Önizleme sorunu

Aynen bariz reklam , bu kadar Videolar yüklemeyi bilen insanlar önizlemeyi de öğrenmiş olmalı ..
Samimi söylüyorum bilmiyorum . Çok yeniyim . Ha reklam kısmı okey :) ama niye yani Trendyol çıkınca birşey olmuyor bizim oğlanın da reklamı çıkmış ne olacak :)

Samimi söylüyorum bilmiyorum . Çok yeniyim . Ha reklam kısmı okey :) ama niye yani Trendyol çıkınca birşey olmuyor bizim oğlanın da reklamı çıkmış ne olacak :)

trendyol para veriyor reklamını yaptırmak için. siz de para verin yaptırın. forumda reklam yasak.

bir de bu tarzla akrabalarınız hariç kimse izlemez ben bir videosuna baktım ama bence biraz montaj yapmanız lazım. kamerayı açıp öyle tutunca hoş olmamış hatta kötü sayılır. anı kalması içinse okay ama siz bu işten beklediğiniz parayı bulamayabilirsiniz eğer öyle bir düşünceniz varsa.

Çocuk var mı sizin ? Yada yeğen, kuzen vs . İnan’ın izliyorlar . Kamerayı neyle tutmuşsun Montajın var mı kaliteli mi demiyor çocuklar . Misal benim oğlumun takip ettiği bi yankı var çocuk kanalı, hastası yankının . Baktım kadın sizin dediğiniz gibi tutmuş kamerayı çekmiş. Hiçbirşey yok çocuk oyun oynuyor . Dedim bizim zaten böyle birsürü videomuz var . Yükleyelim Bi deneyelim bakalım dedik öyle başladık daha 1 ay oldu .ha tutması için çok büyük bi iddiamız Yok öyle olsa dediğiniz profesyonellik için çaba harcardım ama olursa güzel olur, olmazsa kendisine anı kalır yine güzel olur dedik deniyoruz şansımızı :) çocuk videolarının çok büyük sayıda takipçisi olanlar hariç çoğu bu şekilde amatör o yüzden sordum çocuk yakınınız var mı diye .teşekkür ediyorum ama fikirleriniz için

Netten para kazanmak istiyorsanız emek sarfedin.
Her şeyden habersiz sabileri kullanmayın.
Kendi videolarınızı çekin, reklamını yapın.
Sanal alem en tehlikeli yer. Ama sizin gibi benciller acımadan çocuklarını harcıyor 3 kuruş için.

Evladını sömürmekten utanmayan bir gerzek.
Şimdi bu videoları emniyete ihbar edeceğim çocuk istismarı diye.

Umarım devlet elinizden alır çocuğu.
Sömürmek??? Aman tanrım . Ne yaşadınız bu kadar sevgisiz olmak için. Bu şekilde konuşmak için gerçekten çok büyük bir acı yaşamış felan olmalısınız ve de ben böylesine aciz, böylesine sevgisiz kalmış bir insana başka birşey yazmam . Edin madem napalım . Bizden alıp size versinler daha iyi bakacaksanız :) İyi akşamlar size . Allah yardımcınız olsun hanımefendi .

Evladım üzerinden para kazanacak kadar delirmedim sizin gibi.
Evladını pazarlayan annecikten sevgiyi öğrenecek değilim.

Allah Mevlüt'ün yardımcısı olsun.

Amin canım inş :) ve yolu da açık olsun . Küçük Enes Batur’um benim . Ailemizin gururu Mevlüt

Amin canım inş :) ve yolu da açık olsun . Küçük Enes Batur’um benim . Ailemizin gururu Mevlüt
Neyse.
Allah akıl fikir versin.
İnşallah hiçbir videonuz izlenmez.

Çocuk oyuncusu olan hiçbir diziyi, reklamı izlememeniz lazım o zaman bu hesaba göre tüm herkes çocuğunu sömürmğş oluyor

Çocuk oyuncusu olan hiçbir diziyi, reklamı izlememeniz lazım o zaman bu hesaba göre tüm herkes çocuğunu sömürmğş oluyor
İmkan olsa da çocuğum şöhret olsa, oturduğum yerden para kazansam diyorsunuz.

Aferin aynen devam.

Aferin aynen devam.
İnsanın özü neyse , gözü onu görür ... sevgili grill demekki siz de bunu düşünüyorsunuz bu kadar kişinin içinde bu acayip yorum bir sizden geldiğine göre :)

Aferin aynen devam.
eh , fena olmaz öyle birşey yapsa bizim fırlama da hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…