Ama biçok kişide diyoki göğsümde kalçamda çatlak oluştu ama göbeğimë sürdüğüm için bi tane bile çatlağım olmadı diyo.Bu kremleri hep kullandim. Gorsen 2 hamileligimdede gobegim oyle cok buyumedi ama yinede catladimda catladim. ilkinde hamileligin son 3 gunu catladim resmen. Ciltle alakali o kremler filan hepsi hikaye. Hic krem surmeden catlamayan cok kisi var
Ama biçok kişide diyoki göğsümde kalçamda çatlak oluştu ama göbeğimë sürdüğüm için bi tane bile çatlağım olmadı diyo.
Ben ne yapacam şimdi valla hangisini uygulasam bilemedim
bu kremler hamılelıgın sonuna kadar tam yeter
zeytın yagı en guzelı halbukı...
zeytınyagının kokusu degısmısse dogru sekılde muhafaza edılmedıgındendır onu hıc kullanmayın dırek yag atık deposuna atın derım sısesıyleBende bunu soracaktım, acaba yazan var mı diye biraz sayfaları okuyayım dedim. Bazı müşterilerimizden hediye olarak yöresel ürünler geliyor bize. Zeytin yağı da geldi ama pek sevmiyorum, şimdi onları vücuduma sürsem olur mu acaba? Çoğu kişi bebe yağı, badem yağı demiş gerçi.
Birde 2 kilo kadar daha önceden kalmış, geçende fark ettim. kokusu değişmiş. Onu atayım mı yoksa onuda kullanayım mı sence?
zeytınyagının kokusu degısmısse dogru sekılde muhafaza edılmedıgındendır onu hıc kullanmayın dırek yag atık deposuna atın derım sısesıyle
ben mustela kullanmıstım
sonra lıerac
sonra bı baktım bıldıgın krem bunlar
surdum bolca zeytınyagı masaj yapa yapa
benım kızımda karnımda dort dondu masaj yaptıkca
catlak olmadı
hos annemınde pek catlagı yok 2 dogum yapmıs
oyle selulıt falan da yok
cıldımız de dogal yapısında nemlı yaglı bı cılttır bunlarında etkısı var tabı
gunde 2 kere zeytınyagı surmenı tavsıye ederım acıkcası
yok yok est. kusura bakmayın.Teşekkür ederim. Zaten o kokusu değişen içime sinmemişti, sevmiyorum diye dolabın ucra köşelerine sokmuşum :)))
Y yesil_zeytin_ Banamı laf çarptırdın, zeytin yağını sordum diyeHani onlar zeytin yağından sabun falan yapıyorlar ya, haşır neşirler yağla o yüzden ona sordum bozulmuş mudur diye
yok yok est. kusura bakmayın.
ncscs genelde herşey için sirke kullanı diyor o yüzden dedim
yok yok arkadas benle sakalasıyorTeşekkür ederim. Zaten o kokusu değişen içime sinmemişti, sevmiyorum diye dolabın ucra köşelerine sokmuşum :)))
Y yesil_zeytin_ Banamı laf çarptırdın, zeytin yağını sordum diyeHani onlar zeytin yağından sabun falan yapıyorlar ya, haşır neşirler yağla o yüzden ona sordum bozulmuş mudur diye
yok yok arkadas benle sakalasıyor
sırkeyı cok kullanırım nerdeyse evdekı yasayanları bıle sırkeyle calkalayıp kenara koyucam o derece
ondan
Bilmiyorum canım valla bende çatlak selülit yok çok şükür ama cildiyeler yapa meselesi diyorlar inşallah senede olmazCanım bende çok almayacak gibiyim 2 kilo verdim daha hiç kilo almadım çok şükür dikkat ediyorum o zaman çatlak kilo almaya orantılı ise daha da dikkat etmeliyim desene:)
Zaten aşırı su içiyorum içim yanıyor resmen.
Bu hamilelik bana sağlıklı beslenmeyi öğretti:)
Mesela meyve sebze aşırı canım çekiyor..
66.5 ile hamile kaldım ilk üç ay 64.5 a indim hala 64.5 kiloyum o yüzden daha hiç gerilme çatlağım yok ama olmaması içinde elimden geleni yapacam çünkü daha fazla vucüdumu harita gibi görmek istemiyorum
Aynen bende öyleydim hergün cips kola çikolata yerdim...Ama hamileliğimin başlangıcından beri hep sebze meyve kuruyemişEvet meyve ve taze sebze ben de çok yiyorum, içimi rahatlatıyor. İşın ilginci normalde çok abur cubur yerdim, şimdi hiç canım istemiyor, ağır şeyler, hamur işleri hiç yok. Ben de kilo verdim ama normal kilomdan verdim bulantıdan dolayı, biraz alsam iyi olacak artık.
İnşallah vesile olacak bize bu miniklermillet kilo alıyor, bakımsızlaşıyor biz tam tersi hahah :)
İnşallah daha fazla kötü olmaz iyi geceler sana canımBilmiyorum canım valla bende çatlak selülit yok çok şükür ama cildiyeler yapa meselesi diyorlar inşallah senede olmaz
Aynen bende öyleydim hergün cips kola çikolata yerdim...Ama hamileliğimin başlangıcından beri hep sebze meyve kuruyemişValla o kadar şaşkınım ki
Ama çok çok iyi oldu inşallah doğumdan sonrada devam eder:)
Bide beni gören ne kadar güzelleşmişsin diyor erkek olmasının faydası:)
Canım bide bişey sorcaktım ben 15+5 günlükken kontrole gittim bebeğimin boyu 14 cm kilosu da 130 gr dı nasıl sence iyimi
Bende kullanmadım gerçekten çatlağım da olmadı çok şükür.. sadece kaşıntıyı azaltsın diye bebek yağıyla nemlendiriyodum.. kuzenim de merhemler falan kullandı bunun içşn ama tren yolu gibiydi karnı.. bu vücutla alakalı bi şey sanırım..Ben bu çatlak kremi furyasını anlamıyorum.Bütün hamileler sanki herkeste çatlak oluyormuş gibi telaşta.
Her doğum yapanda çatlak olmuyor.Çatlak olana da krem fayda vermiyor.Bence tamamen kozmetik safsatası.
Maşallah canımAynen aynen bende de öyle :) aa benimki de erkek, demek ki ondaninşallah sürer dediğin gibi...
Doktorun ne diyor bilmiyorum ama bence gayet normal canım, maşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?