Önemsemiyor mu

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Iyi Geceler Hanımlar
Erkek arkadasim farkli bi sehirde calisiyor.Neredeyse iki ay kadar görüşmedik. Islerinden dolayi gelemiyordu.Bu hafta islerini halledip aksam oldugum sehre geldi.Aksam gec bir saatte geldigi icin ben cikamazdim disari hemen eve gecti (ailesinin evide benim oldugum sehirde) neyse hersey iyi güzel tatli tatli mesajlastik filan.Saat gec oldugu icin uykum geldi askim uyuycam ben ama yarin napcaz kac gibi goruscez hic konusmadik dedim.Hep son dk birakiyosun ben soruncada cevap vermiyosn dedim.
Bana verdigi cevap herzamanki gibi 1 veya 2 gibi görüşürüz öyle napcagimiza karar veririz dedi.Cok kizdim bu soyledigine.farkinda misin iki ay gorusmuyoruz biraz heycanli ol sen böyle yapinca sanki görüşmek istemiyomusun onemsemiyomusun gibi hissediyorum dedim.
Ne alakasi var abartiyosun.Herzamanki saatte görüşürüz iste lütfen abartma askim dedi. Peki tmm iki gibi görüşürüz iyi geceler dedim daha da konusmadim.
Ama cok kirildim hanimlar.Iki ay gorusmuyosun sen sevgilinle biraz daha özenli davranmaz mi insan.ben mi abartiyorum sormak istedim sizlere...

40 yıllık evli gibi adam, içi geçmiş
Sense liseli aşıklar gibi pır pır heyecan istiyorsun
Cıks 'annesine anne de desen' olmaz bu iş

Ben ortada hicbi sey goremedim. Napsin adam goruseceksiniz yani halay mi ceksin planlanacak ne var bilemedim.

40 yıllık evli gibi adam, içi geçmiş
Sense liseli aşıklar gibi pır pır heyecan istiyorsun
Cıks 'annesine anne de desen' olmaz bu iş
Dimi yaa yasli amcalar gibi.Gıcık oluyorum. Fakat olmayacagina karar vermek icin önce bi konusaym diyorum hemen olmaz deyip kestirip atamam seviyorum sapsali :)))

Dimi yaa yasli amcalar gibi.Gıcık oluyorum. Fakat olmayacagina karar vermek icin önce bi konusaym diyorum hemen olmaz deyip kestirip atamam seviyorum sapsali :)))
Ben şapşallarla zaman kaybını sevmiyorum

Ben ortada hicbi sey goremedim. Napsin adam goruseceksiniz yani halay mi ceksin planlanacak ne var bilemedim.
Halay cekmeyi beceremiyo:KK70:saka bir yana tabiki halay cekmesin de insan bir plan yapar dimi hep ben plan yapiyorum o hic yapmiyor hep son dk karar veriyor.

Sürekli geldiğinde görüştüğünüz için ona normal geliyor demek ki. Buluştuğunda uyarırsın rahatsız olduğunu söylersin.

Sürekli geldiğinde görüştüğünüz için ona normal geliyor demek ki. Buluştuğunda uyarırsın rahatsız olduğunu söylersin.
Haklısınız. Amannn özel günümde olduğum icin hassasta olmus olabilirim .offf biri gülşen diye seslense oturup ağlamak istiyorum :(

Iyi Geceler Hanımlar
Erkek arkadasim farkli bi sehirde calisiyor.Neredeyse iki ay kadar görüşmedik. Islerinden dolayi gelemiyordu.Bu hafta islerini halledip aksam oldugum sehre geldi.Aksam gec bir saatte geldigi icin ben cikamazdim disari hemen eve gecti (ailesinin evide benim oldugum sehirde) neyse hersey iyi güzel tatli tatli mesajlastik filan.Saat gec oldugu icin uykum geldi askim uyuycam ben ama yarin napcaz kac gibi goruscez hic konusmadik dedim.Hep son dk birakiyosun ben soruncada cevap vermiyosn dedim.
Bana verdigi cevap herzamanki gibi 1 veya 2 gibi görüşürüz öyle napcagimiza karar veririz dedi.Cok kizdim bu soyledigine.farkinda misin iki ay gorusmuyoruz biraz heycanli ol sen böyle yapinca sanki görüşmek istemiyomusun onemsemiyomusun gibi hissediyorum dedim.
Ne alakasi var abartiyosun.Herzamanki saatte görüşürüz iste lütfen abartma askim dedi. Peki tmm iki gibi görüşürüz iyi geceler dedim daha da konusmadim.
Ama cok kirildim hanimlar.Iki ay gorusmuyosun sen sevgilinle biraz daha özenli davranmaz mi insan.ben mi abartiyorum sormak istedim sizlere...

Valla biz eşimle ayrı şehirlerde sevgililiği yürütürken 10-15 gün önceden eşim saymaya, plan yapmaya başlar, her gün bana yanına gideceğim için duyduğu sevinci anlatırdı. . Bilemedim. Herkes aynı değil ki. .

Valla biz eşimle ayrı şehirlerde sevgililiği yürütürken 10-15 gün önceden eşim saymaya, plan yapmaya başlar, her gün bana yanına gideceğim için duyduğu sevinci anlatırdı. . Bilemedim. Herkes aynı değil ki. .
Bende asker yolu bekledim
Asker olmasına rağmen ummadığım anlar da geldi, gelemezse bile sürpriz hediye yolladı
Hani yata yata askerlikte değildi, Hakkari'de askerdi
Kuş uçmaz kervan geçmez, kargo beklemiyodum o yüzden. Bi mesaj alsam yeterdi akşamdan akşama, sağ mı iyi mi babında
Bi kere hiç unutmam doğum günümde masamda kırmızı güller ve sevdiğim bi oyuncak vardı afalladım
Başkası sandım çünkü, onun oradan mümkün değil ya göndermesi..
Notu okudum ondan, ağladım.Aslında hediyeye çok önem vermem ama o zorlukta düşünüp uğraşması çok duygulandırdı beni ki odun cinsinden biriyim herşeye ağlamam normalde.

Sonra sordum
Buradan çok yakın arkadaşına rica etmiş
Çocuk sabahın köründe gelip bizim semtin çiçekçisinden almış oyuncağı avm den bulup bu sabah teslim edin diye çiçekçiye vermiş
Ey gidi
5 yılı geçmiştir

Son düzenleme:
Iyi Geceler Hanımlar

esim ile evliligimiz oncesinde gorevler geregi ayri ulkelerde yasadik 4 yil. benim oldugum ulkeye yilda sadece 2 kere gelebildi bu sure zarfinda. onda da 10 gun kalsa 4unde yan yana olabildik.
siz elbette ki abartiyorsunuz.
2 ay gorusmuyorsun diye tasvir ettiginiz seyde 7-24 zaten internet uzerinden gormuyor musunuz?
dolayisiyla 2 ay gormemis sayilmazsiniz.

ekleme: eger bu imkan yok ise ve gercekten 2 ay boyunca sadece telefonda konustuysaniz yorumum farklilasacaktir.

Hmm garanti veremem kalas olabilir :KK70:iyisi mi ben yarın konusup rahatsız oldugumu soyliyim :)
Yaw arkadaşım rahatsız oldugunu söylesen ne ki cocuk ögle işte sen rahatsız oldun diye heyecanlanıp pır pır olcaksa olmasın bence demek ki içinden öyle davranmak geliyo

Back
X