Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittiniz mi? Kansızlık vs yoksa düğün stresi yaptıysanız ondan olabilir.2 ay sonra düğünüm var benim saçlarım acaip dökülüyo ne yapcağımı saşırdım fikir verin ne olur
kokusu da cok guzeldir dmi :)Lavanta kullan canim. Bi arastir burda da var konulari. Sac dokulmesini azaltiyor ve saci cok hizli uzatiyor :)
yapimi da cok basit kaynamis suya bir tutam lavanta atiyorsun demlendikten sonra dusta o suyla durulaniyorsun![]()
hiç birini yapmıyom banyodan sonra tararım sadce korkudan saçımı açık bile birakamıyorum kaldıki onlar bakarım dedidgin yeredeFön, düZleştirici vs şeyleri bırak.. Burda saç bakım forumunu oku orda yardımcı olacak konular bulacaksın eminim..
evet gittim şuan hem kan hem demir hapı kullanıyorum uzun zamanda oldu tık yok aksine banyo yapmaya korkar oldum stresli değilim gibi ama anlam veremiyorumDoktora gittiniz mi? Kansızlık vs yoksa düğün stresi yaptıysanız ondan olabilir.
işte düğüne kadar yanlarda saç kalmıcak stres olmıyayım diyorum ama elimi saçıma attıkça gelmiyinceye kadar çekip duruyorum of ki ne ofDugun stresinden banada oldu gecti sonra dusunmeyi birak
sampuanıma attım arada saçımda gezdiriyom yiyemediğim sarımsağı denemediğim hiç bişey kalmadı dökülmesini durduramıyorumklasik yontem; sarimsagi dene..
denicem ilk defa dutdum inşallah etkisi olur çok sağol canımLavanta kullan canim. Bi arastir burda da var konulari. Sac dokulmesini azaltiyor ve saci cok hizli uzatiyor :)
yapimi da cok basit kaynamis suya bir tutam lavanta atiyorsun demlendikten sonra dusta o suyla durulaniyorsun![]()
genelde geçiş dönemlerinde saçlarım dökülür ama böylesi hiç olmamıştı belime kadar saçım eskidenn öyle gür diki aralardan aldırırdım ee rabbim dedi senmisin sana verdiğime şükretmeyen artık yarısı bile yok düğünüm olmasa gene bu kadar önemsemicem ama yanlar iice gittii artık kuaförüme güvencem sanırım 2 aydada ne yapsam işe yaramıcağına göredüğününüz için stresten dolayı dökülmüş olabilir hem fazlada endişelenmeyin benim arkadaşım kulak altındaki saçlarına topuz yaptırmıştı...kuaförler harikalar yaratıyor sıkmayın canınızı![]()
genelde geçiş dönemlerinde saçlarım dökülür ama böylesi hiç olmamıştı belime kadar saçım eskidenn öyle gür diki aralardan aldırırdım ee rabbim dedi senmisin sana verdiğime şükretmeyen artık yarısı bile yok düğünüm olmasa gene bu kadar önemsemicem ama yanlar iice gittii artık kuaförüme güvencem sanırım 2 aydada ne yapsam işe yaramıcağına göre