Onları kırmadan nasıl söylerim sizce 😣😣

Evet onun için kimse için kendini yıpratma hem politik ol şimdi çoçuklar küçük ama hele bir büyüsünler hele bir insan içine çıksınlar ağzında kuş tutsan yinede kötü sen olacaksın hemde çevre alttan alta dolduracak anneleri dolduracak evinde huzur bile vermezler hepsini yaşadık gördük ne kadar iyi bakarsan bak adın üvey anne

Benimde cevremde bole olan insanlar var ama her evlat bir olmaz belki derler ki bize uvey annemiz bakti buyuttu kendi annemiz bakmadi hic die belli olmz bu isler kimse simdi gelecegi bilemez ben herseye hazirlikliyim varsn desinler yinede basimin ustunde yerleri var hepsininde tercih onlarin

Nasıl bakacaksan bak ama kendini garantiye al biraz da kendin için çabala kendin için birikim yap yarın bir gün çocuklar büyüdüğünde anneleri de piyasaya çıkar o zaman annem de annem diye tuttururlar birazcık politik ol elalemin ne dediğini takmasın ama o çocuklarda yarın bir gün sana karşı nankörlük yaptıklarında işte o zaman anlarsın

Ozmanda kendime bakarm ben simdi ole cocuk oldular mi da elden bisey gelmez hani suan ne yapabilirim gelecegi bilmiyoruz. He tamam oyle oldular kendileri bilirler . Yapicak bisey yok tercih onlarin ozamana kadar belki anaları obur dunyaya gider belli olmaz sonu iyi deil zaten onunda.

Kötüye birşey merak etme sen birazda kendini düşün yeri gelince bencillik yap

Ben tam olarak bunu söyledim konu sahibine, eşiniz işin ucundan tutsun işinizin kolay olmadığını anlasın dedim. Bana bende onu yerine çalışmaya gideyim birbirimizi anlayalım madem dedi, alaycı bir biçimde

Ben tam olarak bunu söyledim konu sahibine, eşiniz işin ucundan tutsun işinizin kolay olmadığını anlasın dedim. Bana bende onu yerine çalışmaya gideyim birbirimizi anlayalım madem dedi, alaycı bir biçimde
Bnde herkezin kendi ev duzeni var ister esinize is yaptrn isterde yaptrmayn yani gerektiginde benim esimde beni kole olarak kullnmaz yani yemek fln yapar o kadarda ruhsuz deil aldilar konuyu taaa nerelere tasidikr ben misafr diyorum millet 3 cocuktan bahsediyo sacma sapan

Kimse burada sizin kötülüğünüze birşey demiyor. İyi niyetlisiniz, ama fazlaca herşeyi üstünüze aldığınız için göreviniz haline gelmiş.

Mesala Kayınvalideniz ve ailesi bu kız kendi olmayan 3 çocuğa bakıyor, hasta, çocuğun kolu kırık yük olmayım demiyor. Bakmak zorunda, yapmak zorunda diyor.
Eşiniz de keza size söylemeden ailesine evde durumlar böyle başka zaman misafir edelim sizi diyebilmeli. Size söyleyip strese sokmadan. Yani onda da kendi annelerinin annelik yapmadığı çocuklarıma bakıyor mimmeti olmalı.

Hiç birşey olmasa kendi çocuklarınız olsa dahi çocuklu bir kadının evine bu kadar yatıya gelinmez. Eşinizde sınır koymalı bu duruma.

Bu kadar herşeyi üstlenmişsiniz genç yaşta biraz kıymetinizi bilsin, yardımcı olsun diyoruz sadece. Hasta halinizle hala herşeye koşmayın, erkeklerde yapabilir, sizi bu kadar yormasın. İyi niyetiniz kötüye kullanılmasın.

Zaten esim hepsini dun arayip gelmemelerini solemis onlar geri kafali insanlar yaslilar anlamiyilar iste kafa basmiyo ki ne denir buna bende insanlari kiramiyorum hic gelene gelme diyemiyorum kibarca bile olsa huyum kurusun esime devrediyorum hemen onlarda tabi gelin istemiyo olarak algiliyolar

Amaaan biz de çalışıyoruz atla deve değil. Keşke çalışmakla bitse. Kendi yükü kocasınınkinden daha ağır; eve bak çocuklara bak, kayın aile nazı çek, kanaat et adamın 1 ini 5 et. Adam napsın? Çalışsın. Eve gelsin yaylana yaylana yatsın, sen de 12 de yatağa girip 6 saat uyuyabilirsen kendini karda say. Neyse ya, kimsenin şikayeti yok. Bugün çağıramadıysa arasın öbür haftasonu çağırsın kayın aileyi gönüllerini alsın; bu haftasonu karınlarını kendileri doyurmak zorunda kaldılar evleri kirlendi yok yere insancağızların. Kocanın da yüzü düştü. Püh.

Yo yuzu falanda dusmedi gayet iyiyiz suan kustuler gelemezler evdede okdr cok yorulmuyorm ben hastaym die bole sadece esimde anlayasli gelince isten yapilcak bsy varsada yapar sdece cock yikamaz o kadr zorunda kalsa bnce onada hayr demez yikar ne olucak

Gelince suratlarina suratlarina hapsurun zaten hasta olurlar uzun sure gelemezler bidaha hastayim deyincede gelmezler onlar bolesinden anlar

Doktora gidin test verin.ailelere de kovid için test aldılar supheleniyorlsr deyin

Küsmezler küsmezler merak etme, hizmetin iyi uysalsın, çekersin de. Bugün gelmezler haftaya damlarlar, olmazsa öbür hafta. Kocan akıllı; bu kadın 3 çocuğuma bakıyor bununla papaz olursam 3 bebeyle oturur kalırım diyor, e haliyle, olması gereken bu. Korona falan diyeceğim de ailecek önem sıralamanızda ilk sırada değil sanki, misafir çağırıyor bari iki işin ucundan tutsun o kocan, bi zahmet. Kaynana surat buracak paşa oğluşu ev işi yapınca lakin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…