Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Umudunukaybetme30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
332
182
23
36
onların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıf :( abimlerle doğru düzgün bagımız yok :( paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun

Fahriye ve Burak kim?
Ayrica cok klise biliyorum ama guzellik gorecelidir. Kendiniz guzel oldugunuzu dusunuyorsaniz guzelsinizdir, bugunun guzellik algisindan ne kadar uzak olursaniz olun. Her ne istiyorsaniz, bu para da baska bir sey de olabilir, onu kendi cabalarinizla almalisiniz. Iyi bir hayat istiyorsaniz o hayati kendiniz insa etmelisiniz. Kendinizden daha iyi durumda olanlara bakarak uzulmek size bir sey kazandirmaz.

onların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıf :KK43: abimlerle doğru düzgün bagımız yok :KK43: paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış.
yapacağınız en son şey kendinizi onlarla hatta başkalarıyla kıyaslamak olsun

Ay bunlar unlu muymus?
Eyvahlar olsun:olamaz: Konu sahibi, kac yasindasiniz?

Fahriye ve burakki kendini kiyasliyorsan sende sanirim ůnlusun oyle degil mi?Yoksa nediye kiyaslarsin onlarla kendini
Merak etme su hayata herkesin kendine gore derdi var. Onlarin kamera hayati oyle peki ya arka kismi bilemezsin .Sahip olduklarinla mutlu olmaya calis.Yoksa hayat hep zor gelir sana.

Kendinizi baskalariyla kiyaslarsaniz mutsuz olursunuz.Kenan sinem fahriye burak aman bize ne onlardan.bakalim kac sene evli kalabilecekler.sen bak kendi hayatina bosver onlari.

Hayır bir de nereden biliyorsun aileleriyle ilişkilerinin çok mükemmel olduğunu, en fazla Instagram'dan fotoğraflarına bakıp onların attığı fotoğraflardan takip ettiğin kadarıyla bildiğin kişiler bunlar. Yanlarında mı yaşıyorsun? Set çalışanı bir arkadaşım var o çok özendiğin ünlüleri gerçek hayatta tanısan ne kadar itici bulacağına emin olabilirsin, hiçbirinin de o kadar mükemmel hayatları yok. Herkesin derdi kendine göre var, onların da özendiği/kıskandığı başka insanlar var. Gerçekten var.

Senden çok daha farklı bir yolda yürüyen insanlara özenmek sana hiçbir şey kazandırmaz. Sen kendi yolundan yürüyerek o yolun en iyi noktasına gelebilmek için çabalamalısın.

Ayyy sende bana fenalık getirdin şu an. Nerden.biliyorsun hayatlarının mükemmel olduğunu ?? Gorunenle gercek farklı olabilir. Sabancı ne kadar zengindi. Ama cocuklari hastaydı. Bir sürü arabam.var ama arabamı benden izinsiz kaçıracak sağlıklı oğlum yok demişti bi keresinde. Şükret hayatindakiler ixin.

Onlari dusunursen surdan suraya gidemezsin.
Elinde olmayan birseyi dusunmen sana ne katacak?
Kendi enerjini dusurmekten baska?
Simdi boyle dusundun daha iyi oldun mu peki?

Back
X