HachikoMerhaba ,
ya kızlar ben bakış açımı değiştirecek , düşünmemi sağlayacak anlamlı filmler izlemek istiyorum. Neftlixten olur internetten olur fln . En son Aamir Khanın yerdeki yıldızlar filmini izledim çok begendim. Onun haricinde izledim filmler :
Çizgili pihamalı çocuk
amelia
birde bir babanın çocugu için mücadelesini anlatan bi filmdi adını hatırlamıyorum..
bunun gibi varsa belirtir misiniz? sokağa çıkma yasağında malum insan ne yapacagını şaşırıyor. .
yalnış hatırlamıyorsam film konusu köpek izlememiştim ama bakarımHachiko
değişime kapalı birisi derken neyse..Değişime kapalı birisi olduğunuz için akışınız değişmez
schindler'in listesi
Özgürlük yazarları çok güzel filmdi ona bakabilirsinizMerhaba ,
ya kızlar ben bakış açımı değiştirecek , düşünmemi sağlayacak anlamlı filmler izlemek istiyorum. Neftlixten olur internetten olur fln . En son Aamir Khanın yerdeki yıldızlar filmini izledim çok begendim. Onun haricinde izledim filmler :
Çizgili pihamalı çocuk
amelia
birde bir babanın çocugu için mücadelesini anlatan bi filmdi adını hatırlamıyorum..
bunun gibi varsa belirtir misiniz? sokağa çıkma yasağında malum insan ne yapacagını şaşırıyor. .
bakacağım tşklerEskidir ama güzeldir, umudunu kaybetme izle
tamamdır , teşekkürler.Özgürlük yazarları çok güzel filmdi ona bakabilirsiniz
başlangıcı izlemiştim sanki hatırlayamadım ama bakarım tşkler.Görünmeye Misafir
Sır: Hayattan Korkma
Başlangıç
Kimlik
teşekkür ederim o tür filmleri sevmiyorum ama sanırım dracula olarakta devamı var siz sevdiyseniz kutsal damacanayı bunu da seversiniz tam sizlik. . bi bakın isterseniz. .KUTSAL Damacana.
Kolpaçino favorimKUTSAL Damacana.
Pardon yanlış yazmışım.başlangıcı izlemiştim sanki hatırlayamadım ama bakarım tşkler.
Sır : hayattan korkmanın konusu ne
ya hemen bakacağım seviyorum böyle filmleri dizileri. tşkler.Pardon yanlış yazmışım.
Sır: Hayal Etmekten Korkma
Bir kadının yaşadığı olumsuzluklarla mücadelesi. Kitaptan uyarlama çok güzel mesajlar veriyor film tavsiye ederim.
Rica ederim. Ben izlerken çok keyif aldımya hemen bakacağım seviyorum böyle filmleri dizileri. tşkler.
Şunlar da ilginizi çekebilir. Avatar, Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Automata ve Ata Demirer’in bütün filmleri.teşekkür ederim o tür filmleri sevmiyorum ama sanırım dracula olarakta devamı var siz sevdiyseniz kutsal damacanayı bunu da seversiniz tam sizlik. . bi bakın isterseniz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?