Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar öneri almam gerek.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevda5600

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
70
33
18
36
2 ay sonra düğünüm var benim saçlarım acaip dökülüyo ne yapcağımı saşırdım fikir verin ne olur

Fön, düZleştirici vs şeyleri bırak.. Burda saç bakım forumunu oku orda yardımcı olacak konular bulacaksın eminim..

Dugun stresinden banada oldu gecti sonra dusunmeyi birak

Lavanta kullan canim. Bi arastir burda da var konulari. Sac dokulmesini azaltiyor ve saci cok hizli uzatiyor :)
yapimi da cok basit kaynamis suya bir tutam lavanta atiyorsun demlendikten sonra dusta o suyla durulaniyorsun (:

düğününüz için stresten dolayı dökülmüş olabilir hem fazlada endişelenmeyin benim arkadaşım kulak altındaki saçlarına topuz yaptırmıştı...kuaförler harikalar yaratıyor sıkmayın canınızı :KK76:

Fön, düZleştirici vs şeyleri bırak.. Burda saç bakım forumunu oku orda yardımcı olacak konular bulacaksın eminim..
hiç birini yapmıyom banyodan sonra tararım sadce korkudan saçımı açık bile birakamıyorum kaldıki onlar bakarım dedidgin yerede

Lavanta kullan canim. Bi arastir burda da var konulari. Sac dokulmesini azaltiyor ve saci cok hizli uzatiyor :)
yapimi da cok basit kaynamis suya bir tutam lavanta atiyorsun demlendikten sonra dusta o suyla durulaniyorsun :-)
denicem ilk defa dutdum inşallah etkisi olur çok sağol canım

düğününüz için stresten dolayı dökülmüş olabilir hem fazlada endişelenmeyin benim arkadaşım kulak altındaki saçlarına topuz yaptırmıştı...kuaförler harikalar yaratıyor sıkmayın canınızı :KK76:
genelde geçiş dönemlerinde saçlarım dökülür ama böylesi hiç olmamıştı belime kadar saçım eskidenn öyle gür diki aralardan aldırırdım ee rabbim dedi senmisin sana verdiğime şükretmeyen artık yarısı bile yok düğünüm olmasa gene bu kadar önemsemicem ama yanlar iice gittii artık kuaförüme güvencem sanırım 2 aydada ne yapsam işe yaramıcağına göre

genelde geçiş dönemlerinde saçlarım dökülür ama böylesi hiç olmamıştı belime kadar saçım eskidenn öyle gür diki aralardan aldırırdım ee rabbim dedi senmisin sana verdiğime şükretmeyen artık yarısı bile yok düğünüm olmasa gene bu kadar önemsemicem ama yanlar iice gittii artık kuaförüme güvencem sanırım 2 aydada ne yapsam işe yaramıcağına göre

sadece stres yapmamaya çalış saçlarını o bile işe yarar :KK24:

kuaförler cidden iyi iş çıkarıyorlar söz konusu gelin saçı olunca :KK76: ve bir arada şu nashi nin argan yağı hakkında bilgi edinmeye çalış çok iyi diyorlar bilmiyorum ben kullanmadım ama

bu ara artık ağlıcam nerdeyse saçlarım yüzünden okadar güçsüzlerki elimi saçımın arasından geçireyim en az 10 tel sadce o an geliyo düşünki gün içinde sürekli konutrol ediyorum en az 200 tel dökülüyo hayır bide düğünüm olmasa gidip küt kescem ama saça ihtiyacım var neyse genede takmamaya çalışayım dediğin gibi inşallah işe yarar çok sağol canım o yagada baktım ama emin olamadım birazdaha sordurmam lazım

Benimde dökülüyor bu aralar. Mevsim geçişi olduğu için diyorum bende. Argan yağını kullanmaya başladım bende iyi gelecek mi bakalım.

Ben bu konuda çam terebentin yağının faydasını çok gördüm.hem de uygulaması çok basit şampuanın içine koyuyorsun.ilk hafta işe yaramadı gibi gelecek ama sonra işe yarasığını göreceksin.Ben ne kadar işe yaradığını banyo yaparken biriken saçlarımdan anlıyorum.resmen yarıya iniyo.

Benimde sacim asiri dokulmeye baslamisti demir eksikligm vardi. Ilac kullanmama ragmen gecmedi. Bende forumlari arastrmaya baslamistim. Çam terebentin kullanmaya basladim baslayali durdu cok sukur. Hic dokulmuyor degil tabiki fakat tararken eskisi gib tarak sac icinde klmiyor.. cam terebentinden 30 damla kadar sampuanima damlattim. 4 aydir kullaniyorumm tavsiye ederim. Uzamasida hizlandi.

Back
X