- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Bazı büyükler mesafeyi sever canım. Özellikle erkekse Kv si arasın kâfi diye düşünebilir . Altın'da bşy aramana gerek yok.defne-28 tamam da hani dershaneye gidip geliyorum KPSS’ye hazırlanıyorum yani çok değil ya istediğim aslında sizce? Yani üzülüyorum çünkü ben bir tık daha iyi olmak isterdim kendi bilir
Aman sakın sırf bu yüzden hemen bebek filan düşünme KPSS ye de hazırlanıyormuşsun. Öyle sanıldığı gibi bebek her durumu düzeltmiyor@tatlialirim ysni brnim babam da yok isterdim ki tamam babamı ne yerini asla tutamaz ama biraz daha kaynaşalım ama olmadı ve ancak bir bebek olursa durum farklı olur herhalde yani bilmiyorum ben gerçekten sevmiyorum bu durumu en kısa sürede konuşcam ama tatlı şekilde sohbet halinde
Senlik bşy değil işte . O adamın Kültür'ünde yok . O Yüzden takılmamalısın.defne-28 hah işte tam noktayı buldunuz
Benim kp yok. Olsaydı çok fazla telefonda görüşmezdim sanırım. KV ile de pek arasmayiz öyle. Siz arayin, belki o da arama gereği duyar zamanla.Less-is-More çok da fazla görüşemiyoruz yani arada 3 saatlik Mesafe var evleri Bahçeli bağlı işleri bitmez ondan sıkça görğşemiyorız
E Tamsm sende biliyorsun işte :)defne-28 değil mi zaten o kadar kültürsüzlerdi ki inanınca herşeyi bizden öğrendiler eşim Allah’tan aralarından sıyrılmış ve medeniyeti görmüş
Ister tabi ki ... Anladığım kadarıyla sen sıcak birisin insan ilikileri konusunda da medenisin ama onlardan o yakınlığı göremeyince de üzülmüşsün . Haklısın bsn olsa bende üzülürdüm . Ama bu yastan sonra yontanazsın ki odunları :))defne-28 ya brnim kafama takılan bir oğlu var bir tane gelini var daha iyi olsun arama ilişkilerimiz demek varken neden böyle insan kendini değiştirebilir bence ama o böyle yaptıkça saygıda kusur etmem insan olarak severim ama fazlası olmaz hatta inanın daha geçen bayram değer verdiğim için hediye aldım her birine çünkü bir senedir dershaneye gidiyprım gidemedim diye içime sinmedi bayramda elim boş gelmeyince dedim daha önceden de yaptım insan bunları gördükçe daha çok arası iyi olsun istemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?