Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

biz de umut tüp bebeğe spermiyogram için gittik,test sonuçlarını yanlış yazmışlar,güvenilir bulmadım orayı....bankoda duran tombul bayan da çok lakayıttı...ve merkez devlet hastanesinden farksızdı, çok kalbalıktı,eşim de sperm alınan odanın cok kotu oldugunu soyledi...yani hiç bir şekilde oraya gitmem,hiç beğenmedim...ama tese işlemini emre bakırcıoğlu yapıyormuş,çok başarılı bir doktor olduğunu okuyorum hep...ona bir şey diyemem..

ama o hastanede ımc yokmuş

ımc tekniğini ben araştırdım spermi olduğundan daha büyük gösterip doğru spermin seçilmesini sağlıyormuş ama şunu unutmamak gerek olay sadece makinada bitmiyor eğer emb. işe yaramıyorsa doğru spermin seçilmesi yine mümkün olmaz sadece doğru sperm seçmeklede olay bitmiyor doğru sperm doğru yumurta ve dölenmesini sağlamak için uygun ortam gerekiyor ve bunları yapacak kaliteli emb. yok ise makinanın bir önemi kalmıyor.........................................

sayfamıza yeni giren arkadaşlar eminim herkesin bir görüşü vardır.lütfen sizde anketimize katılın...

Son düzenleme:
IMCI almaya veren merkezler zaten isin laboratuar kismini onemseyen yerler ve bu merkezlerdeki embiryologlarda Turkiye nin sayili embririyologlari calisiyor.IMCI mikroskopu zaten siradan bir embiriyolog kullanamaz..)

IMCI almaya veren merkezler zaten isin laboratuar kismini onemseyen yerler ve bu merkezlerdeki embiryologlarda Turkiye nin sayili embririyologlari calisiyor.IMCI mikroskopu zaten siradan bir embiriyolog kullanamaz..)

bence bürüksel tüp bebek merkez öğle çok büyük başarıları olan bir merkez değil tabi bu benim fikrim

hülya sen bu tekniği uygulayıp olumlu sonuç mu aldın

Son düzenleme:
umut tüp bebeği öneriyorum.endometriozis ve morfolojık bozuklukla gittik.evet yoğun bir merkez.ama önemli olan sonuç.6 haftalık hamileyim.ayrıca ben ilaçları dışarıdan kendim aldım yine 150 lik pregon kullandım.dediğiniz gibi olsa daha fazla verirlerdi.fazla hormon yüklenmek de iyi bir çözüm değil sonuçta.

memorial da mikroenjeksiyon fiyatı nedir?

arkadaşlar bende araştırıyorum 2 denememde negatif oldu.....umuttaydımdım ben enver beyden çok memnunum eminimki elinden geleni yaptı ama negatif sonuç aldığım için acaba merkezimi değiştirsem diyorum....ama karar veremiyorum birinin iyi dediğine diğeri değil diyo.........
ben ne yapıcammmmmmmmm...........
nereyi önerirsiniz.........
3.kez negatif almaktan çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizin sorun neydi mapavrili?

tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin.bende de endometriozis teşhisi vardı.2,5 yıl önce ameliyatla çikolata kistim alındı.şimdi sebepsize giriyoruz.sen ameliyat geçirmiş miydin?kaçıncı evreydi endo?

teşekkür ederim canım.
2 kez açık ameliyat geçirdim.7,5-8 cm 3 kist alındı ilkinde.daha sonra yapılan rahım fılmınde acık cıktı tupler.sonra 2 sene olmadı bebek.sanırım eşimin morfolojısınden ötürü de olmamış olabılır.çünkü endonun salgıları da zaten spermlerı kotu etkılıyor.daha sonra kendı dr uma gıttım,tup bebek artık dedi.çünkü yeniden kisti 7 cm olmuştu.benı enver beye yonlendırdı.ıkısının ortak kararıyla ahmet bey tekrar amelıyat ettı.tıkanmıs olan tüpüm alındı.7 cm lık kıst alındı.küçük olanların içi boşaltıldı.şansım yumurtalık rezervımın etkılenmeden amelıyatımın basarılı gecmesı.enver beydende cok memnun kaldım.kaçıncı evre bılmıyorum ama en ılerılerındenım sanırım.

bende over rezervi azlığıda söz konusuydu

valla cok yeni üyesiniz inanamıyorum. hangi protokol uygulandı ne kadar ilaç kullanıldı ayrıca over yetmezliği var over yetmezliği var sizdeki problem neydi? ben normalde 450 iu uygulanan 40 yaş hastalara 150-300 iu ilaç uygulandiğini biliyorum

nasıl dışarıdan aldınız? ilaç dahil paket uyguluyorlar. sadece tedavi için bir ücrete anlaşıp ilaçları siz mi aldınız? ne kadar ödediniz o zaman?

memorial da mikroenjeksiyon fiyatı nedir?
çidere üye olursan çider 150 lira ilk muayene ücretsiz ve tedavi 1650 eur artı ilaçlar (normalde ilk muayene 200 lira tedavi 1900 eur artı ilaçlar) her kontrolde yapılan e2 testi buna dahil. başka test istenirse dahil değil.

memorial memorial veya kadıköy şifa birgül sarıkamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…