- 13 Mart 2019
- 15.642
- 59.622
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
O kadar haklısın ki..bende aynı durudmayımvallahi kızlar yıllarca zayıflamam lazım diyip diyip durdum. Ne gönlümce yedim ne de istediğim kiloya ulaşabildim. Çok değil 2-3 ay da baya yol alırız. Yıllarca bu psikolojide olmaktan daha zor olamaz ya
Almışım canım ama yememe göre az almışımSanki vermişsin sende
Dur kız ortalığı karıştırma hddjkdkdKeşke boyumuza yazsaydık
bir küçük kare bitter yesen daha iyiydiTatlı çikolata yemicem dedim şu saate kadar 8 hurma yedim. Yanlış şeyler olacak gibi
Bende yaaaa artırmaya çalışıyorum da 1 gün içiyorsam diğer gün yok dışardaysam hele hiç yokAyy maşallah sana süpersin ben varya nerdeyse him su içmiyorum
Her hafta cuma günü tartı günüHer sabah mı tartı vereceğiz nasıl ilerleyeceğiz
Bence sporla desteklenmesi lazım senin. Mesela ben 60-65 arası idealken bile basenim vardıKuzum boy kilo olarak yazdım ideal kilo diyor. Basenlerime ve simitlerime bakıyorum hiç ideal olduğunu düşünmüyorum
Benim de var atayım mıBana link atar mısın memnun musun ?
5 yıldır işte buraya kadar umarım artık verilir dün misafir ağırladık haliyle bende yedim 400 gram daha eklenmiş ama cabalamaya devamBu verilememiş hali miimaşallah ben hayalimdeki kilolar hedefine çok yakınsın
İsim zaten zorunlu değil burda çoğumuz takma ad kullanıyoruz
Valla evlenmeden önce 61-65 arasındaydım hep, ekmeği kessem düşerdim 61 evallahi kızlar yıllarca zayıflamam lazım diyip diyip durdum. Ne gönlümce yedim ne de istediğim kiloya ulaşabildim. Çok değil 2-3 ay da baya yol alırız. Yıllarca bu psikolojide olmaktan daha zor olamaz ya
Bitter çikolata hiç yiyemiyorum ya. Neyse bol su içim baribir küçük kare bitter yesen daha iyiydi
ay şeker vs mi varBirde 3 4 saat yemesem bisey titreme soğuk terleme başlıyor. Nasıl dengeleyeyim bilmiyorum.
Haklısın Candym ağırlık kaldırmak dışında her tuşa basabilirimBence sporla desteklenmesi lazım senin. Mesela ben 60-65 arası idealken bile basenim vardı
Su çok önemli ya en büyük ödem atıcı en az 2 lt içiyorum her günAyy maşallah sana süpersin ben varya nerdeyse him su içmiyorum
Ben de kilo vermekten ziyade sıkılaşmak istiyorum çünkü fit bi 60 kg ile yağlı 60 kg arasında çok fark oluyorKızlar kolay gelsin inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Benim size sormak istediğim bir şey var. İdeal kilonuzu nasıl belirliyorsunuz? Bende bölgesel yağlanma çok fazla o yüzden ne kadar versem istediğim kadar fit görünmüyorumyürüyüş vs basit egzersiz dışında spor yapmıyorum. Kaç kiloya kadar versem diye düşünüyorum…
geriden gelip okuyorum ama çok iyi fikir yaKızlar bu aralar instagram da çok karşıma çıkıyor 40 günde 10 kg veriyorum serileri. 10 olmasa da 7 vs veriyorlar. Biz de öyle bi challenge mı yapsak. düşünsenize çoğumuz hedef kilosuna ulaşır çoğu da yolu yarılar allahım ne güzelll
Hepsini not aldım canım kendine bir program oluşturucam en kısa süredeBen de kilo vermekten ziyade sıkılaşmak istiyorum çünkü fit bi 60 kg ile yağlı 60 kg arasında çok fark oluyor
Öncelik olarak tüm vücut yağ yakma videolarıyke spor yapabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?