- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
Duyduy öğren diyorsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim haptan vazgeçtim sanırım herkes prezervatifin güvenli olduğunu söylüyorDoktora gitcek bi durum yok.korunma yöntemleri belli.ben kesinlikle vücuda kimyasal bişey alınmaması ,bi zahmet erkeğin korunması taraftarıyım.ama geri çekilme yöntemi asla ve asla korunma yöntemi değildir lütfen bunu atlamayın.prezervatif en mantıklı olandır.iyi bir markanın alırsanız hiç bir anlamda sıkıntı yaşamazsınız.(binde bir ihtimal olabilir oda her korunma yöntemi için geçerli).3sene bu yöntemle korunduk hiçte bişey olmadı.mutluluklar...
Ya canım sen aklını bunlarla doldurma.kaç kadın gidip baktırıyodur Allahını seversen.hiç bişey olmaz.kafanı sakın zor şeylerle bulandırma.hiç bişeyine baktırıp strese girme zaten düğün stresi yetiodur sana.he eğer anormal bir durum yaşarsan tabiki doktora başvurursun.akışına bırak herşeyi streslik ve korkmanı gerektircek bi durum yok...Ya utanıyorum birazda zamanım yok bahanesine sığınıyorum gidip ne dicem doktora bi zarıma bakalımmı![]()
Ben ilk geceden korkan insanım kasılıp hiç olmayacakmış gibi geliyo inşallah öyle olmazYa canım sen aklını bunlarla doldurma.kaç kadın gidip baktırıyodur Allahını seversen.hiç bişey olmaz.kafanı sakın zor şeylerle bulandırma.hiç bişeyine baktırıp strese girme zaten düğün stresi yetiodur sana.he eğer anormal bir durum yaşarsan tabiki doktora başvurursun.akışına bırak herşeyi streslik ve korkmanı gerektircek bi durum yok...
Bende geçen market sırasındayken gözüm ilişti ince çok ince form diye birsürü seçenek varmış
Bende geçen market sırasındayken gözüm ilişti ince çok ince form diye birsürü seçenek varmış
Evliliğin kendisi stresli :) alışma sürecinde gerdi derken acımı verdi
Ya utanıyorum birazda zamanım yok bahanesine sığınıyorum gidip ne dicem doktora bi zarıma bakalımmı![]()
Tek korkum evlenmek onuda gerçekleştiriyorum malesefCanım bence kondom kısmını eşin halletsin. Sanırsam üstesinde gelebilir
Bence sen şu an gereksiz stres yapmışsın, çocuk, korunma harici başka bir tedirginliğin yok dimi? Yani tek korkun gebe kalmak mı yoksaaaa?
Şartlandırma kendini.hiçbişey planladığım gibi olmaz.doktora gitmen demek ,olayı kafana büyütmen demek.evet kısa bi süre belki kasabilirsin ama genelde çoğu çift bu sorunu kısa sürede aşar.eğer uzamaya başladıysa durum ozaman gidersiniz eşinle doktora.bizde evlendikten 10gün sora beraber olabildik.korktum biraz kasıldım.biz çözümü iki kadeh bişiler içmekle bulduk.korkma çoğu çift kısa süreli bu durumu yaşar.böyle düşün rahatlarsın...Ben ilk geceden korkan insanım kasılıp hiç olmayacakmış gibi geliyo inşallah öyle olmaz
Nokta noktadan bişey anlamadım biraz netten araştırayımBen d...x kullanıyorum şekerim, cidden fark yok bence, hani çocuk için çalışırken kıyafetsiz halini de görmüş oldum fark hissetmedim
DKH zararlı mıdır zararsız mıdır o kısıma girmeyeceğim.
Bir kaç sene önce psedötümör serebri (beyin ve omurilik sıvısı basınç sendromu) adlı bir rahatsızlık geçirdim.
O dönemde öğrendim ki sivilce ilacı ve dkh kullanırken dikkat etmek lazımmış. (Bu ilaçların nadir de olsa sebep olabileceği bir hastalık imiş.)
Bu nedenle dkh kullanıp kullanmama konusunda benimde kafam çok karışık... Konuyu takipteyim..
Sinir zaten benim diğer adım bide onu kullanırsam eşimin halini düşünemiyorum,adetimin balayına denk gelmesi gibi bi risk var aslında onun için geciktirici kullanıcam sanırımDogum kontrol hapini kullanirken ilk aylar cok bulanti, sinir vs yapiyor. En guzel günleriniz saçma sapan geçmesin... sadece adetim balayına denk gelmesin diyorsan onun için kullanmak olabilir belki...