• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri önerilerinize ihtiyacım var :) ( resimli )

dalga_izleri

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
81
10
296
merhaba önümüzdeki mayıs haziran gibi düğünüm olacak kısmetse gelinlik konusunda ise kafam karışık... resimdeki gelinliği çok beğendim ama malum her güzel şey herkesin üzerinde güzel durmuyor ... ayırca gelinliğin alt tarafı kırısık kurutemizlemeye gidecek.sizce nasıl olmuş ?

Arkadan çok hoş duruyor (sadece üst kısmı hoş duruyor) ama sanki iki parçaymış gibi renk farkı var (flaştan mı bilmem). Ancak ön taraftan maalesef güzel değil. Ayrıca model nedeniyle baseniniz ve karnınız 5 ise 8 gibi göstermiş. Bence başka modellere bakın.

Arkadan çok hoş duruyor (sadece üst kısmı hoş duruyor) ama sanki iki parçaymış gibi renk farkı var (flaştan mı bilmem). Ancak ön taraftan maalesef güzel değil. Ayrıca model nedeniyle baseniniz ve karnınız 5 ise 8 gibi göstermiş. Bence başka modellere bakın.
yok ıkı renk degıl flastan kaynaklı olabılır... kalca kısmına kadar oturmalı oldugu ıcın sanırım bıraz daha genıs gosterıyor olabılır haklısın yanı :(

ben beğenmedim. çok karışık duruyor. hem o drape hem de dantel sanırım tam belli olmuyor ama hoş bir görüntü yok.

Sateni güzel degil yorgan yüzü gibi adi parlıyor. Fizigin guzel daha asil bir sey bulabilirsin.

gelinliğin aslında kumaşı çok kaliteli geçen sene çok yüksek bir meblaaya dikilmişti.. Bide sanıyorum ki kırışık durduğu içinde böyle karışık gözüküyor.. Açıkcası benim belim kalın :) bide yanlarım var birazcık o yüzden çok emin olamadım aklımda A kesim gelinlikler vardı ama buda değişik geldi bana o yüzden fikir almak istedim...

ben beğenmedim. çok karışık duruyor. hem o drape hem de dantel sanırım tam belli olmuyor ama hoş bir görüntü yok.

yok aslında gelinlikte dantel hiç yok... telefonum güzel çekiyor aslında ama tost makinasıyla çekmişim gibi çıkmış şimdi bidaha baktım da haklısın öyle gözüküyor :)

yok aslında gelinlikte dantel hiç yok... telefonum güzel çekiyor aslında ama tost makinasıyla çekmişim gibi çıkmış şimdi bidaha baktım da haklısın öyle gözüküyor :)
göğüs kısmında dantel var sandım, karışık geldi gözüme. evet belki güzeldir ama fotoğraflardan sevemedim. yakınlardaki arkadaşların daha net bilgi verirler :)

Konu yeni mi diye dönüp baktım :KK14: çok demode bu modeller. Uygun fiyatlı daha modern tarzda gelinlikler bulabilirsin bence o_O

Kumaşı son derece kalitesiz modeli beğendiyseniz en azından naylon gibi parlamayan kumaştan diktirin, daha hoş olabilir. Bu haliyle çirkin bir görüntüsü var.

Bence daha güzel bir gelinlik bulabilirsin canım ya bu modeller çok eskidi egreti gibi durmuş guzel bir vücut yapin var bence daha hoş bir gelinlik bak sen

Arkadan duruşunu beğendim sizi güçlü göstermiş fakat ne desem önden pek hoş durmuyor. Bunu aldınız mı? Değiştirme ihtimaliniz var mı? Eğer yoksa da üzülmeyin
ön için biraz küçük oynamalar ile gayet güzel bir gelin olursunuz. Şimdiden tebrikler..

Çok demode yani trt nin yılbaşında sanatçılarına giydirdiklerine benziyor. Fizik hoş a kesim daha hoş olur ki bu model yaş katmış ayrıca salonda göze hoş görünse bile (ki emin değilim) gündüz çok çiğ duruyor bu model ve kumaş yazık etme o güne başka model bak :)))

Back
X