hakarete değil canım, uzaklaştırma kararını ihlalden alabilir belki işte bilmiyorum, belki öğrenecez burda.Kadina dayaga hapis cezasi olmuyor hakarete olurmuki
arkadaslar çekişmeli boşanma aşamasındayım. 1 çocuğmz var.Eşime attığı hakaret mesajlarından dolayı uzaklaştırma kararına ihlalden karakolda şikayette bulundum hakaret mesajlarınıda koydum. ben en azından ifadesini alırlar bi geri çekilir diyordum.ama 3gün hapis kararı çıkar diorlar. ve bu sayede muhtemelen işinden de olur. nekadar kötülük görsemde bu vebale girmek istemiyorum ve olaylar daha da büyür.onlarla uğraşmak istemiyorum. hakaretler yenilir yutulur gibi değil ilk ihlalde hemen hapis kararı mı çıkıyır bilen duyan bilgisi olan kim varsa bi yazıverin teşekkürler..
haklısınız acımadı.Cezası neyse çeksin. O sana acıdı mi peki?
namusa iftiralar aileme küfürler neler neler... sonra sinirle yaptım özür dilerimler..hapis cezası alacak kadar kötü şeyler yazmışsa alsın
bu da ona ders olur belki
a
zaten ne gelirse vicdandan geliyor kahretsinki
çok sorunlu insanlar. kendileri ne hakaretler ne terbiyesizlikler yaptı. bir tanesi konuşulmuyor.yok ben ewi terk etmşm oğlunu göstermemşm ondan esirgemişim kendileri ak kaşık biz hep kara oldukÇok iyi bir şey yapmışsınız mesajlardan dolayı şikâyet ederek. Şimdi çekerseniz şikâyetinizi, ileride daha kötü hakaretler ettiğinde pişman olursunuz bunu yaptığınız için. Cezasını alsın ki size nasıl davranması gerektiğini bilsin. Her kadın boşanma aşamasında bunu yapmalı ki erkekler ayaklarını denk alsınlar.
haklısınız... kendime çok kızıyorum.. zaten bndeki insanlığn yarısı onda olsaydı bugün hala evli olurdukHakaretleri daha mı hafifti? O size ağıza alınmayacak hakaretler ederken sizi düşündü mü? Bu kadar yufka yürekli olursanız ezilen kaybeden siz olursunuz. Boşuna demiyorlar acıma acınacak hale gelirsin diye.
Davanizdan vazgeçmeyin isterse 3 ay yatsın. Bir daha size de dahil kimseye hakaret etmemeyi öğrenir.
ya tabii.onlarda var. ama en çok vicdan. 3 gün hapis kararı çıksa ooo ailesi şaha kalkar doluşurlar kapımıza kendi oğulları ama avrat küfretse dahi biz suçluyuzz onların gözünde haketmişizdir de etmiştirVicdan azabı degil de, işinden olursa alacağınız nafaka düşer, şimdiki şartları va gibi bir çıkarınız varsa ona bir şey diyemem.
Ama acıyorsanız boşa dememişler,
Acıma acınacak hale düşersin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?