herkes böyle diyor ama nebiliym bu çok ağır gibi.gerçi onun hakaretleride çok ağırdıOlursa olsun neden düşünüyorsunuz ki? O size hakaret ederken hukuk devleti olduğumuzu unutmuş, karşısında bir kadın olduğunu, üstelik o kadının çocuğunun annesi olduğunu unutmuş bırakın yatsın 3 gün. Belki aklı başına gelir.
herkes böyle diyor ama nebiliym bu çok ağır gibi.gerçi onun hakaretleride çok ağırdı
Benim eski esimde ayni durumdaydi. Eski ertelenmis cezalari oldugu icin 5 sene hapis cezasi almisti. Sanirim ilk sucta bir sure veriyorlar. Su zaman zarfinda bu hareketleri yapmayacaksin gibi. Eger ona uymazsa hapse atiliyorarkadaslar çekişmeli boşanma aşamasındayım. 1 çocuğmz var.Eşime attığı hakaret mesajlarından dolayı uzaklaştırma kararına ihlalden karakolda şikayette bulundum hakaret mesajlarınıda koydum. ben en azından ifadesini alırlar bi geri çekilir diyordum.ama 3gün hapis kararı çıkar diorlar. ve bu sayede muhtemelen işinden de olur. nekadar kötülük görsemde bu vebale girmek istemiyorum ve olaylar daha da büyür.onlarla uğraşmak istemiyorum. hakaretler yenilir yutulur gibi değil ilk ihlalde hemen hapis kararı mı çıkıyır bilen duyan bilgisi olan kim varsa bi yazıverin teşekkürler..
Valla ben darp raporu aldım aile sosyalbakanlgı devreye bile girdi ama bir sene oluyor hapis fln yok ifadesi alındı bnim sonradan ifadem alınmadı yani hala sikayetim duruyor birseyde olmadı mahkemelere bile gitmedik hapis fln olmaz olursada onun sansınaarkadaslar çekişmeli boşanma aşamasındayım. 1 çocuğmz var.Eşime attığı hakaret mesajlarından dolayı uzaklaştırma kararına ihlalden karakolda şikayette bulundum hakaret mesajlarınıda koydum. ben en azından ifadesini alırlar bi geri çekilir diyordum.ama 3gün hapis kararı çıkar diorlar. ve bu sayede muhtemelen işinden de olur. nekadar kötülük görsemde bu vebale girmek istemiyorum ve olaylar daha da büyür.onlarla uğraşmak istemiyorum. hakaretler yenilir yutulur gibi değil ilk ihlalde hemen hapis kararı mı çıkıyır bilen duyan bilgisi olan kim varsa bi yazıverin teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?