Online Falcılar Anket

En beğendiğiniz ve çıkan falcılar kimler?

• Aylin

• Serkan Tek

• Fama

• Sema

• İlkay

• Medyum Cem

• Nurbanu

• Asiye

• Saraylıhanım

• Sezgi Candan

• Hüma Bal

• Hülya Demir

• Şevval Erdal

• Kemal Devrim

• Asenat Kılıç

• Elif Hanzade

• Nehir Ateşoğlu

• Benna Küçüker

• Nil Güneş

• Venüs Amber

• Müge Aydın

• Ayışığın

• Melek Yıldız

• Maya Demir

• Geysu

• Derin

• Yeşil çingene

• Akrepgöz

• Ecem23

• Taraca

• Selena

• Serüven

• Venceremos

• Banu Doğru

• Gizem Hatun

• Ester Kira

• Rezzan Abla

• Naira Şuman

• Dennis

• Nakta

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar byvdaki 3 falcıya fal attım en uzun vadeleri onlar verdiler...böyle mi vade veriyorlar herkese....

Ay beğendin mi iyi bari sevindim. Çok garip detaylar biliyor ana dair:)
evet cidden iyi özenliydi ayrıca ben okuyabildim daha garip bi fal bekliyodum ama gayet iyi okuyabildim....devrik cümle kullanmış sadece...peki şunu sorayım byv dakiler uzun vade mi verirler hep...

evet cidden iyi özenliydi ayrıca ben okuyabildim daha garip bi fal bekliyodum ama gayet iyi okuyabildim....devrik cümle kullanmış sadece...peki şunu sorayım byv dakiler uzun vade mi verirler hep...

Belli olmuyor ki canım ben uzundur baktırmıyorum byvde pek. fama ay verir ama mesela geçen sene ben Mart'ta atmıştım ona mayıs demişti Mart'ta iletişim olmuştu. Ama famanın zamanı çıkanlar oluyo bence çok takılı kalma:)

Belli olmuyor ki canım ben uzundur baktırmıyorum byvde pek. fama ay verir ama mesela geçen sene ben Mart'ta atmıştım ona mayıs demişti Mart'ta iletişim olmuştu. Ama famanın zamanı çıkanlar oluyo bence çok takılı kalma:)

valla fama zaman konusunda iyi değil herhalde. ben baktırdıktan 2 hafta sonra sormuştum soru zamanla ilgili. fal içinde kasım sonu demişti. cevapta da sapma olmazsa kasımda, sapma olursa aralıkta demiş. hmmmmmm dedim kendisine :D

ben de selenaya famaya ve semaya verdim oyumu..ama diğerlerinden de bilen oldu.. :)

famaya olan oyumu üzülerek değiştiriyorum. ilk falında gerçekten çok iyi olduğunu düşünmüştüm, aradan 1 ay geçti yeniden atayım dedim. ilk falıyla bu kadar çelişen başka bir fal görmedim, üstelik kendisine bunu söylediğimde bana önceki falınızı dikkatli okuyun demiş. tekrar okudum, yok! @masalkizi09 da teyit etti. kendisini gerçekten beğenmiştim oysa ki :/

Sapma da demiyor saptama diyor Türkçe terk=)

Uyuz oldum yazı stiline yaa. Tellwe de önceden bakan fama ile aynı kişi olmalı o zaman da böyle garipti ama bu denli değil. Bir kısmı baktıklarının çıkmıştı ama yine de abartıldığı kadar değil Fama bence tırt. :duduk:

Uyuz oldum yazı stiline yaa. Tellwe de önceden bakan fama ile aynı kişi olmalı o zaman da böyle garipti ama bu denli değil. Bir kısmı baktıklarının çıkmıştı ama yine de abartıldığı kadar değil Fama bence tırt. :duduk:

Valla gelecek için bir şey diyemem çünkü geçen sene baktırdığım fal anda şahaneydi hoş o zaman baktırdığım kişiyle iletişim vs bi hareketlenmeler oldu ama barışmadık o yüzden çıktı diyemiyorum. Ama çok garip detayları biliyor, mesela o dönem eski sevgilimin biriyle görüştüğünü bilmişti ki bence bayağı ince bi detay:)

Tellwede olduğu dönem baya popülermiş sanırım çıkıyormuş da falları. Yazı stiline alıştım artık ben normal yazıyormuş gibi okuyorum :D

famaya olan oyumu üzülerek değiştiriyorum. ilk falında gerçekten çok iyi olduğunu düşünmüştüm, aradan 1 ay geçti yeniden atayım dedim. ilk falıyla bu kadar çelişen başka bir fal görmedim, üstelik kendisine bunu söylediğimde bana önceki falınızı dikkatli okuyun demiş. tekrar okudum, yok! @masalkizi09 da teyit etti. kendisini gerçekten beğenmiştim oysa ki :/

Aa yapma ya farklı mı konuştu? Enteresan=/

Aa yapma ya farklı mı konuştu? Enteresan=/

Hem de 180 derece farklı. İlk falda ne dediyse tam tersi ama sonucu aynı bağlamış, çok ilginçti. Ama ilk falı benim de onlineda ilk falımdı ve çok beğenmiştim, ikinci falı olmayacak bir senaryo ve hayalkırıklığı

kemal devrim tarihlerde ve yakın zamanda cok cıkıyor diyorlar sizce de oyle mi? bana da tarihleri cıkmıstı

Back
X