratuar kismini onemseyen yerler ve bu merkezlerdeki embiryologlarda Turkiye nin sayili embririyologlari calisiyor.IMCI mikroskopu zaten siradan bir embiriyolog kullanamaz..)
canım bende memorıal öneriyorum.biraz kalabalık ama işin uzmanları var orda ben şu an hamileyim
ALLAH ın izniyle
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım alkisalkisalkis
canım ilkini almanda yaptırdım doktorumu beğenmedim. herkes halit beyden memnun gidersen ona git. ist tüp bebek görüşmeye gittim neredeyse suratıma bile bakmadı gel başlayalım dedi. buradan bir arkadaş kararsız kaldı ve sonra piman oldu hiç ilgi yok ve sadece para almak için kurulmuş merkez dedi. büyük merkezler içinde memorial a 2 kere gittim maddi olarak başlayamadim ama çok beğendim. kadıköy şifa hastanesinden birgül hn i deneyim ve insaniyet olarak çok öneriyorum. labaratuarı ve embriyoloğu engin bey çok iyi. ben pazartesi histeroskopimi yaptırdığım çamlıca medicana da faruk vanlıoğlunvda başlayacağım. fiyat olarak daha iyi burada el muallim arkadaşımızın doktoru ve deneyimi de çok iyi diyerek. hakkında hayırlısı ama memorial kadıköy şifa ve çamlıca medicana gerçekten iyi gibi. memorial hariç diğer ikisinde biraz pazarlık yapılabiliyor
evoevo anketi yenilememişsin
arkadaşlar bende araştırıyorum 2 denememde negatif oldu.....umuttaydımdım ben enver beyden çok memnunum eminimki elinden geleni yaptı ama negatif sonuç aldığım için acaba merkezimi değiştirsem diyorum....ama karar veremiyorum birinin iyi dediğine diğeri değil diyo.........
ben ne yapıcammmmmmmmm...........
nereyi önerirsiniz.........
3.kez negatif almaktan çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
umut tüp bebeği öneriyorum.endometriozis ve morfolojık bozuklukla gittik.evet yoğun bir merkez.ama önemli olan sonuç.6 haftalık hamileyim.ayrıca ben ilaçları dışarıdan kendim aldım yine 150 lik pregon kullandım.dediğiniz gibi olsa daha fazla verirlerdi.fazla hormon yüklenmek de iyi bir çözüm değil sonuçta.
tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin.bende de endometriozis teşhisi vardı.2,5 yıl önce ameliyatla çikolata kistim alındı.şimdi sebepsize giriyoruz.sen ameliyat geçirmiş miydin?kaçıncı evreydi endo?
bende over rezervi azlığıda söz konusuydu
umut tüp bebeği öneriyorum.endometriozis ve morfolojık bozuklukla gittik.evet yoğun bir merkez.ama önemli olan sonuç.6 haftalık hamileyim.ayrıca ben ilaçları dışarıdan kendim aldım yine 150 lik pregon kullandım.dediğiniz gibi olsa daha fazla verirlerdi.fazla hormon yüklenmek de iyi bir çözüm değil sonuçta.
çidere üye olursan çider 150 lira ilk muayene ücretsiz ve tedavi 1650 eur artı ilaçlar (normalde ilk muayene 200 lira tedavi 1900 eur artı ilaçlar) her kontrolde yapılan e2 testi buna dahil. başka test istenirse dahil değil.memorial da mikroenjeksiyon fiyatı nedir?
arkadaşlar bende araştırıyorum 2 denememde negatif oldu.....umuttaydımdım ben enver beyden çok memnunum eminimki elinden geleni yaptı ama negatif sonuç aldığım için acaba merkezimi değiştirsem diyorum....ama karar veremiyorum birinin iyi dediğine diğeri değil diyo.........
ben ne yapıcammmmmmmmm...........
nereyi önerirsiniz.........
3.kez negatif almaktan çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?