- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Siz onlarla daha yakın olmak istiyorsunuz diye onlar öyle olmak zorunda değiller ki yani ne alaka. Beklentilerinizi düşürün derim. Dert arıyorsunuz valla kendinizedefne-28 ya brnim kafama takılan bir oğlu var bir tane gelini var daha iyi olsun arama ilişkilerimiz demek varken neden böyle insan kendini değiştirebilir bence ama o böyle yaptıkça saygıda kusur etmem insan olarak severim ama fazlası olmaz hatta inanın daha geçen bayram değer verdiğim için hediye aldım her birine çünkü bir senedir dershaneye gidiyprım gidemedim diye içime sinmedi bayramda elim boş gelmeyince dedim daha önceden de yaptım insan bunları gördükçe daha çok arası iyi olsun istemez mi?
3 senelik evliyim bikez bile aramadi. Aramzda da bi problem yok. Bence hic takilcak bisy degil:)arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn
Kişilik yapısıyla alakalıdır canım. Herkese öyleyse hiç sıkma canını.Benim kb haftada 3 kez arar muhakkak.Eşimle konuşurken de ister. Ama babam hiç aramaz.Ancak bir sey lazım olursa. Babamin yapısı öyle, aramız cok iyi ama aramaz.arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn
Size zarar vermesin canınızı sıkacak bişey yapmasında araması bir kenarda dursun boşverin bence konusulmaya degecek bisey degilarkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn
Bence hiç takilmayin boyle seylere, hem ne konusacaksiniz k pederle?arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn
Kp benim numaramı bilmiyodur ya
Arayınca sen kimsin der yaniama bence aramız iyi
Selam gönderiyo eşimle
Takma o zaman canım gercekten de öyle ne konuşacaksın ki kp ledefne-28 inanır mısınız bir arkadaşım da aynısını söyledi ne konuşacaksın boşver şayet çok sıkıntılanıyorsan k.vne söyle o usulünce konuşsun eşiyle dedi ama gerek YÖK demişti ya öyle rahatsız edici insan değiller k.p gördüğüm kusur eksiklik başka sıkıntı YÖK
hangimizi kayınpederi arıyor kiarkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn
25 yıllık evliyim, eşimin ailesiyle ne evlilik öncesi ne de sonraki süreçte hiç problem yaşamadım.arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn
ben gelınım ama kendı aılem dısı kımseyı zırt pırt aramam, gerekte yok, özel anlarda bırlıkte olalım yeterlı ne arraım ne de aranmak ısterım..arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?