Online Alışveriş İlk Yaptım Onuda Elime Yüzüme Gözüme Bulaştırdım:(

Aldığınız kremin metini çok duydum bence sizde kalsın bol bol kullanın :)

kutu ebatı küçük.. bir kutu yetmez sürekli ve yoğun biçimde sürmen gerekecek.. bence 3ünüde kullnırsın dert etme.. 90 tl de çok sayılmaz hele ki işe yararsa.. bende kremlere rağmen oluştu o ayrı tabi

annem sürülmüş tarla gibiydi

ben de öyleyim

hamilelikte toplam 12 kilo aldım

doğumda kasları da güçlüymüş zor kesiliyor ama yine de çatlamış dediler

nemlendiriciyi vs de ihmal etmedim

akşam duş aldım sürdüm

sabah işe gittim

geri döndüğümde çatlamıştım her yerimden

patron toplantıda bizi germişti de biraz

n11 'de şöyle bir sistem var. ürün geldi teslim aldınız EĞER begenmediyseniz ya da sorun var ise sitede ki hesabınıza giriyorsunuz ve ödemeyi onaylama ( iade talep ) diyorsunuz ( eğer hemen onaylamadıysanız. bunun bir süresi var eğer siz o süre zarfında onaylamazsanız site otomatik kendi onaylıyor satıcı mağdur olmasın diye ) toparlayamadım ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

O kremler sana anca yeter doğumdan sonrada kullanmalısın cildin sıkılaşsın diye canım

Bazen o site öyle hatalar veriyor. Farklı bir tarayıcıdan girmek lazım. Bende bebek yağı kullandım karnımda bir tane bile çatlak yok ama göğsüm ve basenlerim için geç kalmıştım.

Aynen ben buna sinir oldum 3 ünüde ayrı ayrı paketlemişler herbirinden 6 tl Kargo parası aldılar ürünleri iade etmiyecem ana kargo parası iade isteyecem.Normalde 3 ün 5 in arkasına düşen bir insan değilim fakat bu kadar fırsatçılık içime dokundu

Tanidik birilerine satmayi denesen?
En kotu ihtimal iadesi yok mu ki?
Musteri hizmetlerini arayip durumu anlatirsin yardimci olmalari gerek

Benim basenlerimde harita gibi bacaklarında varsa göbeğinde çatlak fayda etmez krem diyorlar ama ben çok araştırdım baseninde bir sürü selilütü olanların göbeğinde hiç çatlak olmamış..
Bence ya bölgesel farklılıklardan yada dediğiniz gibi kremler işe yarıyor
Ürünleride iade etmiyecem ama Kargo paralarını talep edecem inşallah başarılı oşurum

Anladım. Amin cümlemize... Tabi ki dert değil, bebişler sağlıklı olsun yeter ama insan bakımlı da olmak istiyor tabi ki... Doğumdan sonra sporu da deneyebilirsin çok selülit varsa. Bol su içmeyi de unutma
Zaten aşırı su içiyorum içim yanıyor resmen.
Bu hamilelik bana sağlıklı beslenmeyi öğretti:)
Mesela meyve sebze aşırı canım çekiyor..
66.5 ile hamile kaldım ilk üç ay 64.5 a indim hala 64.5 kiloyum o yüzden daha hiç gerilme çatlağım yok ama olmaması içinde elimden geleni yapacam çünkü daha fazla vucüdumu harita gibi görmek istemiyorum

Canım onları okumadım fakat benim takip ettiğim iki tane youtuber var Tuğba Altınışık ve Merve Özkaynak,ikiside videolarında bunları kullandıklarını söylediler daha sonra eczacıma danıştım iyi bir ürün dedi bende ona göre aldım.
zaten kullanmayı düşünüyorum fakat kargo parası iade isteyecem inşallah verirler çünkü çok zoruma gitti

İade etmiyecem fakat kargo parasını isteyecem 3 ünüde 18 tl Kargo parası ödedim
Birde bunlar paraben içermiyor o yüzden biraz nemlendiriclwrden farklı herhalde

Aman uzuldugun seye bak sur ıste bolbol zaten dguma kadar yetmez de bır daha alırsın

Sağolun iade etmeyecem artık dediğiniz gibi hiçbirşey yapmamaktan iyidir daha sonra aklımda kalmasın hem

bende ılk 4-5 ayda 12 kılo verdım ve hıc catlamadım
tamamen sans meselesı :)

:))))Ah canım ahhhh benide çok geriyorlar ama daha çatlamadım çok şükür:)
Benimde annenden aşşağı kalır yanım yok yemin ederim izohips haritası gibiyim

Çok sağolun ama ben iade etmekten vazgeçtim kargo parasını talep edicem inşallah verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…