Onları kırmadan nasıl söylerim sizce 😣😣

O çocuklara bakmanız güzel bir davranış . Küçücük çocukların hiç bir günahı yok ki. Siz yine de bağırmayın yazık öz annemiz bile bağırdığında içimiz acıyordu, üvey diye bağırdığını sanar çocuklar üzülür.
Ama anneleriyle ilgili size tavsiyem en ufak imada bulunmayın çocuklar büyüdüğünde yaptığınız bütün emekleri unuturlar . Ne olursa olsun anneye kötü denmesi hoşlarına gitmez. Siz o muhabbetlere dahil olmayın. Yanlış anlamayın yaptığınız için demedim anneyi insan yerine koymuyorlar dediğiniz için öneride bulundum.

Kv ve kp elbette size gelebilir, uzak mesafe ise yatılı da kalabilir ama zaten geçen hafta 2 kez gelmişler nedir bu zırt pırt size gelme sevdaları

Neyse.. Arayıp direk hasta oldum ve çok halsizim ne olduğu zaten belli değil ama grip de olsam size bulaşma ihtimali çok yüksek o yüzden siz daha sonra gelin hem zaten bu şekilde bende rahat olamam deyip konuyu direk kapatın.. Buna da alınıp güvenip bi tavırlara gireceklerse de girsinler mesafe koymuş olursunuz aranıza, böylece daha iyi bile olabilir

Ama eğer kayınvalideniz benimki gibi olsaydı aynı şeyi söylemezdim.. Benim kv bana böyle durumda kendine hizmet ettirmek yerine beni bakmak için bizzat gelip yemeğime kadar yapar

Eşiniz arasın durumu anlatsın bence başka zaman haberlesriz desin bunda bukadar büyüyecek bişey yok

Kendi adıma cevap vereyim, ben evliliğini değil hastayken çocukları neden kendisinin yıkadığını , eşinin neden sorumluluk almadığını sordum.
Bence hiç normal değil çünkü.

Ne guzel allahtan gelmiyorlar benimki bana yemek fln yapmaz gormedim hic

Yok bagirmak deyince simariklilik yapnca oyle cokta die kizmak gibi bisey yani annelri hakkinda onlarla hic knsmyorum baskalari fln konusursa cocuklri odalarina gonderiyorum duymasnlar die

Tesekkrler yorumunuz icin..

Covid oldum deyin(belki de oylesinizdir)

Nedir son durum geliyorlar mi

Bu arada sizi çok takdir ettim cennetin kapısını aralamissiniz

Allah daima yardımcınız olsun

Alınan alınsın kırılan kırılsın sizden ve çoçuğunuzdan kiyemetli değiller boşver belki ayakları kesilir hem niye sürekli size yatıya geliyorlar millet kendine baktıracak enayi arıyor resmen

Cocuklar konusunda seni tebrik ediyorm, ama sakın insanların kıymet bileceğine inanma , sadece Allah verecek mükafatını, bunu düşünerek yaşamaya bak , yoksa çok zor gerçekten,
Benim annemde babamın diğer eşinden olan çoçuklarına baktı yine kötü oldu yine adı üvey oldu elalem bile anladı annemi onlar anlamadı

Ben korkarim kaydiri falan die yani hic hayatinda cocuk mu yikamis bu adam sanki. Ben yikarkende kayiyolar sonra kol bacak gider kim ugrasacak yine ben gerek yok yani buna!

Daha önce hiç çocuk ve bebek yıkamadım
Bebeğim olduğunda ilk kez yıkayacağız eşimle
İkimizinde ilk deneyimi olacak
Hani dediniz ya bu adam daha önce çocuk mu yıkamış diye
Siz ilk kez yıkamadan önce nereden tecrübe edindiniz?
Bizim eşlerinizde çalışıyor bu arada

Yapamaz edemez diye diye alıştırıyorlar rahata, sonra adamlar da bu işleri kolay yapılıyor sanıyorlar. Yaparken hiç yorulmuyoruz sanıyorlar, parmak uçlarımız ile daktilo yazar gibi şak şak yapıveriyoruz sanıyorlar. Öyle olunca tabi kavga ederler neden yapmıyon diye. Birçok erkekte empati duygusu yok, 1 kere olsun işin içine sokacaksın anlayacak.

Bilmem ilk defa duydum da o yuzden olabilir tabi herkezin ev duzeni sonucta hani derler ya kadin islerini erkekler beceremez die o yuzden dedim
Valla çatır çatır yaparlar hatta bizden iyi yaparlar. Ama zahmetli olunca bu işleri yapamıyoruz diye hep kadınların üstüne yıkmışlar. Beni de babam yıkardı gayette iyi yıkardı.

Hic bi yerden tecrube edinmedim icimden gelerek temiz olacagna kadr yikadim hepsi bu yabi konu nerdeen nereye geldi hay demez olaydim acaba becerebilirlermi die ne adam calistrma merklsi cktnz iyi sizin esiniz yikasin benim esim yikamiyo ben yikiyorum konu kapanmstr

Adam çalıştırma meraklısı değil
Kadınları hizmetçi yerine koymama meraklısıyız
Ama siz buna meraklıysanız devam edin.
Konu kapanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…