- 13 Mart 2019
- 15.642
- 59.622
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Süpersin su içmeyi unutmaaSabah salatalık çilek blend etmiştim onu içtim.
1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen; 2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, beyaz peynir, domates salatalık yeşil biber, 1 dilim siyez ekmeği ve 2 ceviz içi yedim.
Chatgbtye sordum şuana kadar 550 kalori almışım.
Akşam rapor vermeye gelirim yine
Ayy yapalım nasıl yapıcazzxKızlar bu aralar instagram da çok karşıma çıkıyor 40 günde 10 kg veriyorum serileri. 10 olmasa da 7 vs veriyorlar. Biz de öyle bi challenge mı yapsak. düşünsenize çoğumuz hedef kilosuna ulaşır çoğu da yolu yarılar allahım ne güzelll
Neredeyse aynıyız gönülBende tartıldım atayım bari öhöm kaçış yok bugün net başlıyorum
Tahmin ediyordum bayram da 3 kilo almışım sanırım
Neyse sıkıntı yok hızlı gelen hızlı gider
Tabi katılabilirsiniz hoşgeldiniz kendinizi tanınarark başlayabilirsinizMerhaba , ben de çok kilo aldım insülin direncim var. Çarşamba günü diyetisyenle görüşücem ama bana da motivasyon lazım. Bu gruba katılabilir miyim ?
evet canım o yüzden de motivemiz artar yalın olur birbirineNeredeyse aynıyız gönül
Evet aldım bi süredir kaldırmıştım msaifr vs derken şimdi geri indirdim bugün düzenli yürümek nasip olur inşallahGonulmeyvesi sen yürüyüş bandı mı almıştın gönül yanlış mı hatırlıyorum
Başladım sabah az yedim inşallah akşama kudurmamevet canım o yüzden de motivemiz artar yalın olur birbirine
Sen başladın mı bugün
Bana link atar mısın memnun musun ?Evet aldım bi süredir kaldırmıştım msaifr vs derken şimdi geri indirdim bugün düzenli yürümek nasip olur inşallah
Orantıya bakardık gönülüm neyse geçti zatenBoyu napıcan yaa boşver
Memnunum canım güzel bi sorun yaşamadım şimdilik dur atayım hemenBana link atar mısın memnun musun ?
işte her öğün yediklerimizi atalım bi de düzenli hareket onları da atalım. bikaç gün alışalım diyete araya hop bi kabak detoks falan. yaparız benceAyy yapalım nasıl yapıcazzx
Valla yazarken unuttumOrantıya bakardık gönülüm neyse geçti zaten
Bende atardım ağzıma bi şeyler buraya yazıcam diye yemiyorumişte her öğün yediklerimizi atalım bi de düzenli hareket onları da atalım. bikaç gün alışalım diyete araya hop bi kabak detoks falan. yaparız benceçok ümitliyim aman nolacak diyip bişi atmadım hiç ağzıma hep atardım normalde ben
Ben bugün kabak yemeği pişiricemişte her öğün yediklerimizi atalım bi de düzenli hareket onları da atalım. bikaç gün alışalım diyete araya hop bi kabak detoks falan. yaparız benceçok ümitliyim aman nolacak diyip bişi atmadım hiç ağzıma hep atardım normalde ben
Süpersiniz yaa bende dikkate tmeye çalışıyorum sabah direk bi şeyler yerdim yemedim bugün geciktirirBende atardım ağzıma bi şeyler buraya yazıcam diye yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?