İnşallah canım yaa hiç kilo almadım ama genişledim sanki selilütlerimde azdıO kremler sana anca yeter doğumdan sonrada kullanmalısın cildin sıkılaşsın diye canım
Ben çatlak kremlerinin yasa yağlarının işe yaradığını düşünüyorum yada bölgesel farklılıklar var..Bazen o site öyle hatalar veriyor. Farklı bir tarayıcıdan girmek lazım. Bende bebek yağı kullandım karnımda bir tane bile çatlak yok ama göğsüm ve basenlerim için geç kalmıştım.
İade etmekten vazgeçtim fakat kargo paralarını alacam 12 tl fazla aldılar ve sinir oldum inşallah verirler verirlerse yazarımTanidik birilerine satmayi denesen?
En kotu ihtimal iadesi yok mu ki?
Musteri hizmetlerini arayip durumu anlatirsin yardimci olmalari gerek
Öyle yapacam zaten valla öneri almak iyiymiş ya ürünleri iade edecektim yada birilerine verecektim bende yetsin diye gıdım gıdım kullanacaktım.İyikide sizlerden öneri aldımAman uzuldugun seye bak sur ıste bolbol zaten dguma kadar yetmez de bır daha alırsın
Ay canım inşallah o şanslı kişilerden biride ben olurum zira kilo almamama rağmen sanki genişledim selilütlerim çok kötü oldubende ılk 4-5 ayda 12 kılo verdım ve hıc catlamadım
tamamen sans meselesı :)
Benim eczacımda badem yağı ve bepanten önerdi ama insanoğlu işte illa kazıklanacaz bizdeki mantık pahalıysa daha çok işe yarar halbuki öyle birşey yokKızlar bu kadar kimyasalı deri yoluyla vücudunuza sokacağınıza hakiki zeytinyağıyla badem yağını karıştırıp sürün derim
Denerim canım Türk aklı işte illa kazıklanacaz anca öyle ooooo çok iyi bir krem miş diyozBadem yagi alsaydin bunlar yerine 5 tl ye:) neyse almissin artik dene bak eger iyi gelmezse badem yagini dene
Geçmiş olsun canım bende iki kere bebeğimi kaybettim birisi 4 aylıkken çok iyi anlıyorum seni.Anam ben çok seviyorum bu kremi hamile olsaydım (düşük yaptım) senden alırdım fazlasını
Kızlar 4 aylık hamileyim ve doktor birkaç çatlak kremi önerdi ama kremler aşırı pahalıydı.Bende youtube dan izlediğim videolardaki önerilen bir krem vardı palmersın cacao ve bazı yağlar karışımı olan krem.
Neyse 2 gün önce kuzenimle sipariş verdik 24 tl idi 6 tl kargoyla 30 tl ye maaloldu.En son spariş ver butonuna bastık ekranda beyazlık çıktı sonra attı 2 kere daha bastık sipariş ver butonuna ve en sonunda kart ile ilgili şeyler çıktı okeyledik.
Bugün sipariş geldi ve 3 kutu birdenİlk baş promosyon mu acaba diye düşündüm aldım ve sonradan dank etti...
Yani ben 3 kutu çatlak kremi aldım
Çok üzüldüm valla ne yapayım sizce ürün iadesinde alırlarmı..
Yoksa 2 sini alsam yetmez diye bitanesini mi iade etsem.Yani kızlar masanın üstünde kremler saf gibi onlar bana bakıyo ben onlara bakıyorum...Eki Görüntüle 1859951
Evet canım bende öyle düşünüyorum.Yanlışlık olması özellikle ilk online alışverişinde olması biraz garip olmuş ama bence iyi olmuş canım.. Arkadaşlar da belirtmişdir sadece göbek için değil, göğüs, basen, bacaklar olduğu için kullanmaya başlayınca nasıl bittiğini anlayamacaksın, ve iyi ki yanlışlıkla fazla almışım diyeceksin..
Ben doğum yapalı nerdeyse 2 sene olacak ama hâlâ kullanıyorum, çatlaklarım kalmadı ama bakım amaçlı her duştan sonra kullanmaya devam ediyorum..
Uzun süre kullanınca daha etkili oluyor çünkü bu tür ürünler..
Ne güzel hep öyle olur inşallah canım..Evet canım bende öyle düşünüyorum.
Benim bu zamana kadar eşimden başka destekçim yol gösterenim yoktu.Hep tek başıma yalan yanlış geldim herşeyin üstesinden ve bu hep devam edecek.
Ama Allahın desteğini hep hissediyorum tüh diyebileceğim başıma gelen talihsiz olaylar hep sonradan çıkarıma dönmüştür.
O yüzden binlerce kez şükürler olsun.Ben bu ufak tefek olaydan bile Rabbim hep yanımda ana fikrini çıkarıyorum canım
Amin canım Rabbim isteyen herkese tex zamanda nasip etsin.Ne güzel hep öyle olur inşallah canım..
Allah bebişinizi sana ve eşine bağışlasın, güle güle mutlu, huzurlu günlerde büyütün inşallah.. :)
İade etmemeye karar verdim kargo parasını alacam 12 tl fazladan aldılar sinirimi dokundu hatta şimdi arıyorumTamam da ilgili firmayı neden aramıyorsun.İade alsınlar.
Canım bende çok almayacak gibiyim 2 kilo verdim daha hiç kilo almadım çok şükür dikkat ediyorum o zaman çatlak kilo almaya orantılı ise daha da dikkat etmeliyim desene:)İnşallah canım benim iki oğlum var hiç bir çatlağımda da yok gerçi çok fazla kilo almamıştım hamilelik lerimden, ilkinde 10 kilo diğerinde 9 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?