- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Famada iyii sevdim onuda bu ay geçen ay falcı seçme ayımdı:))
evet cidden iyi özenliydi ayrıca ben okuyabildim daha garip bi fal bekliyodum ama gayet iyi okuyabildim....devrik cümle kullanmış sadece...peki şunu sorayım byv dakiler uzun vade mi verirler hep...Ay beğendin mi iyi bari sevindim. Çok garip detaylar biliyor ana dair:)
Ilkay bana 2 ay verdi gecti patladi bahsettigi hicbir gelisme olmadi.Kızlar byvdaki 3 falcıya fal attım en uzun vadeleri onlar verdiler...böyle mi vade veriyorlar herkese....
ben onlara baktırmadım serkan fama sema...Ilkay bana 2 ay verdi gecti patladi bahsettigi hicbir gelisme olmadi.
Asiyenin baktigi fali unuttum dinlemedigin ilk fal![]()
evet cidden iyi özenliydi ayrıca ben okuyabildim daha garip bi fal bekliyodum ama gayet iyi okuyabildim....devrik cümle kullanmış sadece...peki şunu sorayım byv dakiler uzun vade mi verirler hep...
Yaşasııın bir selenacı dahaOyumu kullandım.
Selenamm çok iyi ♥♥♥
Belli olmuyor ki canım ben uzundur baktırmıyorum byvde pek. fama ay verir ama mesela geçen sene ben Mart'ta atmıştım ona mayıs demişti Mart'ta iletişim olmuştu. Ama famanın zamanı çıkanlar oluyo bence çok takılı kalma:)
valla fama zaman konusunda iyi değil herhalde. ben baktırdıktan 2 hafta sonra sormuştum soru zamanla ilgili. fal içinde kasım sonu demişti. cevapta da sapma olmazsa kasımda, sapma olursa aralıkta demiş. hmmmmmm dedim kendisine![]()
Hahahahahaha çok güldüm gece gece bunaSapma da demiyor saptama diyor Türkçe terk=)
hahahahah şimdi kontrol ettim hakikaten saptama demişSapma da demiyor saptama diyor Türkçe terk=)
Sapma da demiyor saptama diyor Türkçe terk=)
Uyuz oldum yazı stiline yaa. Tellwe de önceden bakan fama ile aynı kişi olmalı o zaman da böyle garipti ama bu denli değil. Bir kısmı baktıklarının çıkmıştı ama yine de abartıldığı kadar değil Fama bence tırt.![]()
famaya olan oyumu üzülerek değiştiriyorum. ilk falında gerçekten çok iyi olduğunu düşünmüştüm, aradan 1 ay geçti yeniden atayım dedim. ilk falıyla bu kadar çelişen başka bir fal görmedim, üstelik kendisine bunu söylediğimde bana önceki falınızı dikkatli okuyun demiş. tekrar okudum, yok! @masalkizi09 da teyit etti. kendisini gerçekten beğenmiştim oysa ki :/
Aa yapma ya farklı mı konuştu? Enteresan=/