Öneriler bekliyorum lütfen

Siz onlarla daha yakın olmak istiyorsunuz diye onlar öyle olmak zorunda değiller ki yani ne alaka. Beklentilerinizi düşürün derim. Dert arıyorsunuz valla kendinize

Zaten buyuk olan o. Cok istiyosaniz siz arayin. Ayrica kp ler mesafeli oluuor genelde. Bu normal yani. Bana cok gereksiz geldi. Bunu kafaya takip caninizi sikmayin. Bayramda konuscam yazmissiniz noldu? Guncelleme var mi?

3 senelik evliyim bikez bile aramadi. Aramzda da bi problem yok. Bence hic takilcak bisy degil:)

Kişilik yapısıyla alakalıdır canım. Herkese öyleyse hiç sıkma canını.Benim kb haftada 3 kez arar muhakkak.Eşimle konuşurken de ister. Ama babam hiç aramaz.Ancak bir sey lazım olursa. Babamin yapısı öyle, aramız cok iyi ama aramaz.

Size zarar vermesin canınızı sıkacak bişey yapmasında araması bir kenarda dursun boşverin bence konusulmaya degecek bisey degil

Bence hiç takilmayin boyle seylere, hem ne konusacaksiniz k pederle?
nasılsin iyi misin, başka??? Erkekler sevmez telde konuşmayı genelde zaten. Bence hic dile getirmeyin bile..

Hanımlar haklısınız dün gece düşündüm insanları değiştiremem benim ailem omlar gibi olmadığı için belki de saçma bir arayış içiine girdim gereksiz KPSS hazırlanırım sormaz etmez nasıl gidiyor diye bakın pazartesi günü katiplik sınavım var Kayseri’ye gitçem ç bir açıp inşallah kızım kazanırsın demez demediği kötü olduğu analarına gelmez ama insan da bir bekliyor demek ki umursamamak lazımmış demek ki bu konuda daha yeterince olgunlaşamamışım ama bundan sonra dediğiniz gibi hareket edeceğim Kurbanda konuşcaktım ama ne gereği var ya demi? Ama eşimin çok tatlı halası var belki ona bu huzursuzluğumu dile getirebilirim belki o da k.p’de yani kardeşine usulünce söyler ama bir şekilde kuşağına su yine kaçsın da istiyorum azıcık da olsa

benim öz babam aramaz o derece
adam abisini kardeşini bile çok çok nadiren arar
yani demem o ki insanın huyu budur
gereksiz ilgi arayışına girmeyin derim

Allah Allah.
Kayınpederimle hayatımda 1 kere bile telefonda konuşmadım.
Ki sağlam tanırım kendisini, 6 yaşımdan beri. Muhabbetimiz de azdır çünkü tarzı böyle adamın. Kızını aramaz beni mi arayacak.
Hoş durduk yere beni babam da aramaz. Anca bişey söylemesi gerekirse arar.
Çok farklı bir beklenti şu arama konusu..
Arayınca ne konuşmayı planlıyorsunuz çok merak ediyorum? Ben ortada mevzu yokken durduk yere kimseyi arayamam.

Takma o zaman canım gercekten de öyle ne konuşacaksın ki kp le

hangimizi kayınpederi arıyor ki
derdinizi okuyunca çok şaşırdım cidden

aramasın ne olacak , beklentiniz çok uç bence

adam sizi neden arasın ki?

ben 6 senelik evliyim sebepsiz daha 1 kere bile aramadı aramızda da hiç sorun yok severiz birbirimizi bence boşuna takılıyorsunuz genel yapısı budur kayınpederler öyledir diye düşünüyorum ben

25 yıllık evliyim, eşimin ailesiyle ne evlilik öncesi ne de sonraki süreçte hiç problem yaşamadım.
Kayınpederim çok yumuşak huylu ve sohbetli biridir, birbirimizi severiz, bununla birlikte özel olarak beni aramaz.
Haftada bir eşim mutlaka arar, denk gelirse ben de konuşur hal hatır sorarım.
Hastaysa, keyifsizse ben arar yoklarım.
Bu konuda beklentinizi yüksek ve gereksiz buldum.
Bence siz evlilik öncesi yaşanan ufak tefek sorunları ve bunların etkisini, zihninizden atamamışsınız.
Bu nedenle de kayınpederinizin davranışlarına farklı anlamlar yüklüyorsunuz.

ben gelınım ama kendı aılem dısı kımseyı zırt pırt aramam, gerekte yok, özel anlarda bırlıkte olalım yeterlı ne arraım ne de aranmak ısterım..

Kp ile sıkı fıkı olan ayda 1 konuşan var mı ki merak ettim şimdi
Adamın genel yapısı da buysa yapcak bir şey yok bence gereksiz dert ediyorsunuz

Beni babam bile pek aramaz ben ararım genelde bence sende öyle yapmalısın madem cok konusmak istiyorsun sen ara zamanla oda arar. Hem herşey cocuk olana kadar torunu olunca bu seferde ne cok arıyor diye isyan etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…