önerdiğiniz spor ayakkabı markası nedir

nike var 2 yıldır kullanıyorum daha tık yok maaşallah
adidasta çok güzel ve kaliteli adidasta var 1 yıl oldu onu da alalı oda gayet yeni duruyor

geçen yaz adidas ın bu babet spor ayakkabısını aldım veeee çok memnun kaldım... eskisin bir daha alıcam

kESİNLİKLE NIKE .. ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM MARKADIR HERALDE .. ADIDAS'DA EVET AMA NIKE KADAR SEÇENEK BULAMAZSINIZ ADIDAS'DA .. TEK KELİMEYLE NIKEE NIKEE VE NIKEEE DERIM

sana tek önerebileceğim ayakkabı onitsuka tiger.ben bu kadar rahat kaliteli bi ayakkabı daha görmedim şiddetle tavsiye ediyorum canım :)

adidas,tiger,vans asla vaz geçemiyorum ve hepsinide uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım

şu ana kadar denemediğim spor ayakkabı kalmadı.,bir de çok seviyorum,her kadın gibi ben de bir ayakkabı sapığıyım

çok yürüyeceksen sakın Converse alma,ayaklarını mahvedersin, sadece kıyafetlerle çok şık duruyorlar,ama yürümek için berbat bir seçim.

spor yapma amaçlı ise Reebok hakikatten harika, 3 çift ayakkabım var, üçü de sapasağlam duruyor.

Nike estetik açıdan güzel, son zamanlarda sportif anlamda da şık şeyler yapmaya başladılar.

Adidas'ı oldum olası sevemedim, geçen sene aldım bir heves ama pek nadir kullanıyorum.

eğer hem şıklık, hem rahatlık arıyorsan tek önerim New Balance. abartmıyorum,sanki çorapla geziyor gibiyim bu ayakkabılarla..Antalya'da hala bir mağaza açmadıkları için kınıyorum kendilerini muhteşem muhteşem...denemeni şiddetle tavsiye ederim

Öncelikle Belirtmek İsterim ki... Spor ayakkabı dısında baska ayakkabı gıymem... Senelerdir Nike Kullanırım.. Gerek günlük hayatta gerek antrenmanlarda... Hepsinden çok memnunum... hiç bir sıkıntı yaşamadım... Adidasın modelleri hep aynı hiç değişik bir şey olmadıgı için ilk defa bu sene aldım... çok rahat olduğunu söyleyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…