teşekkür ederim canım.
2 kez açık ameliyat geçirdim.7,5-8 cm 3 kist alındı ilkinde.daha sonra yapılan rahım fılmınde acık cıktı tupler.sonra 2 sene olmadı bebek.sanırım eşimin morfolojısınden ötürü de olmamış olabılır.çünkü endonun salgıları da zaten spermlerı kotu etkılıyor.daha sonra kendı dr uma gıttım,tup bebek artık dedi.çünkü yeniden kisti 7 cm olmuştu.benı enver beye yonlendırdı.ıkısının ortak kararıyla ahmet bey tekrar amelıyat ettı.tıkanmıs olan tüpüm alındı.7 cm lık kıst alındı.küçük olanların içi boşaltıldı.şansım yumurtalık rezervımın etkılenmeden amelıyatımın basarılı gecmesı.enver beydende cok memnun kaldım.kaçıncı evre bılmıyorum ama en ılerılerındenım sanırım.
arkadaşlar bende araştırıyorum 2 denememde negatif oldu.....umuttaydımdım ben enver beyden çok memnunum eminimki elinden geleni yaptı ama negatif sonuç aldığım için acaba merkezimi değiştirsem diyorum....ama karar veremiyorum birinin iyi dediğine diğeri değil diyo.........
ben ne yapıcammmmmmmmm...........
nereyi önerirsiniz.........
3.kez negatif almaktan çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla cok yeni üyesiniz inanamıyorum. hangi protokol uygulandı ne kadar ilaç kullanıldı ayrıca over yetmezliği var over yetmezliği var sizdeki problem neydi? ben normalde 450 iu uygulanan 40 yaş hastalara 150-300 iu ilaç uygulandiğini biliyorum
nasıl dışarıdan aldınız? ilaç dahil paket uyguluyorlar. sadece tedavi için bir ücrete anlaşıp ilaçları siz mi aldınız? ne kadar ödediniz o zaman?
çidere üye olursan çider 150 lira ilk muayene ücretsiz ve tedavi 1650 eur artı ilaçlar (normalde ilk muayene 200 lira tedavi 1900 eur artı ilaçlar) her kontrolde yapılan e2 testi buna dahil. başka test istenirse dahil değil.
memorial memorial veya kadıköy şifa birgül sarıkamış
neye inanamadığını anlayamadım oysaki çok açık yazdım
canım çok geçmiş olsun yaşadıklarına bakılırsa hem endometriozis hem morfoloji sorununa rağmen sonucun pozitif olması gerçekten çok iyi.senin evre gerçekten de ileriymiş.peki tüplerin tıkalı olduğu nasıl anlaşıldı?yani rahim filminde açık çıkmış ya.sonradan mı kapanmış acaba?
çidere üye olursan çider 150 lira ilk muayene ücretsiz ve tedavi 1650 eur artı ilaçlar (normalde ilk muayene 200 lira tedavi 1900 eur artı ilaçlar) her kontrolde yapılan e2 testi buna dahil. başka test istenirse dahil değil.
Günaydın
evoevo nerdesin hani son liste
günaydın canım liste 1.sayfada ordan güncelliyorum ben merak etme.işler yoğun olunca sürekli giremiyorum ama takipteyim yerimseniben
evet daha sonra kapanmış.kitler tekrarlayınca.tüpümün teki normalmiş tekinde sıvı birikimi olmuş.ulturasondan da anlaşılıyordu.o şekilde tüp bebek imkansız dediler.çünkü tüplerden akan sıvı embrıyonun tutunmasına engel oluyormuş.o tül alındı ameliyatta.şimdi sonuca şükrediyorum.
Valla insallah 4cu sefer basarili olurmerhaba arkadaşlar.benimde ilk mikro tedavim 2007 yılında memorialde dr.hale hanımla beraber başladı.ben hastanemden ve dr.çok memnunum.hastane ne kadar iyi olursa olsun en önemlisi dr.iyi ve işinin ehli olması.oda benim dr.mevcut.ben memorialden başka sadece istanbul tüp bebek merkezine gittim.oradanda hiç memnun kalmadım aret kamerle görüştüm.elimde testlerim vardı.ilgilenmedi bile.bizim için sonuçlar önemli değil biz herkeze aynı tedavi şeklini uyguluyoruz.sende kan pıhtılaşması sorunu olmasada ben sana sulandırıcı iğne vereceğim dedi.halbuki benim diğer tedavilerde kullandığımız corasprin bile kanamaya yol açıyor.dr.çok tedbirli kullandırıyor.takip edip ilacı kesiyor. Arkadaşalar ben memorialden çok memnun kaldım.3 kez orada tedavi gördüm.4.tedavimide orada yapacağım kısmet olursa.ben 3 tedavimdede pozitifi gördüm.
canım hakkınızda hayırlısı olsun ,tedavininn sonunda yüzünüz gülsün inşallah.neden canım hep farklı dr.muayene ediyor.senin dr.kim.benim dr.hale hanım şimdiye kadar sadece dr.izin gününde farklı dr.muayene etti beni oda fikrim alınarak oldu.canım zaten embriyoları dondurmak istediğini sana transfer günü soruyorlar.benimde dondurulmuş embriyolarım vardı.transfer günü 5.güne denk getiriliyor önce soruluyor şu kalitede şu kadar embriyolarınız var.dondurmak istermisiniz eğer sen kabul edersen işlem yapılıyor.seninde 5.güne beklemeleri gerekiyordur eğer sağlıklıysa embriyolar dondurulurdu.herkesin bakış açısı,beklentileri farklıdır.peki transferin oldumu canım.Valla insallah 4cu sefer basarili olur
Ama ben bu hastaneden memnun degilim
ilk once hep farkli doktorlar bakiyorlardi bize…yuzlerinize fazla bakmiyorlar…hersey cabuk cabuk yapmak istiyorlar…
bu arada benim yumurtalari pazartesi topladilar...biz 3ncu gunden itibaren her gun telefon aciyorduk durumu ogrenmek icin...bizim 8 tane embrio vardi...hersey guzel gidiyor diyordular, bekleyin...sonucta cumartesi bizi cagirdilar.. geldigimizde 2 tane normal blast kalmis ve 2 tane yavas gelisen embrio kalmis..4 olmus...daha dun hersey guzel diyorlar...bugun hicbirsey guzel gitmiyor...bizi daha erken cagirsaydilar dondurulacak embrio kalabilirdi...ama bu sansi bize birakmadilar sormadilar bile, yanlsi bilgi verdiler, oyle oluyor....ne bilim…baska yerlere de bakmak istiyoruz
Onermiyorum degil...ama bir daha orada tedavi yapmaya kesin simdi dusunmuyorum
Almana gitmeye dusunuyoruz
Bu arada bizde esimde sorun var morfoloji cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?