Online Alışveriş İlk Yaptım Onuda Elime Yüzüme Gözüme Bulaştırdım:(

Badem yagi alsaydin bunlar yerine 5 tl ye:) neyse almissin artik dene bak eger iyi gelmezse badem yagini dene

Bazen o site öyle hatalar veriyor. Farklı bir tarayıcıdan girmek lazım. Bende bebek yağı kullandım karnımda bir tane bile çatlak yok ama göğsüm ve basenlerim için geç kalmıştım.
Ben çatlak kremlerinin yasa yağlarının işe yaradığını düşünüyorum yada bölgesel farklılıklar var..
Ben şimdiden her yerime sürecem inşallah işe yarar

Tanidik birilerine satmayi denesen?
En kotu ihtimal iadesi yok mu ki?
Musteri hizmetlerini arayip durumu anlatirsin yardimci olmalari gerek
İade etmekten vazgeçtim fakat kargo paralarını alacam 12 tl fazla aldılar ve sinir oldum inşallah verirler verirlerse yazarım

Aman uzuldugun seye bak sur ıste bolbol zaten dguma kadar yetmez de bır daha alırsın
Öyle yapacam zaten valla öneri almak iyiymiş ya ürünleri iade edecektim yada birilerine verecektim bende yetsin diye gıdım gıdım kullanacaktım.İyikide sizlerden öneri aldım

Kızlar bu kadar kimyasalı deri yoluyla vücudunuza sokacağınıza hakiki zeytinyağıyla badem yağını karıştırıp sürün derim
Benim eczacımda badem yağı ve bepanten önerdi ama insanoğlu işte illa kazıklanacaz bizdeki mantık pahalıysa daha çok işe yarar halbuki öyle birşey yok

Anam ben çok seviyorum bu kremi hamile olsaydım (düşük yaptım) senden alırdım fazlasını

Anam ben çok seviyorum bu kremi hamile olsaydım (düşük yaptım) senden alırdım fazlasını
Geçmiş olsun canım bende iki kere bebeğimi kaybettim birisi 4 aylıkken çok iyi anlıyorum seni.
Ama tatlı canını sıkma Rabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah bunlarda tatlı tatlı derdin olur:)

Yanlışlık olması özellikle ilk online alışverişinde olması biraz garip olmuş ama bence iyi olmuş canım.. Arkadaşlar da belirtmişdir sadece göbek için değil, göğüs, basen, bacaklar olduğu için kullanmaya başlayınca nasıl bittiğini anlayamacaksın, ve iyi ki yanlışlıkla fazla almışım diyeceksin..

Ben doğum yapalı nerdeyse 2 sene olacak ama hâlâ kullanıyorum, çatlaklarım kalmadı ama bakım amaçlı her duştan sonra kullanmaya devam ediyorum..
Uzun süre kullanınca daha etkili oluyor çünkü bu tür ürünler..

Evet canım bende öyle düşünüyorum.
Benim bu zamana kadar eşimden başka destekçim yol gösterenim yoktu.Hep tek başıma yalan yanlış geldim herşeyin üstesinden ve bu hep devam edecek.
Ama Allahın desteğini hep hissediyorum tüh diyebileceğim başıma gelen talihsiz olaylar hep sonradan çıkarıma dönmüştür.
O yüzden binlerce kez şükürler olsun.Ben bu ufak tefek olaydan bile Rabbim hep yanımda ana fikrini çıkarıyorum canım

Ne güzel hep öyle olur inşallah canım..
Allah bebişinizi sana ve eşine bağışlasın, güle güle mutlu, huzurlu günlerde büyütün inşallah.. :)

Ne güzel hep öyle olur inşallah canım..
Allah bebişinizi sana ve eşine bağışlasın, güle güle mutlu, huzurlu günlerde büyütün inşallah.. :)
Amin canım Rabbim isteyen herkese tex zamanda nasip etsin.
Rabbim sizleri de sevdiklerinize swvdiklerinizide size bağışlasın inşallah:)
İyi geceler tatlı rüyalar

İnşallah canım benim iki oğlum var hiç bir çatlağımda da yok gerçi çok fazla kilo almamıştım hamilelik lerimden, ilkinde 10 kilo diğerinde 9 kilo

İnşallah canım benim iki oğlum var hiç bir çatlağımda da yok gerçi çok fazla kilo almamıştım hamilelik lerimden, ilkinde 10 kilo diğerinde 9 kilo
Canım bende çok almayacak gibiyim 2 kilo verdim daha hiç kilo almadım çok şükür dikkat ediyorum o zaman çatlak kilo almaya orantılı ise daha da dikkat etmeliyim desene:)

Kızlar firmayı aradım yazık günah değilmi dedim 3 ü bir kutuda da gelebilirdi dedim...
Dediki biz kargo parasına karışmıyoruz sonuçta siz almışsınız dedi..
Neyse yaa sağlık olsun ama o lanet siteden asla sipariş vermiyecem kesin..

Bu kremleri hep kullandim. Gorsen 2 hamileligimdede gobegim oyle cok buyumedi ama yinede catladimda catladim. ilkinde hamileligin son 3 gunu catladim resmen. Ciltle alakali o kremler filan hepsi hikaye. Hic krem surmeden catlamayan cok kisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…