ÖNEMLİ...

Dediğim gibi, karaktersiz bir adama acımam.
Kendi çıkarınız doğrultusunda davranıyorsanız saygı duyarım. Boşanma kararı veren bir annesiniz sonuçta, eğer maddi geliriniz ortalama üstü değilse babadan gelecek nafaka önemli olabilir sizin için.
Ama avukata da danışın mutlaka.
Siz vazgeçseniz bile ortada ihlal edilen bir yasak var. Cezayı öyle yada böyle alacak olabilir.
Boşa vazgeçmiş olmayın.
Ailesi ile kesinlikle muhatap olmayın.

avukatım hayır vazgeçmeyelim dedi bende onu dinliyorum... ailesi gelirse polis çağırırım of ya düzgün ayrılık diye birşey yokmu gerçekten polis uzaklaştırma vs vs olmadan medenice ayrılmayı toplum olarak ne zaman öğreneceğiz

çok sorunlu insanlar. kendileri ne hakaretler ne terbiyesizlikler yaptı. bir tanesi konuşulmuyor.yok ben ewi terk etmşm oğlunu göstermemşm ondan esirgemişim kendileri ak kaşık biz hep kara olduk
Sütten çıkma ak kaşık hepsi zaten. Kadınlar da sırf kötülük olsun diye sıcak yuvasını bırakıp boşanıyor adamlardan. Üstelik boşanan kadınların binbir türlü zorluklarla baş ettiği bir ülkede yapıyorlar bunu. Yazık adamlara, kadın kendisini terk edip çocuğu da alıp gidince zavallı çaresiz adam başkasıyla evlenmek zorunda kalıyor ve öyle iyi insan ki çocuğunu görmeye çalışarak eski karısını ve çocuğunu rahatsız etmek istemiyor!!! Hatta bu iyi insan her ay kendini hatırlatmamak için nafakayı bile ödemiyor, sırf iyiliğinden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…