ÖNEMLİ...

bescayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
48
44
3
arkadaslar çekişmeli boşanma aşamasındayım. 1 çocuğmz var.Eşime attığı hakaret mesajlarından dolayı uzaklaştırma kararına ihlalden karakolda şikayette bulundum hakaret mesajlarınıda koydum. ben en azından ifadesini alırlar bi geri çekilir diyordum.ama 3gün hapis kararı çıkar diorlar. ve bu sayede muhtemelen işinden de olur. nekadar kötülük görsemde bu vebale girmek istemiyorum ve olaylar daha da büyür.onlarla uğraşmak istemiyorum. hakaretler yenilir yutulur gibi değil ilk ihlalde hemen hapis kararı mı çıkıyır bilen duyan bilgisi olan kim varsa bi yazıverin teşekkürler..

herkes böyle diyor ama nebiliym bu çok ağır gibi.gerçi onun hakaretleride çok ağırdı

Hakaretleri daha mı hafifti? O size ağıza alınmayacak hakaretler ederken sizi düşündü mü? Bu kadar yufka yürekli olursanız ezilen kaybeden siz olursunuz. Boşuna demiyorlar acıma acınacak hale gelirsin diye.

Davanizdan vazgeçmeyin isterse 3 ay yatsın. Bir daha size de dahil kimseye hakaret etmemeyi öğrenir.

Bunu kendisinin düşünmesi gerekiyor. Cezayı hafifleten hakimler gibisiniz. İşini düşünen hakaret etmezdi. Erkekler davranışlarının karşılıklarını görmedikçe dozu arttıracaklar. Kanun neyse o. Adam olsun, haddini bilsin. Bu tip cezalar sadece sizin için değil sokakta, işte gördüğü tanıştığı, tanışacağı bütün kadınlar için önemli. Bence asıl şimdi vicdan yaparsanız vebal alırsınız.

Çok iyi bir şey yapmışsınız mesajlardan dolayı şikâyet ederek. Şimdi çekerseniz şikâyetinizi, ileride daha kötü hakaretler ettiğinde pişman olursunuz bunu yaptığınız için. Cezasını alsın ki size nasıl davranması gerektiğini bilsin. Her kadın boşanma aşamasında bunu yapmalı ki erkekler ayaklarını denk alsınlar.

Bu hapis cezasi kesinmi? Daha gecen biri para caldirdi yakaladilar kadin parayi geri aldi sonra saliverdiler....tacizci ifadesden sonra serbest kaliyor ama ote yandan baba ogluna su sisesi firlatiyor cocuk sikayeti geri cekmesine ragmen sanirim hapisti ...

Bilemedim surprizlere acik ol...ama tabi esinin yaptigi cok cirkin o ayri

Benim eski esimde ayni durumdaydi. Eski ertelenmis cezalari oldugu icin 5 sene hapis cezasi almisti. Sanirim ilk sucta bir sure veriyorlar. Su zaman zarfinda bu hareketleri yapmayacaksin gibi. Eger ona uymazsa hapse atiliyor

Daha önce vukuati yoksa zaten hükmün açıklanmasının geri birakilması uygulanır genelde.

Ama uzaklaştırma aldığı halde bunu ihlalden hapis yatarsa bilemem tabi

Her seferinde ifadesini verip evine donecekse bu caydırıcı bir ceza olmaz ki, hep yapar aynısını, dusmez yakanizdan.
Umarım sert yaptırımlar vardır ve aklı başına gelir. Ayrıca iş yeri nereden bilecek ki? İzin alır o tarihlerde olur biter. Yıllık izninden falan kullanır. İse giriste alınıyor adli sicil kaydı, sonraki işlerini etkiler ama bunu etkilemez.
Bence hiç düşünmeyin bile, yaptığı suçsa cezasıni ceksin

Bırakın cezası neyse çeksin. Hakaret etmenin suç olduğunu biliyordur. Suç işleyen cezasını çeker. Üstelik 7 kat yabancıya değil, çocuğunun annesine hakaret ediyor. Vicdan yapmaya hiç gerek yok.

Ne demişler “ acıma, acınacak hale düşersin”

Valla ben darp raporu aldım aile sosyalbakanlgı devreye bile girdi ama bir sene oluyor hapis fln yok ifadesi alındı bnim sonradan ifadem alınmadı yani hala sikayetim duruyor birseyde olmadı mahkemelere bile gitmedik hapis fln olmaz olursada onun sansına

6284 e muhalefet ten para cezası almaz ilk şikayette 3 ikincide 15-30 gün arası şeklinde artarak devam eden zorlama hapsi alır ve mecbur yatar kaçarı yok, hafta sonu çalışmıyorsa Cuma’da izin alıp 3 gün cezasını çeker çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…