öneri mesaj kutusu

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
435
0
- Yurtdışı
Merhaba,

Bilmiyorum bunun bir çözümü var mı fakat mesela mesaj atmak istediğimiz üyenin bazen mesaj kutusu dolu oluyor ve fark etmiyor, bazen günlerce farkına varmıyor.Siz de öyle bekliyorsunuz, ya da arkadaş listenizde ise, çeşitli yerlere mesaj kutunu boşalt diye mesaj atıyorsunuz. DÜRTME gibi bir faliyet olsa keşke:) Mesela dürtme butonuna basınca anlasa ki mesaj kutusu dolu, nasıl olur?:)

Sayın Lambrusco,
öneriniz yöneticilerce dikkate alınır fakat şu da var ki üyelerin özel mesajları dolduğunda ''xxx üye mesaj kutunuz dolu olduğundan size ulaşamamıştır'' yazan otomatik mesaj gidiyor mail adreslerine.

Üyeler ara ara ya mesaj kutularını ya da maillerini kontrol etmeliler zira sitede herhangi bir topikte mesaj kutun dolu vs. yazmak konu dışı sayıldığından birçok üye ceza aldı.

Teşekkür ederim yanıtınız için,
Maile otomatik mesaj gittiğini bilmiyordum, sanırım genelde mesaj kutumu ara ara temizlediğim için karşılaşmadım bu durumla.
Ayrıca, mesaj kutun dolu diye yazmanın cezaya sebebiyet verdiğini öğrenmiş oldum şimdi.

Merhaba..Mesaj yazmalardaki süreyi azaltabilme öneriniz olsun istiyorum bende. Özel mesajlarda 10 dakika geçmeden yeni bir mesaj yazamıyoruz. Bu süreyi yarıya indirebilmeniz güzel olurdu..Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…