- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Çocukları çok sevdiğinin farkındayım zaten.Bu zaten hep boyle olur adi yapmasaydin olur evet bana tuhaf gelmiyo nedense onlarai sanki benimmis gibime geliyo annnelri gelmiyo aklima mesela sadece neden birakti veya nie hic aramiyo diorum bazen okadar. Yani butun bunlari ben yorgunlukla yapmiyorum cocuklarn butun islerini olsun icimden gelerek eglenerek yapiyorum onlarla esimde yardimci olur bana ama en cokta ben cocuklarla ilgilenirim yani
Test yaptırsanız içiniz rahat eder birşey varsa o kadar insana bulastirmamis olursunuz, hem test verdiniz diye gelmemeleri için bahane olur sizedeSuan kendimi iyi hissediyorum azda olsa halszligim geciyo gbi ilac aldkca rahatliyorum aslinda insallh bu soguk algnligidr ve gecer
Evet elimden geleni ardima koymuyorum cok cok iyi yetissinler die enerjim varken onlara faydam olsun biseyler ogreteyim die tabikide cocugum olsun isterim annelik disardan nasil icerden nasil tatmak isterim ama korunmuyorumda hic ve olmuyo cocugumÇocukları çok sevdiğinin farkındayım zaten.
Çünkü Suan gençsin , enerjiksin var . Çocukların yaşları kaç bilmiyorum ama büyüyecekler ve sıkıntıları da artacak. Zaman ilerledikçe hep böyle kalmayacaksın ki ?
Peki sen kendin çocuğun da olsun istemez misin ?
Zorlu bi yol bukadar seye ragmen hayirsiz evlatlarda cikabilir ama ben bile bile kabul ettim bana duseni yapiyorum ister buyusunler elimden tutsunlar isterde tutmasinlar tabiki 1 tanede benim olsun isterim hic deilse o beni terk etmez yani bi annesi ben olurum ama ne bilim kendi cocuklarim olsalardi benim yine ayni sorunlar olucakti dogurup dogurmamak onemli deil kiÇocukları çok sevdiğinin farkındayım zaten.
Çünkü Suan gençsin , enerjiksin var . Çocukların yaşları kaç bilmiyorum ama büyüyecekler ve sıkıntıları da artacak. Zaman ilerledikçe hep böyle kalmayacaksın ki ?
Ve buna rağmen ısrarla kalmaya geliyorlar…Soledim kaynıma simdi test yaptr dio bilmem ne gelmicez falan da demedi bilmiyorum gelirlersede kalmadan giderler bakcaklar yemek yok bisey yok ama hazirlarim die beklerler. Gecen hastaydim icerde yattim kv yanina gelmedim die esimle kavga ettik neyms insanlar icerde oturuyoms sen yatiyon dio bana adamlar onlari istemedigimi dusunmusler sabahin korunde gittiler. Surat yaptilar bize ben kahvalti hazirlarkene gittiler
Evet elimden geleni ardima koymuyorum cok cok iyi yetissinler die enerjim varken onlara faydam olsun biseyler ogreteyim die tabikide cocugum olsun isterim annelik disardan nasil icerden nasil tatmak isterim ama korunmuyorumda hic ve olmuyo cocugumÇocukları çok sevdiğinin farkındayım zaten.
AynenVe buna rağmen ısrarla kalmaya geliyorlar…
Evet bende o yuzden anlattm uygun dille gelmeyin dieAy en nefret ettiğim. Hizmet etmesem bile her tuvalete girmeden önce yıkayacağım hasta hasta büyük yük olurdu bana.
Geçen kaynanamlar geldi hangisini kullanıyorsunuz diye sormadan benim kullandığıma girdiler. Eşime kızdım bir daha geldiklerinde bozuk olduğunu baştan söyle diye. Belim ağrıyor temizlik yapamıyorum takıntılıyım. Hiç hoşlanmam.
Bence kabul etmeyin 10 kişi küçücük Eve nasıl sığacaksınız.
Siz bu kafayla giderseniz daha çok hasta hasta hizmet edersiniz.
Oyle mi gorunuyo gercekten bi ben mi goremiyorumNeden kadın işi olsun?
İyi niyetlisiniz belli ki ama sizin bile olmayan bu 3 çocuğun sorumluluğunun neden bu kadar üzerinize aldınız, yazık değil mi size?
İnsanlar kendi çocuklarının sorumluluklarının eşleriyle her türlü paylaşırken sizin kendinizle ne derdiniz var gerçekten anlayamadım.
Hayatınızın en güzel yaşlarını, çocuklarıyla ilgili hiç sorumluluk almayan, ailesine hayır diyemeyen bir adamla, yaşınızdan büyük sorumluluklarla tüketiyorsunuz.
Eşiniz de ilgilensin çocuklarıyla, her sorumluluğu üzerinize almayın, varınız yoğunuz çocuklar olmuş. Onlarla ilgilenmeniz elbette güzel ama tek başınıza mücadele ediyorsunuz resmen.
Öyle görünüyor buraya yazdıklarınızdan.Oyle mi gorunuyo gercekten bi ben mi goremiyorum
Zaten su aralar pek disarda aktivite yapilamiyor. Onlarida evde birakip gezicek halimde yok cogu zaman hep onlarlayim avutmak deil hem gorevimmis gibi geliyor anneleriymsim gibi nerde olsam pacamdalarmis gibi hemde onlarla oyunlar oynamak vs hosuma gittigi icinÖyle görünüyor buraya yazdıklarınızdan.
Eşinizin çocuklarından ayrı bir hayatınız var mı sizce? Kendiniz için yaptığınız herhangi birşey?
Siz 3 çocukla genç yaşınıza rağmen bu kadar mücadele verirken nasıl bir destek görüyorsunuz?
Çalışmaksa eşiniz siz yokken de çalışmak zorundaydı, sizin için yapmıyor ki bunu.
Kendinizi annelik kutsal diye avutuyorsunuz gibi geliyor bana.
Annelerinden de guzel bakiyomusum gorumcem her gordugunde bizi oyle soyler. Hicbirseylerini eksik etmem. Babalarindan gizli bile alirim yaparm tamam annelik ney tam olarak bilmiyorum ama iyiyi kotuyu biliyorum cok sukur kendimce cabaliyorum esimde destek oda anasi babasi yasli kiramiyo koyde duruyorlar torunlarini ozluyorlardir die ses cikartmiyo fazla daha bana dio laf soylerlerse kalma altinda cocuklar simarirsa onlari gorunce bagir cagir bisey demezler sna dio yani olmus bikere neden millete bu kadar dert oldu anlamadm ki ben cok tuhaf benim 3 cocuklu adamla evlenmem cocuklri olmsaydida biz yapsaydk bu cocuklari gene ayni durum olmiycak miydi ben onu anlamiyorum zaten eski esi hayatimizda yok yani cani cehennme kimse onu anne deil insan yerine koymuyo ki ben kendime bakarim hatayida yapan benim sevabida kazanan benim bu dunyanin ustu varsa altida varYani burda konu sahibi bir seçim yapmış ve evlenmiş bu adamla ve konusu 3 çocuklu adamla evlenmesemiydim acaba değil.Neyini eleştiriyorsunuz olmuş bitmiş .Boşanayım mı diye de sormuyor.Misafir nasıl geri çevirebilirim sorusu.Umarım çocuklara annesi olmamasına rağmen hakkıyla bakıyorsundur ve sen bunu Allah rızası için yapıyorsun.Gerçekten çocuklara güzel bakıyorsan çok büyük sevap.Belki sonra kimse bilmeyecek ne yaptığını ya da çocuklar seni hep anneleri gibi de sevebilirler.Sen zaten Allah rızası için yapıyorsun kimseye bakma.Hem sonra kendi çocuğun bile olsa en çok kendi çocuğun olmayan sana hayırlı evlat olacak bunu kimse bilemez.Kendi seçimini yapmışsın ben senin ezildiğini falan düşünmüyorum çünkü aklı başında biri gibisin. Tekrar söylüyorum hakkıyla bakıyorsan sana helal olsun ben seni çok takdir ediyorum.
Çok kötüyüm corona oldum haberiniz olsun de geç, anlamaz onlar seni ...Selam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acabasiz olsaniz nasil davranirdiniz ?
Hem adamın 3 çocuğuna bakacam hem de ailesini getirip hizmet ettirecek, bem öyle adamın anlını karışlarım, sizde de hiç iş yok , eşiniz olacak adama kural koymuyorsunuz, resmen hizmetçi almışlar kendilerine , eşin sana dua edeceğine bir de ailesi için kavga çıkarıyor, Kusura bakma ama bu evlilik değil kölelik...Soledim kaynıma simdi test yaptr dio bilmem ne gelmicez falan da demedi bilmiyorum gelirlersede kalmadan giderler bakcaklar yemek yok bisey yok ama hazirlarim die beklerler. Gecen hastaydim icerde yattim kv yanina gelmedim die esimle kavga ettik neyms insanlar icerde oturuyoms sen yatiyon dio bana adamlar onlari istemedigimi dusunmusler sabahin korunde gittiler. Surat yaptilar bize ben kahvalti hazirlarkene gittiler
Kendinizi bununla mi teselli ediyorsunuz gerçektenNe ortaya cikan banada anlatsaniza gercekten. Ailesi umrumda deil inanin gerektigi yerde sesimi cikartabiliyorum. Esimede arz ediyorum konuyu oda cok gecmeden yapiyo dedigimi yani uzuntu dediginiz ney tam olarak tamam sizlere cok cok garip gelebilir evlenmem. Haklisinz ama ben evlendigime pisman deilim yani. Kendiside biliyo bunu benim gibisini zor bulur hele ki kendi dogurdugu cocuga bakmyan bi anne varsa ben hayli hayli melegim yani onun gozunde bi iyilik yapiyorsam neden bu kadar yargi ?
Cocuklar konusunda seni tebrik ediyorm, ama sakın insanların kıymet bileceğine inanma , sadece Allah verecek mükafatını, bunu düşünerek yaşamaya bak , yoksa çok zor gerçekten,Bu zaten hep boyle olur adi yapmasaydin olur evet bana tuhaf gelmiyo nedense onlarai sanki benimmis gibime geliyo annnelri gelmiyo aklima mesela sadece neden birakti veya nie hic aramiyo diorum bazen okadar. Yani butun bunlari ben yorgunlukla yapmiyorum cocuklarn butun islerini olsun icimden gelerek eglenerek yapiyorum onlarla esimde yardimci olur bana ama en cokta ben cocuklarla ilgilenirim yani
Cocuklar konusunda seni tebrik ediyorm, ama sakın insanların kıymet bileceğine inanma , sadece Allah verecek mükafatını, bunu düşünerek yaşamaya bak , yoksa çok zor gerçekten,Bu zaten hep boyle olur adi yapmasaydin olur evet bana tuhaf gelmiyo nedense onlarai sanki benimmis gibime geliyo annnelri gelmiyo aklima mesela sadece neden birakti veya nie hic aramiyo diorum bazen okadar. Yani butun bunlari ben yorgunlukla yapmiyorum cocuklarn butun islerini olsun icimden gelerek eglenerek yapiyorum onlarla esimde yardimci olur bana ama en cokta ben cocuklarla ilgilenirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?