Online Falcılar Anket

En beğendiğiniz ve çıkan falcılar kimler?

• Aylin

• Serkan Tek

• Fama

• Sema

• İlkay

• Medyum Cem

• Nurbanu

• Asiye

• Saraylıhanım

• Sezgi Candan

• Hüma Bal

• Hülya Demir

• Şevval Erdal

• Kemal Devrim

• Asenat Kılıç

• Elif Hanzade

• Nehir Ateşoğlu

• Benna Küçüker

• Nil Güneş

• Venüs Amber

• Müge Aydın

• Ayışığın

• Melek Yıldız

• Maya Demir

• Geysu

• Derin

• Yeşil çingene

• Akrepgöz

• Ecem23

• Taraca

• Selena

• Serüven

• Venceremos

• Banu Doğru

• Gizem Hatun

• Ester Kira

• Rezzan Abla

• Naira Şuman

• Dennis

• Nakta

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
listeye venüs amber'i de eklesek mi? ne kadar oy alacak merak ediyorum :D bir de hiç oy almamışları çıkaralım listeden derim

listeye venüs amber'i de eklesek mi? ne kadar oy alacak merak ediyorum :KK70: bir de hiç oy almamışları çıkaralım listeden derim

En fazla bu kadar seçenek ekleniyor, bir iki isim daha vardı ekleyemedik seçenek kısıtlaması yüzünden. (Venüs De listedeydi) Ben zaten düzenleyemiyorum artık anketi ancak genel bir istek olursa ekleme çıkarmaya dair iletiriz:)

biz boğayız yapma derlerse inadına yaparız:)))

haha ayyy evet bende boga burcuyum. Son yillarda bunu cok cok iyi anladimki dünyada dursa karsimda kafama birseyi koyduysam gider er yada gec yaparim bunu. Hani inat olsun diyede degil ne biliyim yapmam gerek. Sonucunun kötü olacagini bilsem bile :KK70:

Ama iyikide yapmisim diyorum simdi

haha ayyy evet bende boga burcuyum. Son yillarda bunu cok cok iyi anladimki dünyada dursa karsimda kafama birseyi koyduysam gider er yada gec yaparim bunu. Hani inat olsun diyede degil ne biliyim yapmam gerek. Sonucunun kötü olacagini bilsem bile :KK70:

Ama iyikide yapmisim diyorum simdi
beni anlatıyorsun sanki bana...er yada geç ya olacak ya olacak..pişman olmayız çünkü olay olana kadar hertürlü evir çevir düşünürüz biz...o yüzden niye pişman olalım ki...

Back
X