Avatarı izledim Charlie nin çikolata fabrikasını da Ata demirerin de hemen hemen hepsini ama Automata ya bakacağım ..Şunlar da ilginizi çekebilir. Avatar, Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Automata ve Ata Demirer’in bütün filmleri.
Onu hiç izlemedim ama kolpa sahte demek sanırım. Konu sahibinin ilgisini çekebilir Calci. Kolpa deyince aklıma Ocean’s 12 ve 12 Savaşçı da geldi bak.Kolpaçino favorim
Daha önce de söyledim margaret bu tur konulu saçma filmleri sevmiyorum diye ısrarla laf atma çabanzı anlamadım .. Siz seviyormuşsunuz izleyin bu tür filmleri.. yukarı da da belirtmiştim halbuki ne tür oldugunu. .Onu hiç izlemedim ama kolpa sahte demek sanırım. Konu sahibinin ilgisini çekebilir Calci. Kolpa deyince aklıma Ocean’s 12 ve 12 Savaşçı da geldi bak.
Amih khan dangalı oneririm izlemediysenMerhaba ,
ya kızlar ben bakış açımı değiştirecek , düşünmemi sağlayacak anlamlı filmler izlemek istiyorum. Neftlixten olur internetten olur fln . En son Aamir Khanın yerdeki yıldızlar filmini izledim çok begendim. Onun haricinde izledim filmler :
Çizgili pihamalı çocuk
amelia
birde bir babanın çocugu için mücadelesini anlatan bi filmdi adını hatırlamıyorum..
bunun gibi varsa belirtir misiniz? sokağa çıkma yasağında malum insan ne yapacagını şaşırıyor. .
yok izlemedim amir in filmlerini seviyorum genel olarak ama bi bakayım ona da . güzel anlamlı filmleri oluyo :)Amih khan dangalı oneririm izlemediysen
Çekmemiş ilgisini nedenseOnu hiç izlemedim ama kolpa sahte demek sanırım. Konu sahibinin ilgisini çekebilir Calci. Kolpa deyince aklıma Ocean’s 12 ve 12 Savaşçı da geldi bak.
Ben amir khan hastası olarak dangalı nasıl kacırmısım anlamadim gecenlerde netflixte vardi esimle izledik.Gercekten keyifli izlerken düsündüren bir film ..yok izlemedim amir in filmlerini seviyorum genel olarak ama bi bakayım ona da . güzel anlamlı filmleri oluyo :)
çok teşekkür ederim bakacağım . .Ben amir khan hastası olarak dangalı nasıl kacırmısım anlamadim gecenlerde netflixte vardi esimle izledik.Gercekten keyifli izlerken düsündüren bir film ..
Hayret. Ben daha çoklu kişilik bozukluğuyla ilgili filmler önerecektim, Siyah Kuğu falan, ama tarzımız uymuyor demek ki.Çekmemiş ilgisini nedense
3 idiot gördum amir in yine eminm guzeldir bakacağım.3 idiot (harikadır dünyanız positif değişir)
Dabbe 5 ( korkunç gibi dursada sonu harikadır)
Deadpool( marvelin küfürlü komedisi kalitelidir)
Çılgı kuşlar ( bayan joker gülmekten korılacaksınız)
3 idiot hayatınızı değiştirecektir gerçekten her sene açıp açıp tekrar izlerim o kadar enerji güç veriyorki3 idiot gördum amir in yine eminm guzeldir bakacağım.
korku filmi sevsemde genelde izleyemeyenlerdeniz :) Dabbe serisi zaten ..
diğer 2 filme bakacağım
mutlaka bakacağım neftlixten . Çok tşk ederim..3 idiot hayatınızı değiştirecektir gerçekten her sene açıp açıp tekrar izlerim o kadar enerji güç veriyorki
1 ve 2 si var sanırım . Konusunu bilmiyorum ama bakarım tşkler.Ayy sex and the city izle filmlerini . Gerçekten on defa izlemisimdir
siz nasıl anladıysanız öyle cvp verin ...Please yazınca ingilizce altyazılı mı yoksa direk ingilizce dublajsiz mi olsun demek istediniz??
Slumdog MilLioNairesiz nasıl anladıysanız öyle cvp verin ...
İngilizce olur altyazılı olur benim için fark etmez . . .
tşkler. İzlememiştim , bakacağım. .Slumdog MilLioNaire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?