- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Hem cahil, hem utanmaz, hem tembel, hem bencil.İnsanın özü neyse , gözü onu görür ... sevgili grill demekki siz de bunu düşünüyorsunuz bu kadar kişinin içinde bu acayip yorum bir sizden geldiğine göre :)
eh , fena olmaz öyle birşey yapsa bizim fırlama da hani
Eli yansa öyle durur mu sizce :)Ilk videoda cocuk elini yakiyor siz kamerayi tutmaya devam ediyorsunuz. Video cekme ozentinizden umarim cocugun basina bir sey gelmez
Oğlu yanarsa izlenme artar.Ilk videoda cocuk elini yakiyor siz kamerayi tutmaya devam ediyorsunuz. Video cekme ozentinizden umarim cocugun basina bir sey gelmez
iyi ki sen değil de Allah veriyor .Hem cahil, hem utanmaz, hem tembel, hem bencil.
Allah hiçbir çocuğa senin gibi ana vermesin.
Mantıklı bir dahakine öyle yapalım inşParmaktaan sonra..
Şimdi reeeeklamlaaaaar !
Tıklamadım tıklamıcam tıklanmamalı.
Böyle bir yol seçiceğinize keşke moralim bozuluyo emek veriyoruz çocuğumda hevesli çocuğumun videoları izlensin hanımlar bir el atın deseniz inanın destek olurduk çoğumuz.
Bir dahaki videoyu çalış köleeee diye başlayarak çekeceğiz ama izlemezsen hatırım kalır :)Oğlu yanarsa izlenme artar.
O yüzden o da izler el gibi.
Para sözkonusu olunca ana-evlat ortadan kalkıyor, sahip-köle düzeni başlıyor.
Ben hiçbir çocuğun videosunu izlemiyorum.Bir dahaki videoyu çalış köleeee diye başlayarak çekeceğiz ama izlemezsen hatırım kalır :)
Gerçekten çocuğunuz için hedefiniz Enes Batur soytarısı mı?Amin canım inş :) ve yolu da açık olsun . Küçük Enes Batur’um benim . Ailemizin gururu Mevlüt
Hanımefendi.. ne söylerseniz söyleyin ben sizin gibi düşünmüyorum . Bunu sömürülme olarak görmüyorum ve görmeyeceğim . söylediğiniz şeyler beni ikna etmek için mi ? Fikrim değişmeyecek boşa uğraşıyorsunuz . Tepki göstermek mi ? Tepkinizi gösterdiniz oda tamam , eee,? İlla herkes sizin gibi düşünmek durumunda değil ki yormayın kendinizi. Ben çocuğu ile video çeken binlerce anneden sadece biriyim hangi birine savaş açacaksınız. Herkesin anneliği kendine .. evladımla benim aramda o . Eleştirinizi yaptıysanız tamam işte biraz rahatlamış olmanız lazım ama Yok illa çocuğu bana gönderin diyorsunuz sizBen hiçbir çocuğun videosunu izlemiyorum.
Fotosunu beğenmiyorum.
Ha sokakta dilendirilen çocuk, ha sosyal medyada sömürülen çocuk.
Fark yok.
İşin esprisi oGerçekten çocuğunuz için hedefiniz Enes Batur soytarısı mı?
Ok.İşin esprisi o
Para kazanmak için yapıyorlar yalnız. Bu işi çocuklarıyla tutturup gidenler var çünkü.O sizin cocugunuz ne yapsa size eşsiz, sempatik gelir. Baskalari bu frekansta hissetmeyebilir o sirinligi.
Tuttugunuz yol fark edilmek, begenilmek insanoglu icin hos bir duygu ancak varliginizi degerli kilmak icin bunlara gerek yok.
Bu tip videolar bende olumlu bir etki birakmiyor. Benim yorumum cocugunuzu (ileride bundan ne derece memnun olacak bilemezsiniz) bu denli paylasmamaniz.
Size ne diyecek olursaniz buranin sosyal bir platform ve her yoruma acik oldugunu soyleyebilirim. Tehlike burada iste.
Kendini bilmezin biri gelir o videolarin altina rencide edici yorumlar yapar. Uzulursunuz cocugunuz ileride okur uzulur.
Allah cocugunuzu size bagislasin. Saglicakla...
Ben tamamen bir hobi olarak gordum o zaman yine biraz samimi, ekonomik kaygilarla yapaylastiriyor sanki.Para kazanmak için yapıyorlar yalnız. Bu işi çocuklarıyla tutturup gidenler var çünkü.
Ben tamamen bir hobi olarak gordum o zaman yine biraz samimi, ekonomik kaygilar yapaylastiriyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?