- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Kızlar 4 aylık hamileyim ve doktor birkaç çatlak kremi önerdi ama kremler aşırı pahalıydı.Bende youtube dan izlediğim videolardaki önerilen bir krem vardı palmersın cacao ve bazı yağlar karışımı olan krem.
Neyse 2 gün önce kuzenimle sipariş verdik 24 tl idi 6 tl kargoyla 30 tl ye maaloldu.En son spariş ver butonuna bastık ekranda beyazlık çıktı sonra attı 2 kere daha bastık sipariş ver butonuna ve en sonunda kart ile ilgili şeyler çıktı okeyledik.
Bugün sipariş geldi ve 3 kutu birdenİlk baş promosyon mu acaba diye düşündüm aldım ve sonradan dank etti...
Yani ben 3 kutu çatlak kremi aldım
Çok üzüldüm valla ne yapayım sizce ürün iadesinde alırlarmı..
Yoksa 2 sini alsam yetmez diye bitanesini mi iade etsem.Yani kızlar masanın üstünde kremler saf gibi onlar bana bakıyo ben onlara bakıyorum...Eki Görüntüle 1859951
Aynen ben buna sinir oldum 3 ünüde ayrı ayrı paketlemişler herbirinden 6 tl Kargo parası aldılar ürünleri iade etmiyecem ana kargo parası iade isteyecem.Normalde 3 ün 5 in arkasına düşen bir insan değilim fakat bu kadar fırsatçılık içime dokunduO siteden aldiginiz urunlerde tabiki iade var. Ucretsiz kargo ile iade edebilirsiniz. Ama size sadece krem ucretini iade ederler. Yani size gelirken odediginiz kargo ucretini geri alamazsiniz. Ki zaten 1 kutu hemen biter. En guzeli iade etmemek. Sizin icin kotu olan her biri icin ayri kargo odemis olmak oldu yani
Benim basenlerimde harita gibi bacaklarında varsa göbeğinde çatlak fayda etmez krem diyorlar ama ben çok araştırdım baseninde bir sürü selilütü olanların göbeğinde hiç çatlak olmamış..Daha önceleri çok kilo alıp vermekten özellikle bacaklarımda harita gibi çatlak vardı.
Hamileliğimde bio oil kullandım, onu da her duş sonrası sürdüm, öyle günde 2 3 defa kullanmadım ve sadece 1 şişe bitirdim.
Hiç çatlak olmadı, zaten aşırı derecede bir karnım da çıkmamıştı.
Kullandığım üründen midir yoksa çok kilo almamamdan mıdır bilemiyorum ama benim tavsiye edebileceğim ürün, yukarıda yazdığım şey.
Konunuza gelecek olursak, hiç çatlağınız yoksa bütün vücuda uygulamanız halinde anca yeter.
Zaten var ama bir de karnımda olmasın diyorsanız, diğer iki ürünü açmadan iade edebilirsiniz.
Zaten aşırı su içiyorum içim yanıyor resmen.Anladım. Amin cümlemize... Tabi ki dert değil, bebişler sağlıklı olsun yeter ama insan bakımlı da olmak istiyor tabi ki... Doğumdan sonra sporu da deneyebilirsin çok selülit varsa. Bol su içmeyi de unutma
Canım onları okumadım fakat benim takip ettiğim iki tane youtuber var Tuğba Altınışık ve Merve Özkaynak,ikiside videolarında bunları kullandıklarını söylediler daha sonra eczacıma danıştım iyi bir ürün dedi bende ona göre aldım.Canım krem yorumları nasıldı alırken baktın mı?
Şayet krem iyiyse 3-4 tane göğüs,kalça basen,göbek çevresi,Bacak için anca yeter zaten.
N11 sürekli bir şeyler aldığımız bir site. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Almadan önce sipariş sepetini kontrol etseydin adet olarak keşke,Toplam çekilecek tutar yazıyor neticede farkedebilirdin ama olan olmuş.
Kremler iyiyse hiç siparişi iade etme çabasına girişme
Sağol canım öyle yapacam zatenBos ver giden 90 olsun uznetatli caninizi
bak arkadasin biri 3kutu yetmez demid kullan yada baska hamileliklerde laxim olur
İade etmiyecem fakat kargo parasını isteyecem 3 ünüde 18 tl Kargo parası ödedimÇatlak kremi alanları anlıyamıyorum ,normal vücud kreminden farkı yok emin olun buna sadece daha fazla para harcatmak için çıkmış bır muhabbet bu arkadaşlarımın yarısı hamileyken kullandı paraları çöpe gitti,n11 den almışsınız sanırım iade hakkı var diye biliyorum ben.
Sağolun iade etmeyecem artık dediğiniz gibi hiçbirşey yapmamaktan iyidir daha sonra aklımda kalmasın hemn11 sürekli alışveriş yaptığım bir site benimde bir kez başıma geldi ama ben sipariş gelmeden fark edip bildirmiştim sorun çıkarmadan hemen siparişi iptal edip paramı iade ettiler. Eğer ürünleri hiç açmadıysanız müşteri hizmetlerine anlatın durumu yardımcı olurlar iade konusunda kullanılabilirliği bozulmadığı sürece sorun çıkmaz. Ama bir kutu losyon zaten size bir ay gitmez bence iade etmek yerine hepsini kullanın derim. Gerçi bu tarz losyonların pek işe yaradığını düşünmüyorum ama hiç bişi yapmamaktan iyidir yinede.. Bol su içmeyi ihmal etmeyin vede sürekli nemli tutun cildinizi
Evet bende bol bol sürmeye karar verdim inşallah işe yararlarkutu ebatı küçük.. bir kutu yetmez sürekli ve yoğun biçimde sürmen gerekecek.. bence 3ünüde kullnırsın dert etme.. 90 tl de çok sayılmaz hele ki işe yararsa.. bende kremlere rağmen oluştu o ayrı tabi
bende ılk 4-5 ayda 12 kılo verdım ve hıc catlamadımZaten aşırı su içiyorum içim yanıyor resmen.
Bu hamilelik bana sağlıklı beslenmeyi öğretti:)
Mesela meyve sebze aşırı canım çekiyor..
66.5 ile hamile kaldım ilk üç ay 64.5 a indim hala 64.5 kiloyum o yüzden daha hiç gerilme çatlağım yok ama olmaması içinde elimden geleni yapacam çünkü daha fazla vucüdumu harita gibi görmek istemiyorum
:))))Ah canım ahhhh benide çok geriyorlar ama daha çatlamadım çok şükür:)annem sürülmüş tarla gibiydi
ben de öyleyim
hamilelikte toplam 12 kilo aldım
doğumda kasları da güçlüymüş zor kesiliyor ama yine de çatlamış dediler
nemlendiriciyi vs de ihmal etmedim
akşam duş aldım sürdüm
sabah işe gittim
geri döndüğümde çatlamıştım her yerimden
patron toplantıda bizi germişti de biraz
Çok sağolun ama ben iade etmekten vazgeçtim kargo parasını talep edicem inşallah verirlern11 'de şöyle bir sistem var. ürün geldi teslim aldınız EĞER begenmediyseniz ya da sorun var ise sitede ki hesabınıza giriyorsunuz ve ödemeyi onaylama ( iade talep ) diyorsunuz ( eğer hemen onaylamadıysanız. bunun bir süresi var eğer siz o süre zarfında onaylamazsanız site otomatik kendi onaylıyor satıcı mağdur olmasın diye ) toparlayamadım ama umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?