Sağol canım tek bitsin ziyan olmasın daBen bu kremden sanirim ilk gebeligimde kullandim düzenli kullanmadigim halde iki kutu anca yetti,sadece karin bölgede değil gogus,bacak bölgelerine sur bu bölgelerde de çatlak olur...bence eğer iade etmek istiyorsan birini iade et,olmadi başka gebelik dusunuyorsan onun için saklarsin canin sağolsun hic dert etme
Haklısınız galiba en iyisi bol bol sürmek bunda da vardır bi hayır belki çok bilgisizce çok cahilce desteksiz geçirdiğim hamileliğimde Allah bana bi yol gösterip yardım etti:)(polyana olmak en iyisi)İade edebilirsiniz tabi ki ama her gün sürülecek bir krem olduğunu düşününce ancak yeter gibi geldi üç tanesi. Bir vücut losyonu bana 15 gün gidiyor yaz aylarında. 5 ay için üç kutu çok değil.
Ben hiç düzenli kullanmadım krem heryerim çatlak oldu karnım yanlarım bacaklarım popoda bile var geri iade etme bence hergün düzenli kullan zaten anca yeter üç kutu sürülen alanda çokSağol canım tek bitsin ziyan olmasın da
O zaman ben bol bol kullanayım bakarsın faydası olur
Öyle yapmaya karar verdim bide benim alanlar geniş anca yetiririm herhaldeBen hiç düzenli kullanmadım krem heryerim çatlak oldu karnım yanlarım bacaklarım popoda bile var geri iade etme bence hergün düzenli kullan zaten anca yeter üç kutu sürülen alanda çok
Valla şimdi eşimede söyledim sabahtan beri tırnaklarımı kemiriyordum ama rahatladım sizin söylediklerinizi söyleyince kalsın gönderme dediYani tek kutu yetmez ki. Sadece karında olmuyor çatlak. Bunun poposu var bacakları var. Her banyodan sonra süreceksiniz ki hergün duş alıyorsanız her gün kullanacaksınız bunları. Ancak yeter.
Eşim bişeyde demez ama ne bileyim kendi hüsnü kuruntum çok teşekkür ederim Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin cümlemize çatlak dert değil ama bende zaten yeterince selilüt var yani bir umut belki faydası olur diye olmasada bebeğim sağlıkla doğsun yeter(cümlemizinki):)
İşte bende orasındayım işin memnun kalmayıp ya başka kreme atlarsam bunlar ziyan olur diye sıkıntı oldu içimde
Ben bu çatlak kremi furyasını anlamıyorum.Bütün hamileler sanki herkeste çatlak oluyormuş gibi telaşta.
Her doğum yapanda çatlak olmuyor.Çatlak olana da krem fayda vermiyor.Bence tamamen kozmetik safsatası.
Bos ver giden 90 olsun uznetatli caniniziBoştan yere 90 tl gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?