• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onlara guvenmiyorum.. ve esimden uzaklasiyorum

Uzak dur. Fazla size gelmelerine izin verme. Esinle asla yalnız birakma.
Eskiden neyseniz o olsun.

bende anladım, cevabım uzak dur. Eşine de annen boyle boyle, kızkardesın şöyle falan diye anlatma. kendi görürse onların hareketlerini işin kolaylasır.

Ben anladım.bosverin.mesafeli durun. Iletisimi kesin hatta.Eşinizle bunları paylastiysaniz o da neden mesafeli olduğunuzu da anlar zaten.ben olsam hepsini okurdum.keşke ekranın fotosu çekseydiniz.size laf soylediklerinde yuzlerine vururdunuz.o çizgi film bizimkinin de favorisi.:KK33:

Uzak dur, ne biçim insanlar. İmaları belli, kafası hiçliğe çalışan insan herkesi kendi gibi görür. Sein başka biriyle ilişkin mi var bilmem ne gibi bir imaları olmuştur kafalarında, sırf dalga geçmek gibi bile olsa. Sevincini bile çok paylaşmıyacaksın bu tiplerle.

Olayı anladım da eşinden neden soğuduğunu anlamadım
xenforo-smilies-kk13.gif
artı kaynanan ve görümcen baktın yalandan rüzgar yapıyorlar sende lafını esirgeme hatta uygun bi zamanda kaynanana facesini pcde açık unuttuğunu söyle kapattım gibilerinden bende bir gün eşimin arkisinin eşi telefonumdan faceye girdi ve açık unuttu ve benim hakkımda dünyanın dedikodusunu yapmış ağzıma geleni msjla yazdım döndü bana demesin mi o benim özelim niye bakıyon pişkin pişkin delirdim sende sadece açık olduğunu ve kapattığını söyle dank eder kafasına bu arada ne kaynanaymış bea benim bile facem yok uzak dur tatlım sağlam pabuç değiller

Esin ve sen o ilk aldiginiz mesafeyi sonsuza kadar bunlarla korumaniz gerekiyor. yani sifir munasebet olmali. Sifir gorusme. Gorusmeyi kesin kisaca.

Ben çok nadir gördüm kız ailesinin yuva yıktığını. Ama erkek aileleri çok egolu ve benciller. Hep sorun hep problem.

Olayı anladım da eşinden neden soğuduğunu anlamadım
xenforo-smilies-kk13.gif
artı kaynanan ve görümcen baktın yalandan rüzgar yapıyorlar sende lafını esirgeme hatta uygun bi zamanda kaynanana facesini pcde açık unuttuğunu söyle kapattım gibilerinden bende bir gün eşimin arkisinin eşi telefonumdan faceye girdi ve açık unuttu ve benim hakkımda dünyanın dedikodusunu yapmış ağzıma geleni msjla yazdım döndü bana demesin mi o benim özelim niye bakıyon pişkin pişkin delirdim sende sadece açık olduğunu ve kapattığını söyle dank eder kafasına bu arada ne kaynanaymış bea benim bile facem yok uzak dur tatlım sağlam pabuç değiller
Omlar okadar kotuki paranoya oldum. Esimde kotu biridir gibi sacma seyler.

Gercrkten bir akil verin. Kaynanamla konusayimmi.. bana boyle seytan gius gibi bakislarini yakaliyorum surekli. Kiyafetlerimi inceliyor cirkim cirkin bakiyor. Artik yoruldum cok yoruldum

Uyuyiyorum sinirlden oan nolduda cevap vermedim ben ya bi gonlum diyor dal odaya gorus konus bitir ve defet ne dersimiz kemdisi hala bende ve daha uyumadi facede.yazismalarim ekran goruntusunu aldim. Bi gomlum diyor suan facede online at msj olarak.

Bem okadar iyi karsiladimki yillarca onlari. Bir keresinde kaynanam benim yanimda biz kavga ederken esimle dediki karinin gizli hesaplari varmis birisi dedis atiyorum erkan. Esimin en yakin arkadasi kendisi ve ben cocugu aradim sordum dediki bem oyle bisey demedim onlar kaynangil gelip dedi bu lafi. Yaziklar olsun. Gorumcem kocasini aldstmis zamaninda kisi kendisinden bilirmis isi. Allaha duam kotulukleri kendilerine dönsün. Allah tan tek istegim oldu resmen

Kizlar sinirime yenik düstüm ve yazismanin görüntüsünü yan odada oturan kaynanama yolladim. Ve sunu yazdim: Malesef guvenemiyorum artik bu resimdeki yilan galiba sizden biri. Ayrica abi gelicek dedi ya aylin o abi onun bekledigi kardes eve gizli giren bi sevgili degil.. artik yoruldum .. ve suan okudu!!!!!

Back
X