Önerinize ihtiyacım var

Aysegul060606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1
1
1
37
Merhaba arkadaşlar
7 yıllık evliyim son 2 senedir cinsel isteksizlik başladı bende eşim haftada 2 istiyo ama ben hep bir bahaneyle erteliyorum ayda 1 yada 2 anca oluyor eşimin benden soğumasınıda istemiyorum ben kendimi çok kötü hissediyorum bende ilaç filan kullansam hap damla neyse artık faydasını görürmüyüm aranızda kullanan varmı var ise marka önerisi alabilirmiyim gerçekten çok zor durumdayım tavsiyelerinizi dinleyeceğim şimdiden teşekkürler

Merhaba ilaç, haptan ziyade doğal şeylerde bakabilirsiniz. Mesela ben bir sürahiye limon sıkıp gün boyu içiyordum ödem için fakat bende aşırı istek artırmıştı. Sizde bi deneyin isterseniz.

Zencefil çayı istek için birebir. Siz kendinizi eşinizden soğutmayın eşinizi de kendinşzden uzaklaştırmayın böyle yapmayın lütfen

Merhaba arkadaşlar
7 yıllık evliyim son 2 senedir cinsel isteksizlik başladı bende eşim haftada 2 istiyo ama ben hep bir bahaneyle erteliyorum ayda 1 yada 2 anca oluyor eşimin benden soğumasınıda istemiyorum ben kendimi çok kötü hissediyorum bende ilaç filan kullansam hap damla neyse artık faydasını görürmüyüm aranızda kullanan varmı var ise marka önerisi alabilirmiyim gerçekten çok zor durumdayım tavsiyelerinizi dinleyeceğim şimdiden teşekkürler

Hayıt suyu kullanın, kadınlık hormonlarını tedavide 1 numaradır 😌 geçmiş olsun

Umarım erkek üye değilsindir.Bana sanki karısının cinsel isteksizliğinden şikayet eden bir adammışsın gibi geldin.Sorununa gelince spor yapmıyorsan spor yap işe yarayabilir.

Back
X