- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
-
Baban niye gelmiyor?
Onlar mı seni dışlıyor yoksa sen onlarla olmaktan sıkılıyor musun? Eğer cevabın birinci seçeneğe daha yakınsa gitme ama sen onlarla muhabbet etmek vs için adım atmadıysan bu sefer farklı bir şekilde davranıp anlaşmayı deneyebilirsin
Kaynaşma şansın yok mu kuzenlerinle ?
O halde sıkılabilirsin dediğin gibi, içlerinde en az bir tanesiyle bile sıkı olsan çok ta dert olmazdı aslında ama dediğin durumu anlıyorum eğer seni dışlıyorlarsa gitmemek daha iyi sankiAslında bilmiyorum baya uzun süredir görmedim onları da , ama kendi kuzenlerimin satıcı olduklarını biliyorum benim orda bulunmamı pek istemezler sanki. Ama gelirim dedim. Off ne yapsam ki.
O zaman boşver gitme zaten hoşnut olmayacağın bir ortamda eğlenemezsin.Yani aslında var ama anlaşmam için biraz alttan almam gerek onları.
Özellikle benim yaşıt olan fazla patavatsız. Onunla sürekli şakasına da olsa bir münazaraya girdiğimiz çok olur. İyi olmak için yalakalık yapmam lazım yoksa öbür türlü anlaşamam.
Baskalari icin niye kendine ezik diyorsun? Yapma lutfen insanlara gore mi hareket edeceksin? Farkli bir sehirse hem sen kendi basina bile guzel zaman gecirirsin, hem de kafan dagilir.
Madem çok evcil!bi insansın ve kuzenlerinle de sürekli münazaraya! giriyorsunuz gitme.evde bol bol kendine vakit ayır kitap oku,film seyret 17 yaşındaysan muhtemelen öğrencisin girmen gereken üniversite sınavı varsa ona hazırlan
Kendini rahat hissedeceksen git tabi ama öyle dışlanmış filan hissetme.eğlenmene tadını çıkarmaya bakAma bunları ben zaten çok yapıyorum. Kafam dağılsın bence biraz. Tabi dediğim gibi emin de değilim yani ama sanki gidersem bana bir zararı olmaz gibi geliyor. Zaten 4 gün sürecek sadece
gitmek istiyorum demişsin, dışlanacağını biliyorsan nasıl istek duyuyorsun ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?