Online Alışveriş İlk Yaptım Onuda Elime Yüzüme Gözüme Bulaştırdım:(

Sağol canım tek bitsin ziyan olmasın da
O zaman ben bol bol kullanayım bakarsın faydası olur

İade edebilirsiniz tabi ki ama her gün sürülecek bir krem olduğunu düşününce ancak yeter gibi geldi üç tanesi. Bir vücut losyonu bana 15 gün gidiyor yaz aylarında. 5 ay için üç kutu çok değil.
Haklısınız galiba en iyisi bol bol sürmek bunda da vardır bi hayır belki çok bilgisizce çok cahilce desteksiz geçirdiğim hamileliğimde Allah bana bi yol gösterip yardım etti:)(polyana olmak en iyisi)

Sağol canım tek bitsin ziyan olmasın da
O zaman ben bol bol kullanayım bakarsın faydası olur
Ben hiç düzenli kullanmadım krem heryerim çatlak oldu karnım yanlarım bacaklarım popoda bile var geri iade etme bence hergün düzenli kullan zaten anca yeter üç kutu sürülen alanda çok

Ben hiç düzenli kullanmadım krem heryerim çatlak oldu karnım yanlarım bacaklarım popoda bile var geri iade etme bence hergün düzenli kullan zaten anca yeter üç kutu sürülen alanda çok
Öyle yapmaya karar verdim bide benim alanlar geniş anca yetiririm herhalde

Yani tek kutu yetmez ki. Sadece karında olmuyor çatlak. Bunun poposu var bacakları var. Her banyodan sonra süreceksiniz ki hergün duş alıyorsanız her gün kullanacaksınız bunları. Ancak yeter.

Yani tek kutu yetmez ki. Sadece karında olmuyor çatlak. Bunun poposu var bacakları var. Her banyodan sonra süreceksiniz ki hergün duş alıyorsanız her gün kullanacaksınız bunları. Ancak yeter.
Valla şimdi eşimede söyledim sabahtan beri tırnaklarımı kemiriyordum ama rahatladım sizin söylediklerinizi söyleyince kalsın gönderme dedi
Çok teşekkür ederim

Daha önceleri çok kilo alıp vermekten özellikle bacaklarımda harita gibi çatlak vardı.
Hamileliğimde bio oil kullandım, onu da her duş sonrası sürdüm, öyle günde 2 3 defa kullanmadım ve sadece 1 şişe bitirdim.
Hiç çatlak olmadı, zaten aşırı derecede bir karnım da çıkmamıştı.
Kullandığım üründen midir yoksa çok kilo almamamdan mıdır bilemiyorum ama benim tavsiye edebileceğim ürün, yukarıda yazdığım şey.
Konunuza gelecek olursak, hiç çatlağınız yoksa bütün vücuda uygulamanız halinde anca yeter.
Zaten var ama bir de karnımda olmasın diyorsanız, diğer iki ürünü açmadan iade edebilirsiniz.

Anladım. Amin cümlemize... Tabi ki dert değil, bebişler sağlıklı olsun yeter ama insan bakımlı da olmak istiyor tabi ki... Doğumdan sonra sporu da deneyebilirsin çok selülit varsa. Bol su içmeyi de unutma

O siteden aldiginiz urunlerde tabiki iade var. Ucretsiz kargo ile iade edebilirsiniz. Ama size sadece krem ucretini iade ederler. Yani size gelirken odediginiz kargo ucretini geri alamazsiniz. Ki zaten 1 kutu hemen biter. En guzeli iade etmemek. Sizin icin kotu olan her biri icin ayri kargo odemis olmak oldu yani

3 kutu anca yeter size zaten. Çünkü almışken sadece göbeğe sürmüyorsun. Mesela benim orası hiç çatlamadı ama bacakların en üst kısmında çatlama oldu malesef. Demem o ki almışken her yerinizi korumaya çalışın.

Canım krem yorumları nasıldı alırken baktın mı?

Şayet krem iyiyse 3-4 tane göğüs,kalça basen,göbek çevresi,Bacak için anca yeter zaten.

N11 sürekli bir şeyler aldığımız bir site. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Almadan önce sipariş sepetini kontrol etseydin adet olarak keşke,Toplam çekilecek tutar yazıyor neticede farkedebilirdin ama olan olmuş.
Kremler iyiyse hiç siparişi iade etme çabasına girişme

Ben bu çatlak kremi furyasını anlamıyorum.Bütün hamileler sanki herkeste çatlak oluyormuş gibi telaşta.
Her doğum yapanda çatlak olmuyor.Çatlak olana da krem fayda vermiyor.Bence tamamen kozmetik safsatası.

Cidden öyle mi ya?
Bende mesela aşırı çatlak var. Zaten vardı. 30ar kilo alıp verme hikâyelerim var yani karpuz gibiyim.
Henüz krem bakmadım bile ek çatlak su an yok.
Acaba battı balık hikayesine mi bağlasam...

bu kremler hamılelıgın sonuna kadar tam yeter
zeytın yagı en guzelı halbukı...

Çatlak kremi alanları anlıyamıyorum ,normal vücud kreminden farkı yok emin olun buna sadece daha fazla para harcatmak için çıkmış bır muhabbet bu arkadaşlarımın yarısı hamileyken kullandı paraları çöpe gitti,n11 den almışsınız sanırım iade hakkı var diye biliyorum ben.

Zaten başka kutu alıcaksın kesinlikle yetmiyor çünkü. Her gün sürmen gerek 20. Haftadan itibaren. Bence isabet olmuş, üzülme

n11 sürekli alışveriş yaptığım bir site benimde bir kez başıma geldi ama ben sipariş gelmeden fark edip bildirmiştim sorun çıkarmadan hemen siparişi iptal edip paramı iade ettiler. Eğer ürünleri hiç açmadıysanız müşteri hizmetlerine anlatın durumu yardımcı olurlar iade konusunda kullanılabilirliği bozulmadığı sürece sorun çıkmaz. Ama bir kutu losyon zaten size bir ay gitmez bence iade etmek yerine hepsini kullanın derim. Gerçi bu tarz losyonların pek işe yaradığını düşünmüyorum ama hiç bişi yapmamaktan iyidir yinede.. Bol su içmeyi ihmal etmeyin vede sürekli nemli tutun cildinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…