- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
famayı da merak ediyorum ama biraz zaman akmalı üst üste çok fal attım:)) oda listemde:)
hadicanimsendee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
famayı da merak ediyorum ama biraz zaman akmalı üst üste çok fal attım:)) oda listemde:)hadicanimsendee
listeye venüs amber'i de eklesek mi? ne kadar oy alacak merak ediyorumbir de hiç oy almamışları çıkaralım listeden derim
aklıma güzel bir fikir geldiEn fazla bu kadar seçenek ekleniyor, bir iki isim daha vardı ekleyemedik seçenek kısıtlaması yüzünden. (Venüs De listedeydi) Ben zaten düzenleyemiyorum artık anketi ancak genel bir istek olursa ekleme çıkarmaya dair iletiriz:)
aklıma güzel bir fikir geldi![]()
zaten soluklanacağım canım..gerek yok tüm falcılar anda iyiler sadece...geleceği pek umursamıyorum....Bence de dur biraz, akrepgöze atmış beğenmişsin dur bi soluklan:)
Nasıl yani:))
biz boğayız yapma derlerse inadına yaparız:)))misal bazi falcilar der ya iste sen kesinlikle sunu yapma bunu yapma yok gider yaparim yapmak istegim varsa hayata dinleyemem![]()
biz boğayız yapma derlerse inadına yaparız:)))
beni anlatıyorsun sanki bana...er yada geç ya olacak ya olacak..pişman olmayız çünkü olay olana kadar hertürlü evir çevir düşünürüz biz...o yüzden niye pişman olalım ki...haha ayyy evet bende boga burcuyum. Son yillarda bunu cok cok iyi anladimki dünyada dursa karsimda kafama birseyi koyduysam gider er yada gec yaparim bunu. Hani inat olsun diyede degil ne biliyim yapmam gerek. Sonucunun kötü olacagini bilsem bile
Ama iyikide yapmisim diyorum simdi
beni anlatıyorsun sanki bana...er yada geç ya olacak ya olacak..pişman olmayız çünkü olay olana kadar hertürlü evir çevir düşünürüz biz...o yüzden niye pişman olalım ki...
vaĺlahi burcumu seviyorum tek sevmediğim yönüm fedakarlığım...güzeliz ya güzel![]()
vaĺlahi burcumu seviyorum tek sevmediğim yönüm fedakarlığım...
çoğtipkisinin aynisi evet bazen gereksiz fazla fedakarlik yapabiliyoruz özelikle konu sevdiklerimiz olunca
çoğunlukla insanları şımartıp tepemize çıkartıp sonra pişman oluyoruz kazık yiyoruz bu da cabası yaniii...tipkisinin aynisi evet bazen gereksiz fazla fedakarlik yapabiliyoruz özelikle konu sevdiklerimiz olunca
bence fama için farketmiyor. her faldan aynı başarıda bakıyorKızlar fama ya kahve mi atıyosunuz su mu astroloji mihadicanimsendee Anda çok iyi dediğiniz için krizim geldi:))))
hımmm kahve uygundu ona attım anı iyi biliyor demeleri cezbetti aklımı...bence fama için farketmiyor. her faldan aynı başarıda bakıyor