Öneriler bekliyorum lütfen

D damdan eşimi de gerekmedikçe aramaz aynen ama hani akşamları ararsa hani eşimle bir şey için konuştuğunda Verde gelinimin sesini duyum demez

İyi de neden desin ki

Açıkçası eşim anne babası ablası vs ile konuşurken aklıma ver de bir seslerini duyayım demek asla gelmez

Yine annemle konuşurken ver de sesini duyayım diye babamı da hiç istemedim babam da öyle bir şey demedi

kp değil kendi babam da demez

Bana beklentiniz çok arabesk geldi desem, ağa dizisinde yaşamıyoruz

Gelinin sesini duymayı neden istesin ki kp selam gönderiyormuş işte

Babamın geliniyle hiçbir problemi yok.Ama o da gelinini aramaz.Siz baba ilgisi şefkati arıyorsunuz ama kayinpederiniz kayinpederiniz olarak kalmak istiyor olabilir.Cok muhabbet tez ayrılık getirir diye de düşünüyor olabilir.

defne-28 tamam da hani dershaneye gidip geliyorum KPSS’ye hazırlanıyorum yani çok değil ya istediğim aslında sizce? Yani üzülüyorum çünkü ben bir tık daha iyi olmak isterdim kendi bilir
Bazı büyükler mesafeyi sever canım. Özellikle erkekse Kv si arasın kâfi diye düşünebilir . Altın'da bşy aramana gerek yok.
Sizin aile daha bağlıysa birbirine o zaman sende bağlı olma beklentisi içine girmiş olabilirsin . Ondan büyük ihtimal öyle düşündün sen.

Aman sakın sırf bu yüzden hemen bebek filan düşünme KPSS ye de hazırlanıyormuşsun. Öyle sanıldığı gibi bebek her durumu düzeltmiyor

Okurken bi ne alaka dedim. Kayın pederin beni aramıyor diye dert yanmayı bırakıp hayatınıza bakın. İhtiyaç dışında 6 senelik evliliğimde Kayınpederim beni hiç aramadı. Oğluyla konuşur selam gönderir tamam. Ben onu ararım bazen nasılsın baba die. Bnce boş yere kuruntu yapıyorsunuz

Canim takilma bunlara adamin huyu buymus sen konu acsan da ayni olacak. Belki bir kac defa arayip sonra aramayacak.

Bazi seyler icinden gelerek yapilinca guzel ben zorlayinca arayacaksa biri beni hic aramasin daha iyi.

defne-28 ya brnim kafama takılan bir oğlu var bir tane gelini var daha iyi olsun arama ilişkilerimiz demek varken neden böyle insan kendini değiştirebilir bence ama o böyle yaptıkça saygıda kusur etmem insan olarak severim ama fazlası olmaz hatta inanın daha geçen bayram değer verdiğim için hediye aldım her birine çünkü bir senedir dershaneye gidiyprım gidemedim diye içime sinmedi bayramda elim boş gelmeyince dedim daha önceden de yaptım insan bunları gördükçe daha çok arası iyi olsun istemez mi?

Ister tabi ki ... Anladığım kadarıyla sen sıcak birisin insan ilikileri konusunda da medenisin ama onlardan o yakınlığı göremeyince de üzülmüşsün . Haklısın bsn olsa bende üzülürdüm . Ama bu yastan sonra yontanazsın ki odunları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…