- 21 Mayıs 2015
- 122
- 31
- 13
- 35
- Konu Sahibi sultannazik
İnsan olmaz bunlardan. Kardeşş uzak dur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim benim arkamda olan adam ne olduki mesafe koyucaksin demezmi. Istemiyirum dedim hakkim yokmu dedimEsin ve sen o ilk aldiginiz mesafeyi sonsuza kadar bunlarla korumaniz gerekiyor. yani sifir munasebet olmali. Sifir gorusme. Gorusmeyi kesin kisaca.
Omlar okadar kotuki paranoya oldum. Esimde kotu biridir gibi sacma seyler.Olayı anladım da eşinden neden soğuduğunu anlamadımartı kaynanan ve görümcen baktın yalandan rüzgar yapıyorlar sende lafını esirgeme hatta uygun bi zamanda kaynanana facesini pcde açık unuttuğunu söyle kapattım gibilerinden bende bir gün eşimin arkisinin eşi telefonumdan faceye girdi ve açık unuttu ve benim hakkımda dünyanın dedikodusunu yapmış ağzıma geleni msjla yazdım döndü bana demesin mi o benim özelim niye bakıyon pişkin pişkin delirdim sende sadece açık olduğunu ve kapattığını söyle dank eder kafasına bu arada ne kaynanaymış bea benim bile facem yok uzak dur tatlım sağlam pabuç değiller![]()
Ben hiçbir şey anlamadım...
Ben de anlamadim![]()
Ben zaten hic anlamadim.![]()